• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

iGniSsak

Vlastní popis
Developer
Už na to nemám nervy.
V zhrnutiu - nemá ban neprávom, má si dávať pozor čo na stránky CM dáva, podľa zákonu má každý právo vyjadriť vlastný názor a celkovo nech sa uvedomí čo dáva na internet, na to mozog snaď má.
//lock

Naposledny upraveno:

MrWakeCZ

Majitel
Majitel
No ještě se k tomu vyjádřím já, když má ban ode mě.

Za 1. bych chtěl zmínit, že jsme mu to tady tolerovali x měsíců na jiných serverech už měl dávno ban, teda podle toho co psal. Nikdo mu nedal ani jeden trest, než začal relativně porušovat pravidla a chovat se jak se choval.

Za 2. to že má někdo nějakou poruchu, já vědět nemohu nejsme v nemocnici aby jsme si tady vedli o každým záznam jak moc je postižený. Bereme hráče jako hráče, co VÍ a UMÍ se chovat. Pokud kterýkoliv hráč toto porušuje, porušuje pravidla a logicky bude jeho chování zastaveno. Jako asi si tady někteří představují, že autismus je nemoc, ne ní... není oficiálně schválený jenom za poslední 2 roky to má takový boom že je autista každý 1. Protože není nic lepší říct že jsem autista já za to nemůžu a pak se můžu chovat jako idiot (nic proti těm co mají opravdu nějakou vadu :)). Holt český národ, ještě než jsem skončil na střední, tak mi učitelé vyprávěli, jak budou muset brát ohled na "postižené" lidi. Ano chápu to, chtějí patřit do "komunity", žít normálně. Ale na druhou stranu, proč bych já nebo někdo kdokoliv z AT nebo jinýho serveru měl brát na tohle ohledy. Na serveru je si každý hráč roven bez ohledu na to zda má VIP, zda nemá VIP a zda je postiženej. Pokud je schopnej se registrovat na webu, používat základní věci měl by být schopnej se taky nějak normálně chovat. A né tady dělat ten bordel co dělal.. + na závěr vyhrožovat.

A nakonec přirovnáníčko... když budeš mít bar a někdo tam bude dělat bordel a všem nadávat, tak si ho tam necháš? Ne... vyhodíš ho. Tohle je to samý.. neumíš se chovat, nemáš tu co dělat. Bez ohledu na veškerý věci...

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.