• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Lukajjz

Nový člen
* Toto není stížnost jen takový dotaz, který jsem nevěděl do jaké sekce napsat, protože přímo něco jako "dotazy" tu není :D *

Ahoj, jsem na serveru nový a velice se mi zalíbil... koukám, že je poměrně nový a u většiny "her" je plánovaná hra, nebo statistiky a shop již brzy a u Factions je nedostupné, tak se chci zeptat jestli není nějaké podrobnější info, kdy přibližně by mohlo fungovat tohle a nebo tohle, moc se těším na ty nové hry a proto se ptám :D a taky rád hraju factions a tam je právě to nedostupné, tak jak to s tím teda bude.... popř. nešlo by nějak pomoct? :D

Lukajjz

Nový člen
Stále mi říkáte věci, co už vím díky no :D Ptal jsem se, jestli není nějaké podrobnější info a nebo jestli se prostě neví, kdy to zhruba bude :D

F4sTeRcZ

Velmi známý člen
Asi kolem prázdnin to bude hotové.

A jestli něco myslíš , jestli jsem to tak pochopil , že je tento Minecraft portál nový? :D Ten už je asi 1 , 2 roky

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.