• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Dykol

Odpadlík
Ahoj,
Chtěl bych navrhnout hráče Nurtuku, nehledě na to, že je to můj kamarád i spolužák na pozici helpera.
jelikož se s Nurtem znám 5 let, tak vím, jaký je a na tuhle pozici by se dokonale hodil.
Každý den po škole sedneme za PC, zapneme Skype a do 22:00 hrajeme a skypujeme, poslední dobou Nurt pořád vykládá, jak by chtěl být helperem, jak už jsem podotkl, vím jaký je a v tomhle je fakt dobrý, tím myslím pomáhání lidem a hlavně ho to baví.
Jak jste si mohli všimnout, tak Nurtovi na tom velice moc záleží, také se moc zklidnil (nenadává, viz. Banlist).
Hodně lidí včetně mě mu drží palce, včetně děcek ve škole, Nurt má podle mě s hráčema i s A-teamem dobré vztahy. Mně osobně se s ním velice dobře hraje, je to fajn týpek a moc mu to přeju. Na CM tráví průměrně 4-5 hodin denně, někdy jsme opravdu blázni a prosedíme u CM celý den, nehledě na školu :p
Takže to shrnu, Nurťákovi na tom místě velice moc záleží, jé férový a hlavně není namyšlený.
P.S.: Kdyby to šlo, tak bych nechtěl, aby tento příspěvek viděl :p Držím mu palce a nechci, aby toto viděl,
stejně si myslím, že Nurt to stejně najde, protože je aktivní jak i webu, tak i na serveru.
Jinak Nurte, jestli tohle čteš, tak ti držím palce a zůstaň sám sebou ! :p

Bomber57

Nový člen
Souhlasím s hráčem dykolem, s Nurtukou trávím na serveru hodně času a v poslení době jsem si ho dost oblíbil.. Někdy i spolu zavoláme.. Není hovor, kdy nebyl sranda.. Jinak nurtíkovi taky moc držím palce a doufám že se sem někdy dostaneš! :)

Misery96

Dark Lord of the Sith
Taky bych ho chtěl v teamu.. Sám sem si ho tam převychoval a myslím si, že by tam teď krásně zapadal jelikož se chová rozumně a taky radí.. (ale to je od helpera povinnost)
Každopádně s tebou souhlasím, že je otravné jak o tom pořád mele jak by chtěl být helperem :D
Jinak.. Nurte tobě držím palce, protože si přeju a chci, aby si tento nábor dal.. Si aktivní na skyblocku a tam právě moc členů nehraje a pomoc se vždycky hodí :)

Zakyy_

Bývalý příživník (ง◕ᴥ◕)ง
Šanci by mohl dostat i Nurtuka. :) (Myslím si, že post helpera by zvládal perfektně) :)

Good luck

Nurtuka

Hráč :D
No to si děláš?.. OMG kamaráde.. já ti dám ať to nevidím.. Vehnal si mi slzy do očí.. je to od tebe moc pěkné.. OMG děkuji ti.. děkuji všem co stojí při mně.. Je to pravda.. Moc bych se chtěl stát helperem.. Ale dykole.. vyrazil si mi dech.. moc vám všem děkuji.. Jste zlatí.. Jsem moc rád že hraji na serveru kde je tak báječná komunita.. :')

Nurtuka

Hráč :D
Jsem sem neskutečně poctěn, že stojíte při mně, moc vám děkuji, snad mi to někdy výjde.. opravdu vám moc děkuji.. nemám slov.. (srdíčko :3)

Itz_Jerry_PvP

Aktivní člen
Super Nurtuka v AT chtěl by jsem i když ho neznám osobně tak je super :) dobře se mi sním hraje :) doporučuju ho do AT :) držím palce Nurte

Bomber57

Nový člen
Ještě bych chtěl dodat, že Nurt by byl schopným helperem, když potřebuji pomoct, tak se na Nurta můžu spolehnout. :D
Podle mě by se na post helpera hodil na 99,9%. Protože, když potřebuji pomoct stačí se zeptat a hned pomůže a také s ním není nuda.
Zkráceně řečeno je jak dobrý kamarád, tak i na CM plní a bude plnit své povinnosti.
Byl bych moc rád kdyby se to Nurtovi povedlo.

FROUZN

sepii je frajer <3
Pěkná slohovka:O. A taky bych rád uvítal Nurtuku v A-Teamu,to chování je hodně lepší.
Jako vidíme se celkem málo,ale jde vážně vidět že je to super člověk:).

xYuriiChan

Velmi známý člen
Odhodlala jsem se na to kliknout konečně :'D.. No tak taky si myslím že by tam Nurt měl být, hodí se tam perfektně :)

Jardoismus

Autobusák
Jak tu čtu, nejsem jediný, kdo by chtěl Nurtuku v AT, věřím, že by se jednalo o jednoho z mála lidí, kteří by opravdu pomáhali. A souhlasím s tím, že jeho chování je opravdu vhodné na pozici helpera.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.