• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

kapr20

rybiška
V poslední době hodně uvážují jestli budu pokračovat na CM nebo půjdu dál...CM mě nějak nenaplňuje a lidi se chovají jak prasata bez kapky soucitu. Je mi jedno jestli jsem v AT nebo ne ale jak jsem viděl nábor tak jsem to už zkusil z důvodu že bych měl zase nějakou povinnost na CM a mezitím jsem dále pomahal hráčům jak jsem zvykli ale už mě vážně nebaví odpovídat hračům na otázky ohledně proč nejsem v AT. Další hráči mě buzerují že se chovám jak ko**t že se do všeho seru i když nejsem admin a další různé narážky a pak dojdou a prosí o pomoc. Včera jsem se podíval na vysledky náboru a chytl jsem upřímně pořádného nerva a musím se i @Misery96 omluvit... Ale jak vidím ty vysledky jsem šokováný jak se někdo může dostat do AT totálně bez snahy pomahat hráčům a jenom shiftovat nebo AFK to na serveru...u kolegy té osoby to dokážu pochopit i když se zachoval jak zachoval tak jeho práce v minulosti byla bezchybná. Většina bude vědět na koho narážím a prosím o vyjádření k těm osobám pokud je znáte a přesvěčte mě o opaku :) Pak se tam dostali i hráči kteři mě hejtovali neustále ale teď májí šanci se ukazat a jsem zvědavý jak se jim povede a přejí jim to :) Teď bych potřeboval motivaci od vás...Potřebují nějak motivovat nebo nějaké + a - proč tady hrát, protože hodně hráčů se snaží abych to zabalil úplně...Počkám si na váše vyjádření a pročtu si je a pak se budu rozhodovat.

S pozdravem Kapřík

Delfik

Člen
Rozhodně nekonči, už jenom, protože jsi součást CM, která tu toho spoustu zanechala. :)
A jestli chceš další důvod, proč nekončit, tak třeba kvůli Delfikovi ? :p

No a na ty hráče, kteří se tě snažejí dostat ven se vykašli, né s každým si padneš do oka.

Misery96

Dark Lord of the Sith
Psal jsem ti to na discordu.. Určitě nechci, abys končil.. z koho si pak asi budeme dělat srandu?
A kvůli dvoum lidem, kteří mají zákaz se k tobě přiblížil, ale prosímtě.. :D

kapr20

rybiška
Psal jsem ti to na discordu.. Určitě nechci, abys končil.. z koho si pak asi budeme dělat srandu?
A kvůli dvoum lidem, kteří mají zákaz se k tobě přiblížil, ale prosímtě.. :emoji_smiley:
2 lidi z AT a další stovce která mě totálně vytačí a bez kapky respektu jako k člověku natož rybě...už mě přestali bavit ty spamy když je nemůžu osobně řešit nic...proto hledám nějakou motivaci

Krosta8

Prostě Keighto
Za svůj respekt si můžeš sám. Každý tě tu kvůli tvému chování vidí jako puberťáka, jak už jsem ti i psal. Choval jsi se jako kdyby jsi chtěl každou "ojet" a jako sorry, to není chování, to není dodržování etického kodexu někoho, kdo má propagovat server.
Dělal jsi svou práci dobře, o tom žádná, byl jsi aktivní, o tom se také nedá pochybovat, ale vystupování v chatu byl problém.
Já osobně bych tě rád vzal a zároveň nevzal zpět do AT, proč?
Byl jsi aktivní a řešil jsi - Velké plus
Vystupování v chatu - Mínus
Poslední dobou také pořád jen vytáčíš tím, jak si na všechno stěžuješ. Kdyby jsi si lépe promyslel následky svých činnů dostatečně předem, tak by jsi byl pořád v AT a nemusel by jsi nic takového řešit.
Neber to jako "hate" atp. Píšu ti jen, jak to já vidím. Za mě, kdyby jsi se změnil a začal se chovat jako někdo, kdo má prezentovat server, já bych tě bral hned zpět, protože jak ty sám píšeš, aktivita je žalostná, ale tvá byla super.
To je ode mně vše.

