• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

ItzMinotaur

Velmi známý člen
No ja sa tiež vyjadrím (aj keď som ťa nemal česť dobre spoznať) tak, je mi ľúto čo sa ti stalo a dúfam v skoré uzdravenie. Zlomiť si 3 končatiny? WTF? :D Aj tak si macher a myslím, že všetci z CM ti prajú len to naj naj. :) KEby som ti mohol ísť niečo priniesť do nemocnice, tak by som to urobil. ;) Dúfam, že sa čoskoro lepšie spoznáme a ešte sa uvidíme.

Domíík

Velmi známý člen
No ja sa tiež vyjadrím (aj keď som ťa nemal česť dobre spoznať) tak, je mi ľúto čo sa ti stalo a dúfam v skoré uzdravenie. Zlomiť si 3 končatiny? WTF? :emoji_smiley: Aj tak si macher a myslím, že všetci z CM ti prajú len to naj naj. :emoji_slight_smile: KEby som ti mohol ísť niečo priniesť do nemocnice, tak by som to urobil. :emoji_wink: Dúfam, že sa čoskoro lepšie spoznáme a ešte sa uvidíme.
Dík.:)

Kopsiq

Builder
Ako už niekto vie stalo sa mi niečo.
Nebudem to tu rozpisovať koho to zaujíma nech si to prečíta tu: https://craftmania.cz/uzivatel/domiik.4033/
Teraz ležím v Nemocnici a dozvedel som sa hrozné správy..Mal som tu byť 5 mesiacov no doktor povedal že tu budem ležať 1 až 2 roky... Keď som sa to dopočul plakal som za 2.veci.
1.Vec: 2 roky ležať v posteli nehýbať sa a dívať sa na stenu?
2.Vec: Bál som sa o účet dominichulme a o mojích kamarátoch.
V apríli som mal 1.mesiac byť doma ale doktor povedal že mam ísť okamžite do nemocnice.
Neviem prečo ale moja mam mi nechcela nič povedať.
Rozpíšem tu len 1. kamaráta a to je @UbyGamer
@UbyGamer bol môj 1. kamarát a môj najlepší no pred 1. rokom odišiel a sám neviem prečo.
Mam ešte dosť kamarátov ale zachvílu ma prichitia že som na mobile takže adios :emoji_slight_frown:.
A ešte niečo ďakujem všetkým mojím kamarátom z CM za to čo ste pre mna urobili a dúfam že CM bude ešte 3 roky aby som sa ešte vrátil.. :emoji_slight_frown:
Héj kamarát, prájem ti vela štasťia a hlavne sa drž, si dosť silný takže musíš to vydržát.. snad to bude stebou v pohode, všetko toto čo sme prežily spolu.. Prison.. všetko možné, stavanie, zábava a všetko dokopy, jak som ti oznámil že kdo vlastne som.. kámo drž sa.

Domíík

Velmi známý člen
Héj kamarát, prájem ti vela štasťia a hlavne sa drž, si dosť silný takže musíš to vydržát.. snad to bude stebou v pohode, všetko toto čo sme prežily spolu.. Prison.. všetko možné, stavanie, zábava a všetko dokopy, jak som ti oznámil že kdo vlastne som.. kámo drž sa.
Dakujem ty Pingy keby nebolo teba tak tu niesom!:)

M

MissPepsi

Návštěvník
Pepsinka ti vinšuje, dôležité zdravie je.
Nech sa skoro vyzdravíš, čo ťa nezabije to ťa posilní!
Síce ťa ja nepoznám, niekde tam to mám.
Dúfam že si v poriadku, inak ti vybavím pečiatku.

Básnička o ničom, ale dúfam že si silný a zvládneš to!

Chlachta

Queen of awkward moments
Ahoj, přeju ti brzké uzdravení - jen se mi nezdá trochu délka ležení - sama jsem si prošla zlomeninou páteře a neležela jsem déle než půl roku. Každopádně, držím palce ať to máš bez následků.

Domíík

Velmi známý člen
Pepsinka ti vinšuje, dôležité zdravie je.
Nech sa skoro vyzdravíš, čo ťa nezabije to ťa posilní!
Síce ťa ja nepoznám, niekde tam to mám.
Dúfam že si v poriadku, inak ti vybavím pečiatku.

Básnička o ničom, ale dúfam že si silný a zvládneš to!
Mne sa ta básnička páčila díky :)
Ahoj, přeju ti brzké uzdravení - jen se mi nezdá trochu délka ležení - sama jsem si prošla zlomeninou páteře a neležela jsem déle než půl roku. Každopádně, držím palce ať to máš bez následků.
Tiež neviem prečo ležím tak dlho ale díky.:)

standiczech

Čokoládka
I když za to asi dostanu hejt jak prase, tak to napíšu.. Já byl s prasklym slépakem v nemocnici tejden a ty se zlomenejma nohama + rukou 2 roky? To je asi docela dost kravina.. Nebudu ti nic přát, protože podle mě nikde nejsi a jen se na sebe snažíš strhnout pozornost.

Domíík

Velmi známý člen
I když za to asi dostanu hejt jak prase, tak to napíšu.. Já byl s prasklym slépakem v nemocnici tejden a ty se zlomenejma nohama + rukou 2 roky? To je asi docela dost kravina.. Nebudu ti nic přát, protože podle mě nikde nejsi a jen se na sebe snažíš strhnout pozornost.
Drbe ty?Myslíš že som si to naozaj všetko vymyslel?Ja som to počul ako to hovorí mojej mame že tu budem dva roky...

_SlimikCs_

Aktivní člen
Tohle musi byt nejaka habadura, Neni mozne abys tam byl 2 ROKY!
Aj keď by sis zlomil nejvecsi kost tak max 1 rok ne 2 :p
Pripada mi ze ves cele forum strhnout jen na sebe... :-/

A vim že me ted zhejtujete :p

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.