kapr20
rybiška
V poslední době hodně uvážují jestli budu pokračovat na CM nebo půjdu dál...CM mě nějak nenaplňuje a lidi se chovají jak prasata bez kapky soucitu. Je mi jedno jestli jsem v AT nebo ne ale jak jsem viděl nábor tak jsem to už zkusil z důvodu že bych měl zase nějakou povinnost na CM a mezitím jsem dále pomahal hráčům jak jsem zvykli ale už mě vážně nebaví odpovídat hračům na otázky ohledně proč nejsem v AT. Další hráči mě buzerují že se chovám jak ko**t že se do všeho seru i když nejsem admin a další různé narážky a pak dojdou a prosí o pomoc. Včera jsem se podíval na vysledky náboru a chytl jsem upřímně pořádného nerva a musím se i @Misery96 omluvit... Ale jak vidím ty vysledky jsem šokováný jak se někdo může dostat do AT totálně bez snahy pomahat hráčům a jenom shiftovat nebo AFK to na serveru...u kolegy té osoby to dokážu pochopit i když se zachoval jak zachoval tak jeho práce v minulosti byla bezchybná. Většina bude vědět na koho narážím a prosím o vyjádření k těm osobám pokud je znáte a přesvěčte mě o opaku Pak se tam dostali i hráči kteři mě hejtovali neustále ale teď májí šanci se ukazat a jsem zvědavý jak se jim povede a přejí jim to Teď bych potřeboval motivaci od vás...Potřebují nějak motivovat nebo nějaké + a - proč tady hrát, protože hodně hráčů se snaží abych to zabalil úplně...Počkám si na váše vyjádření a pročtu si je a pak se budu rozhodovat.
S pozdravem Kapřík
S pozdravem Kapřík