• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Jakou slohovku kdyby nebyl by jste chtěli ?

• Kdyby nebyl _yyySepii

Votes: 6 23.1%
  • Kdyby nebyl BobmanCZ

Votes: 3 11.5%
  • Kdyby nebyl PVNST {Svině}

Votes: 21 80.8%

• Total voters
    26
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

ImSamson

Velmi známý člen
Každý ví, že kdyby nebyl Wejk tak by nebyl ani server. Kdyby nebyl Wejk tak bych se většinu času nudil nebo bych hrál na jiných server. Kdyby nebyl Wejk tak neznám tolik osob, které mi pomohli v životě i na CM třeba: @Hexii, @_yyySepii ,@jirkakvapil, @Excelim ,@MrRiox, @omgmen @MrWakeCZ {Wejk musí být všude nebo bych šel k soudu}. Kdyby nebyl Wejk tak by tenhle web nebyl nikdo by nevěděl že existuje nějakej Omgmen nebo Sepii. Kdyby nebyl Wejk tak by hrál každý na GayTeamu. Kdyby nebyl Wejk tak toto nepíšu.

Možná vám to přišlo krátké, ale mohu napsal další pokud máte zájem, ještě jednou díky Wejku za založení CraftManie :) Samson

Peliik

឵ ឵឵ ឵឵
Keby nebol Wake, tak by si to bral tak, že žiadny takýto server neexistuje a neexistoval + by si sa o to aj tak nezaujímal, pretože keď niečo raz neexistuje, tak sa to nerieši a všetkým je to jedno.

A na GT by som nehral nikdy lmao

P

Pestrobarevný lachtan

Návštěvník
Kdyby nebyl Wake, tak by jsi tuhle slohovku nenapsal :emoji_hugging:

Voojta

Wau, Hexii pomáhá cm? Asi kvůli tomu, že ti dal první like a teď máš z toho orgasmus, že?
Btw. Si vlezdoprdelka,peace, kys

ItzzPandisMC

i did surgery on watermelon
Niekto sa tu nudil, čo ? :D
Ak sa nudíš, tak kľudne napíš nejaký "príbeh". Alebo sprav videjko ale nie "slohovky", ktoré majú max. 6 viet :D

Kitsik

Admin co si hraje na Helpera
Kdyby nebyl Wejk, tak bych teď neměl nádor na mozku z CM komunity.

JustKidding

CataClysm

Velmi známý člen
Četl jsem to ve škole, když mi kámoš nahlédl do mobilu, rychle jsem přepnul na péčko. Je to mnohem jednodušší na vysvětlení...

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.