• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Sargi

Člen
Zdravím, přemýšlím že si koupím Premium Minecraft, ale jediný co zatím vím je, že si můžu změnit skin... má to ještě nějaké jiné výhody?

Já si myslím, že už změnit skin je super výhoda :) ale jinak se teda můžeš připojit na servery jen pro originálky, nebo tu je ještě připojení bez přihlášení. Originálky mají u nás a i u jiných serverech autologin, takže žádné heslo. Takže ti nemůže nikdo vzít účet.
Pak si můžeš jednou do měsíce změnit jméno, pokud se ti už nelíbí. A nebo si můžeš s někým zahrát realms, nebo si je koupit xD je to takový tvůj vlastní server, na kterým si můžeš zahrát buď nějakou minihru, nebo adventure mapu jako je třeba hopper, nebo vlastní mapu ze singlu ;)

MrVolvo

Velmi známý člen
Já si myslím, že už změnit skin je super výhoda :) ale jinak se teda můžeš připojit na servery jen pro originálky, nebo tu je ještě připojení bez přihlášení. Originálky mají u nás a i u jiných serverech autologin, takže žádné heslo. Takže ti nemůže nikdo vzít účet.
Pak si můžeš jednou do měsíce změnit jméno, pokud se ti už nelíbí. A nebo si můžeš s někým zahrát realms, nebo si je koupit xD je to takový tvůj vlastní server, na kterým si můžeš zahrát buď nějakou minihru, nebo adventure mapu jako je třeba hopper, nebo vlastní mapu ze singlu ;)
Realms? Mne to nejde :eek:

SkateQue

Eventer
  • Možnosť pripojenia na originálne servery (napr. MP)
  • Možnosť akejkoľvek zmeny skinu Alex/Steve + tvoj skin
  • Možnosť zmeny nicku (každých 30 dní)
Možnosť narábania s tvojím účtom (týka sa CM)
  • Prevod účtu(pri zmene nicku alebo zakúpení originálneho účtu) - práva, VIP, inventár, money, expy, ostrov (podľa pravidiel si o prenos môžeš požiadať z warez na origo, a 2x pri zmene nicku pri dodaní screenu z mojang accountu)
  • Prihlasovanie bez hesla, čož znamená že sa ti nikto nedostane na účet (aneb. autologin)

Musí tě někdo pozvat, nebo si je kup. :D a pokud ti to nejde otevřít, tak si dej verzi 1.8.9 funguje to vždy na té nejnovější..

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.