Ani nevím že existuještaky uvazuji koncit z duvodu hracu co porad rejpou provokujou ... (na survivalu) Tobik2222 dale Jarin2222 dale L4jF a dalsi ... uz me nebavej poslouchat jejich keci ja neco napisu a uz to de proti me :emoji_slight_smile: no co rici ...
cs fakils, tvoje arogance táhne na tisíce kilometrů, přes hory a doly.. a pak do nás rejpeš.... navíc... "keci" :ĐĐĐ Prej se mám podle tebe naučit psát.... Hm... jak píšeš ty? A klidně skonči, o jednoho hráče kterej všem leze na survu krkem míňtaky uvazuji koncit z duvodu hracu co porad rejpou provokujou ... (na survivalu) Tobik2222 dale Jarin2222 dale L4jF a dalsi ... uz me nebavej poslouchat jejich keci ja neco napisu a uz to de proti me no co rici ...
Nic jsem neřekl... nejdřív si to ověř a pak něco melja rejpu hmm ja si psal s Pavoukem a uz do me jarin ze mu lezu do prdele :emoji_slight_smile:
proč to dáváš tady a ne adminovi ?
sem dej ty screeny a označ nějakého admina/helpera https://craftmania.cz/forum/podvodnici.19/create-threadmyslim ze to staci :emoji_slight_smile:
vyfoceno dnes ..
Ani ťa nepoznám Takže mi to je úprimne jedno xDtaky uvazuji koncit z duvodu hracu co porad rejpou provokujou ... (na survivalu) Tobik2222 dale Jarin2222 dale L4jF a dalsi ... uz me nebavej poslouchat jejich keci ja neco napisu a uz to de proti me :emoji_slight_smile: no co rici ...
Strejdo Kvjetáku, to bych do tebe neřekl
Ne každý pochopí o co mi tady jde...ale to je jedno. Někteři pochopí a někteři ne. Jde mi jen o všeobecný přehled chování hráčů a jestli mě vůbec tady chtějí...Kapřisko, nemůžeš chtít aby ti ostatní dávali důvody proč tu hrát nebo ne. Zkus si dát pauzu od minecraftu a nebo zkus jiný server. Pak uvidíš jestli se chceš vracet
Pokud se rozhoduješ jen podle názorů lidí, tak se stáváš jejich otrokem.