• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

lyfe

anarchic
taky uvazuji koncit z duvodu hracu co porad rejpou provokujou ... (na survivalu) Tobik2222 dale Jarin2222 dale L4jF a dalsi ... uz me nebavej poslouchat jejich keci ja neco napisu a uz to de proti me :emoji_slight_smile: no co rici ...
Ani nevím že existuješ

Carbon

TYVOE PSOJEDY
taky uvazuji koncit z duvodu hracu co porad rejpou provokujou ... (na survivalu) Tobik2222 dale Jarin2222 dale L4jF a dalsi ... uz me nebavej poslouchat jejich keci ja neco napisu a uz to de proti me no co rici ...
cs fakils, tvoje arogance táhne na tisíce kilometrů, přes hory a doly.. a pak do nás rejpeš.... navíc... "keci" :ĐĐĐ Prej se mám podle tebe naučit psát.... Hm... jak píšeš ty? A klidně skonči, o jednoho hráče kterej všem leze na survu krkem míň :)

FatihAga

Velmi známý člen
taky uvazuji koncit z duvodu hracu co porad rejpou provokujou ... (na survivalu) Tobik2222 dale Jarin2222 dale L4jF a dalsi ... uz me nebavej poslouchat jejich keci ja neco napisu a uz to de proti me :emoji_slight_smile: no co rici ...
Ani ťa nepoznám :D Takže mi to je úprimne jedno xD

Trewish

Velkoadmirál sithské flotily
Kapřisko, nemůžeš chtít aby ti ostatní dávali důvody proč tu hrát nebo ne. Zkus si dát pauzu od minecraftu a nebo zkus jiný server. Pak uvidíš jestli se chceš vracet

kapr20

rybiška
Kapřisko, nemůžeš chtít aby ti ostatní dávali důvody proč tu hrát nebo ne. Zkus si dát pauzu od minecraftu a nebo zkus jiný server. Pak uvidíš jestli se chceš vracet
Ne každý pochopí o co mi tady jde...ale to je jedno. Někteři pochopí a někteři ne. Jde mi jen o všeobecný přehled chování hráčů a jestli mě vůbec tady chtějí...

Trewish

Velkoadmirál sithské flotily
Pokud se rozhoduješ jen podle názorů lidí, tak se stáváš jejich otrokem.

kapr20

rybiška
Pokud se rozhoduješ jen podle názorů lidí, tak se stáváš jejich otrokem.

Nepochopíš o co mi jde :D a jde mi o názory lidi jen...musím se tak podle nich rozhodovat? Nevíš co to má za skrytý význam a myslím že to jen tak nepochopíš :)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.