Zdravím už jak někdo ví tak tu na CM KONČÍM. Měl jsem přátelé atd. ale teď bych raději šel jinde no nic někdo bude rád že odcházím někdo ne ale co já vím. No nic tak se tu mějte poděkoval bych hráčům AT i ostatním, kteří byli po mém boku.
První bych poděkoval AT
@_yyySepii Byl jsi dobrý admina přítel tobě nejvíc děkuju že jsi mi pomáhal. Děkuju ti moc.
@Dykol AdminKebab, byl jsi dobrý admin i přítel. Chtěl jsem ti koupit kebab ale nebyla chvíle. Měj se hezky.
@MrWakeCZ Majitel jak vyšitý tobě dávám největší dík a snad server rozvineš dál a dál.
@Liturkey Nejprve helper teď admin. Tobě chci taky poděkovat za všechno co jsi mi udělal.
@MercyCZ S tebou jsem chtěl rozhovor ale nebyl čas. Takže ti taky děkuju za všechno co jsi mi udělal.
@kapr20 Kapře první admin potom vyhazov a teď helper. Tobě taky bych chtěl poděkovat za všechno a žádné kraviny.
@FantiikCZ Tobě jsem chtěl koupit fantu ale nebyla chvíle. Tobě taky děkuju.
Teď bych chtěl poděkovat hráčům.
@TakiAri Byl jsi přítel. Děkuju ti za všechno.
@StalkieStar Bývalej rival i spojenec. Tobě děkuju hlavně za ty taktiky na BW.
@KaktusManCz Byl jsi přítel i trochu nepřítel. Děkuju ti taky za vše co jsi mi udělal.
@MrMitchellin Práskač jak vyšitý. Tobě děkuju taky co jsme si to jsme si.
@Bodicek Byl jsi přítel i spojenec. Tobě taky děkuju.
@Gamer1578 Bývalej rival i spojenec taky i roleplayer. Děkuju ti taky moc.
A spoustu dalších lidí, které jsem potkal tak jim strašně děkuju hlavně za ty hádky a nějaké ty kraviny.
No nic já se loučím užíjte si hraní a já jdu někam do háje. Loučí se s váma Harvan (dříve MagicPerck520)
Tak Auf Wiedreshen guys a bylo by lepší na mě zapomenout.