• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Misery96

Dark Lord of the Sith
Jakože, clap clap :emoji_clap::emoji_clap:.

Jestli sis nevšimnul tak za to ostantní dostanou trestné body a ty si z toho ještě uděláš srandu.

Myslel jsem si, že každý, kdo je v AT má rozum a asi mu dojde, že by neměl používat tresty na ostatní v AT (Když to funguje).
Pak někdo z nás má mít respekt a neporušovat pravidla když my v AT se nedokážeme ani navzájem chápat.

Ik, ik... Flafy ale flafy to byla sranda, všichni jsme se zasmáli..
Jsme část která reprezentuje server a od toho se odvíjí kvalita AT. Chtěl jsem ti to napsat i do AT chatu, ale když si to dal sem na forum.
Příště si rozmysli, co dáš na forum a jaké to může mít následky.

Dle mého, aby to bylo spravedlivé, tak by jste měli dostat trest stejně, jako ti co udělali to stejné a dostali trest. (@MrWakeCZ, @_yyySepii)

Neberte to zle, ale tohle mi fakt jako sranda nepřijde. :emoji_rolling_eyes:
Have a nice day,
Flafy.
Tady se ozýváš jak frajer jak jsou někteří AT jak znuděné děti co nemají co na práci a jak si vyspělí, že je to špatná vizitka serveru a jak by měli dostat tresty, ale to, že sme to spolu taky dělávali (tohle vzájemný trestání vy prepubertální úchyláci) ti už je jedno, že? :)
Takže tak..

Také ti přeju krásný den :)

koza37

Iluminát
Pokud to tadikovi nevadí, tak v tom nevidím problem, navíc nevím proč by se měl AT prezentovat jako banda nudných lidí, která nechápe srandu

PrdimHranolky

#VolímMencla
Pokud to tadikovi nevadí, tak v tom nevidím problem, navíc nevím proč by se měl AT prezentovat jako banda nudných lidí, která nechápe srandu
To sice ano, ale dávat si tresty navzájem za úplný kraviny, tudíž v tu dobu nic nedělali a soustředili se na udělování trestů na sebe a vymýšlení toho nejlepšího trestu, tím pádem kašlali na to, na co měli (odpovídat na otázky apod..) a radši si dávali tresty. Jako sranda ano, ale v určitém měřítku. Úplně nechápu, že to dali i na web, co asi nebylo moc moudré, protože za tohle dostalo x lidí tresty.

KaktusManCz

Velmi známý člen
@Flafy_ @kapr20
Můžete se uklidnit? Jak vidíte, tak jediný, kdo to vzal vážně, jste vy dva. Za mě teda "část, která reprezentuje server" by měla mít smysl pro humor, bručouny nemá nikdo rád. ;)
Nevím, jestli máte nějaké problémy, že jste bývali v a-teamu a teď už nejste, nebo máte přímo proti lidem v dnešním a-teamu něco osobního, je mi to fuk, ale nevyvolávejte tu zbytečně vzpory. Mimochodem takováhle hádka udělá a-teamu daleko horší, neprofesionálnější, image, než by udělal ten screen, bez vašeho negativního komentáře. :emoji_smirk:

kapr20

rybiška
@Flafy_ @kapr20
Můžete se uklidnit? Jak vidíte, tak jediný, kdo to vzal vážně, jste vy dva. Za mě teda "část, která reprezentuje server" by měla mít smysl pro humor, bručouny nemá nikdo rád. :emoji_wink:
Nevím, jestli máte nějaké problémy, že jste bývali v a-teamu a teď už nejste, nebo máte přímo proti lidem v dnešním a-teamu něco osobního, je mi to fuk, ale nevyvolávejte tu zbytečně vzpory. Mimochodem takováhle hádka udělá a-teamu daleko horší, neprofesionálnější, image, než by udělal ten screen, bez vašeho negativního komentáře. :emoji_smirk:
Já jsem v klidu :) beru to takhle protože větši polovina z tehle skupiny mě buzerovalo, že se chovám dětinský a jako kid...prý ať se chovám dospěle a tady to mají :) Oni kritizovat můžou a já když mám právo tak nesmím? Pokud si držíte svojí army tak se zkuste podívat i z druhé strány... Dělají blbosti a když je potřeba tak se jim nechce pracovat... co ti na to mám víc říct ? Podle toho co tu píseš si hráčem skyblocku ale kdybys ses podíval na survival tak ani jeden ze zelených tam nechodí ani když je potřeba...nemám více slov...

