• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

FirennCZ

Aktivní člen
Ahoj, nudím se a potřeboval bych poradit nějaké hry na PC ale musí být free případně ke stažení
Předem děkuji za tip!

lyfe

anarchic
Jako ... Jsou steam slevy , takže se f2p hry moc neoplatí :emoji_smiley: ale jinak
Paladins-F2P Overwatch , někdy fajn ale pořád v běte,Heartstone-Kdo by neznal tuhle super karetní hru :D,Smite-Vylepšená verze LoLka,Warframe-Kdo by nechtěl hrát hru se super grafikou , za mechanického robota ? :D

Naposledny upraveno:

Cheap_

(・∀・ )
Dota, Lolko, WoTko, Robocraft, Planetside 2, Unturned, Loadout, Star Wars: TOR, Trackmania Nations Forever ... Snad si vybereš :emoji_smiley:

Delfik

Člen
Lepší je si za nějakou hru připlatit, například CS:GO je dobrá hra, Rocket League a tak..
No a pak jsou i levnější a pořád dobrý hry, jako Terraria či Reigns.

Ale pokud zdarma, tak mě napadá jen Dota. Jinak zase moc dobrých free her neseženeš.

DenisJ

My life is cringe
Moje hry na PC:
Placené: Mafia II, Mafia III, Minecraft, Cities Skylines, The Sims 3, Left4Dead, Farming Simulator 14, Fifa 14, Call of Duty 4
Zadarmo: ROBLOX, Insatia
Pak mám ještě TubeTycoon, ale ta bych řekl že je placená, ale když se vydala tak byla zadarmo a taky před pár dnama byla zadarmo hra GRID, ale to jsi asi taky prošvihl.

FirennCZ

Aktivní člen
Díky už mám Unturned,Paladins,ROBLOX,TubeTycoon
Paladins,TubeTycoon už jsme měl
Chtěl bych zkusit Team Fortress 2

ItzzPandisMC

i did surgery on watermelon
Skús f2p - First Assault online (Ghost in the shell Standalone Complex - je to podľa Anime), Dirty Bomb, Unturned, S.K.I.L.L. Special force 2, Tribes Ascend, Planetside 2, Orcs Must Die Unchained.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.