Chemicky

Inkvizitor
Psal jsem ti to už včera, dal bych si na pár týdnů od CM volno a po měsíci/měsící a půl bych se vrátil. Pak už se nikdo nebude divit, že nejsi v AT.
Ti, co tu byli, to vědí. Noví hráči tě ani nebudou znát a ten, kdo sem občas zajde na tebe také zapomene.

Nikdy jsem tě nehejtoval. Jen se mi prostě nelíbilo tvé chování a tvé reakce a dával jsem ti to jasně najevo. To ale neznamená, že tě nemám rád nebo, že tě nesnáším.
Včera jsem s tebou prohodil pár písmenek na discordu a měl jsem pocit, jako bych si psal s úplně jiným človekem :emoji_slight_smile:

Naposledny upraveno:

Voojta

Psal jsem ti to už včera, dal bych si na pár týdnl od CM volno a po měsíci/měsící a půl bych se vrátil. Pak už se nikdo nebude divit, že nejsi v AT.
Ti, co tu byli, to vědí. Noví hráči tě ani nebudou znát a ten, kdo sem občas zajde na tebe také zapomene.

Nikdy jsem tě nehejtoval. Jen se mi prostě nelíbilo tvé chování a tvé reakce a dával jsem ti to jasně najevo. To ale neznamená, že tě nemám rád nebo, že tě nesnáším.
Včera jsem s tebou prohodil prá písmenek na discordu a měl jsem pocit, jako bych si psal s úplně jiným človekem :emoji_slight_smile:
týdnl
Plz oprava

kapr20

rybiška
Za svůj respekt si můžeš sám. Každý tě tu kvůli tvému chování vidí jako puberťáka, jak už jsem ti i psal. Choval jsi se jako kdyby jsi chtěl každou "ojet" a jako sorry, to není chování, to není dodržování etického kodexu někoho, kdo má propagovat server.
Dělal jsi svou práci dobře, o tom žádná, byl jsi aktivní, o tom se také nedá pochybovat, ale vystupování v chatu byl problém.
Já osobně bych tě rád vzal a zároveň nevzal zpět do AT, proč?
Byl jsi aktivní a řešil jsi - Velké plus
Vystupování v chatu - Mínus
Poslední dobou také pořád jen vytáčíš tím, jak si na všechno stěžuješ. Kdyby jsi si lépe promyslel následky svých činnů dostatečně předem, tak by jsi byl pořád v AT a nemusel by jsi nic takového řešit.
Neber to jako "hate" atp. Píšu ti jen, jak to já vidím. Za mě, kdyby jsi se změnil a začal se chovat jako někdo, kdo má prezentovat server, já bych tě bral hned zpět, protože jak ty sám píšeš, aktivita je žalostná, ale tvá byla super.
To je ode mně vše.
Tak jako každou "ojet" ? :D to si ze mě s prominutím děláš prdel...ty co mě znají ví že na creativu jsem si z toho dělal srandu a max psal těm s kterými se bavím normálně a doteď jak někteří do teď...to že jsem jednou "shiftoval" a jeden nejmenovaný helper se z toho mohl ehm...neznamená že jsem totální prase a peďák ;) Jestli moje vystupovaní bylo takový extrem po nocích tak nevím co dělají pan a paní anonymní v AT :) paní nikdy nic nedělala a pan popravdě pracoval dobře ale to "shiftování" kde se mohlo jsem neřešil a asi chyba...víc nebudu řešit...vidím že ten AT prostě má chyby...jako sry ale ten status co sis dál bych si nikdy já veřejně nedal...neber to jako hate ale spíše jako rádu. Vím co takový status může způsobit za věci