P.S. Nikdo není dokonalý ale nekritizuj něco co sám děláš :)

KaktusManCz

Velmi známý člen
Já jsem v klidu :emoji_slight_smile: beru to takhle protože větši polovina z tehle skupiny mě buzerovalo, že se chovám dětinský a jako kid...prý ať se chovám dospěle a tady to mají :emoji_slight_smile: Oni kritizovat můžou a já když mám právo tak nesmím? Pokud si držíte svojí army tak se zkuste podívat i z druhé strány... Dělají blbosti a když je potřeba tak se jim nechce pracovat... co ti na to mám víc říct ? Podle toho co tu píseš si hráčem skyblocku ale kdybys ses podíval na survival tak ani jeden ze zelených tam nechodí ani když je potřeba...nemám více slov...

P.S. Nikdo není dokonalý ale nekritizuj něco co sám děláš :emoji_slight_smile:
Žádný army se nedržím a nebyl jsem v A-Teamu a nevím, co se mezi váma stalo. Stejně tak nevím, jak tadyta skupina pracuje, když je potřeba, to si vyřešte s vedením. Spíš jsem ten komentář mířil na @Flafy_ protože jeho příspěvek vypadal, jak kdyby to psal v zapálu vzteku a to už mi přijde přehnaný.

kapr20

rybiška
Žádný army se nedržím a nebyl jsem v A-Teamu a nevím, co se mezi váma stalo. Stejně tak nevím, jak tadyta skupina pracuje, když je potřeba, to si vyřešte s vedením. Spíš jsem ten komentář mířil na @Flafy_ protože jeho příspěvek vypadal, jak kdyby to psal v zapálu vzteku a to už mi přijde přehnaný.
Označil si i mě tak jsem zareagoval :)

kapr20

rybiška
Jasný, v pohodě. Já jsem spíš nechápal, co tu řešíte na tom, že dal ze srandy ban na jednu minutu, který pak údajně ještě zrušil.
Tady jde o to, že forfun bany mezi AT se nesměli nikdy dávat...tak proto se tohle řeší :emoji_slight_smile:

Naposledny upraveno:

Delfik

Člen
Některé reakce jsou fakt vtipný :D

Dotyční adminé to udělali ze srandy, hráči se pobavili a vědomi si trestu ho též přijali. Fakt, někteří tu děláte, jako kdyby měli dostat okamžitý vyhazov a IP ban bez možnosti unbanu. Ať si každý z komentujících (mířeno na členy AT a bývalé členy AT) šáhne do svědomí, jestli jeho působení na serveru bylo vždy tak ideální a šlo vzorem pro ostatní, aby směl dávat rozumy.

Dykol

Odpadlík
Některé reakce jsou fakt vtipný :emoji_smiley:

Dotyční adminé to udělali ze srandy, hráči se pobavili a vědomi si trestu ho též přijali. Fakt, někteří tu děláte, jako kdyby měli dostat okamžitý vyhazov a IP ban bez možnosti unbanu. Ať si každý z komentujících (mířeno na členy AT a bývalé členy AT) šáhne do svědomí, jestli jeho působení na serveru bylo vždy tak ideální a šlo vzorem pro ostatní, aby směl dávat rozumy.
Děkuju, někoho takového jsem tu potřeboval :D Ano, bylo to myšleno ze srandy. Nemám potřebu zneužívat práv, že bych to dal prostě jen tak někomu, když mi dal ze srandy perma mute, tak jsem mu dal kratinký tempban. A nebylo to tu poprvé. A samozřejmě chápu, že ne každý pochopí srandu. Ale docela mě překvapilo, že na to jak dlouho mě znáte jste nepochopili, že jsem to jako srandu myslel, ale oki. Dostal jsem 2 trestné body, které jsem přijal jako chlap. A slíbil jsem, že podobné vylomeniny dělat nebudu. Ale srandovat budu dál :)

Gangyy_

Josef Vejs
Pomalu přestává mít AT tu účel pomáhat, ale spíš dostaň všechny z AT ven :emoji_confused:
Neříkám, že takový jsou všichni :emoji_wink:

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.