• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

_MasterCZ_

Aktivní člen
je za 4 click ban? hral jsem skygiants a vsichni me pisou ze hackuju atd nemam problem vam dat webku a ukazat vam jak to mam nastavene (mys)
herni mys: bloody v6 nebo 7
stezovalo si na me 4/5 lidi co semnou hrali.... porad to nechapou

tak se ptam je to povolene nebo ne...??

MatikozZ

Velmi známý člen
Je to povolené na vlastní nebezpečí, pokud budeš zabanován za cheaty, můžeš si za to sám :)

blindliife

Velmi známý člen
Hele :emoji_wink: ja jsem o tobe nerikal ze mas hacky...kdybx jsi nevedel co to je AC tak to je AutoClicker .

A pokud myslis to jak jsem psal ze to mas offnout, tak to bylo na tojo tvoheho spoluhrace...mel ak+ka

Kopsiq

Builder
je za 4 click ban? hral jsem skygiants a vsichni me pisou ze hackuju atd nemam problem vam dat webku a ukazat vam jak to mam nastavene (mys)
herni mys: bloody v6 nebo 7
stezovalo si na me 4/5 lidi co semnou hrali.... porad to nechapou

tak se ptam je to povolene nebo ne...??
Ták vyjádřím se k tématu, hrál jsem proti tobě SKYGIANTS, byl jsem na mídu a napsalo mi že nekdo udeřil do nášho gianta, doběhl jsem k tobě shiftoval jsi, udíral jsem do tebe a ty jsi se ani napohnul a k tomu jsi udíral mě i gianta najednou. Takže Cheaty jsi měl a na myšku se nevymluvíš. možná že i máš 4-Click, ale cheaty jsi měl na 100%.

_MrBlade

Miluj pandy!
No, taky jsem proti tobě hrál SkyGiants a dle mě jsi měl cheaty. Hitoval jsi na dost velkou dálku. No bohužel jsem zrovna neměl možnost si tě natočit, ale to už je moje chyba.

Btw. myška s tím nemá nic společného... Kámoš měl tu samou a říkal, že čtyřklik mc nezvládá, takže na tohle se nevymluvíš.

_MasterCZ_

Aktivní člen
kdyz myslite me je to jedno kdyzrikas ze jsem hitoval gianta a tebe tak to kecas a ani jsi me nehitoval...

lockni to uz noobko

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.