Krosta8

Prostě Keighto
Status, který mám teď? Pravda, která tu je? Dobře, každý na to máme názor. Já to napsal kvůli tomu, co nastalo po vyhlášení výsledků náboru.
Každopádně já jsem to psal z pohledu, jak to vypadalo na screenech, když si někdo stěžoval apod. Já tě neodsuzuji, jako jsem to už psal několikrát. Jen píšu, jak to vypadalo, nic víc. Já netvrdím, že to děláš pořád. A mimochodem, přímo na jednom screenu jsi psal "jdem to dělat" a co já vím co dalšího :D Já to tady nechci bagatelizovat. Napsal jsem si, co jsem chtěl a to bylo to, že já osobně, bych tě v AT chtěl, nebo spíš asi začnu psát, že by bylo dobré, kdyby tě v AT měli.
Nic víc, nic míň :)
PS: Ohledně nezmiňovaných dvou členech AT, je mi jasné, koho myslíš. Také je mi jasné, že je to problém, který se má řešit a také se to bude řešit.

rikos99

CraftManiák :D
Rozhodně nekonči :C Kde by CM našla další rybišku která umí rozesmát :(.
a proč nekonči? protože kamarád rikos by byl osamělý :c

MrMitchellinCZ

Kubikula je fujki
R.I.P kapr, včera jsme ho praštili kladívkem do hlavy... má to konečně za sebou. :emoji_slight_smile:
To je od tebe opravdu hezké, si z něj dělat takovouhle hloupou, a také už ohranou srandu, že? Podle mě byl kapr dobrý admin... Sice jsem ho moc neviděl, ale když jsem se tehdy zastavil na creative, bylo vidět že se snaží všem pomoct. Ruku na srdce, kapr toho pro CM (hlavně creative) udělal hodně. A pro tebe, kapre. Podle mě by jsi neměl končit a zkusit se dostat do AT znova.

iScipioX_

Velmi známý člen
V poslední době hodně uvážují jestli budu pokračovat na CM nebo půjdu dál...CM mě nějak nenaplňuje a lidi se chovají jak prasata bez kapky soucitu. Je mi jedno jestli jsem v AT nebo ne ale jak jsem viděl nábor tak jsem to už zkusil z důvodu že bych měl zase nějakou povinnost na CM a mezitím jsem dále pomahal hráčům jak jsem zvykli ale už mě vážně nebaví odpovídat hračům na otázky ohledně proč nejsem v AT. Další hráči mě buzerují že se chovám jak ko**t že se do všeho seru i když nejsem admin a další různé narážky a pak dojdou a prosí o pomoc. Včera jsem se podíval na vysledky náboru a chytl jsem upřímně pořádného nerva a musím se i @Misery96 omluvit... Ale jak vidím ty vysledky jsem šokováný jak se někdo může dostat do AT totálně bez snahy pomahat hráčům a jenom shiftovat nebo AFK to na serveru...u kolegy té osoby to dokážu pochopit i když se zachoval jak zachoval tak jeho práce v minulosti byla bezchybná. Většina bude vědět na koho narážím a prosím o vyjádření k těm osobám pokud je znáte a přesvěčte mě o opaku :emoji_slight_smile: Pak se tam dostali i hráči kteři mě hejtovali neustále ale teď májí šanci se ukazat a jsem zvědavý jak se jim povede a přejí jim to :emoji_slight_smile: Teď bych potřeboval motivaci od vás...Potřebují nějak motivovat nebo nějaké + a - proč tady hrát, protože hodně hráčů se snaží abych to zabalil úplně...Počkám si na váše vyjádření a pročtu si je a pak se budu rozhodovat.

S pozdravem Kapřík
To s tým AT je fuc*ing true.. :emoji_wink:

Voojta

Zase rakovinotvorské téma, omlouvám se, ale jestli chceš skončit, skonči. Jestli ne, nekonči... nemůžeš se takhle rozhodovat, je to jen na tobě..

Potřebují nějak motivovat nebo nějaké + a - proč tady hrát
+ do Vánoc je ještě 364 dní, na nějakou dobu z tebe nebudou chtít dělat jídlo
  • - do Vánoc je už jen 364 dní, pak z tebe budou chtít dělat jídlo
  • a z koho by jsme si dělali srandu kdybys tu nebyl?

taky uvazuji koncit z duvodu hracu co porad rejpou provokujou ... (na survivalu) Tobik2222 dale Jarin2222 dale L4jF a dalsi ... uz me nebavej poslouchat jejich keci ja neco napisu a uz to de proti me :) no co rici ...

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.