• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Kopsik

Velmi známý člen
<15:50:53> "Kopsik": čo dokázal koza že je v AT ? ?
<15:51:47> "Flafy": Postavit a organizovat eventy?
<15:51:59> "Flafy": Dokázal, že má nějaký vztah se stavěním
<15:52:01> "Flafy": že má cit
<15:52:11> "Kopsik": no do pič* to viem aj ja ale ja som sa eventerom nestal aj ked som tebe pomáhal v minulosti aj ked som martinovi ale čo sotoho ?
<15:52:20> "Kopsik": staval som organizoval som a hovínko stoho
<15:52:25> "Flafy": Ale je to moje rozhodnutí a tak se do mého rozhodnutí neserte.
<15:52:31> "Kopsik": do pičéééé
<15:52:31> Chat partner has closed the conversation
<15:53:40> "Kopsik": zrazu ticho
<15:54:45> "Kopsik": nemáš ani čo povedať
<15:55:02> "Kopsik": lebo je tvoj kamarátko tak je v AT no ty píčo to je fér jak naša republika
<15:56:49> "Flafy": Jo jasný, je můj kamarád a proto jsem se s ním vůbec nebavil do té doby, než jsem poznal jeho eventy. Je to stejný hráč jako ty. Teď už ne, je lepší Jinak už se s tebou nebudu bavit. Nemám na tebe čas ani náladu.
<15:56:51> Chat partner has closed the conversation
<15:58:02> "Kopsik #ČSDR": Hmmm ale ked som ti ja pomáhal a ked som pomáhal martinovi tak som mal stoho čo ? VLEKééééééééééééééééééééééééééééééé HOVNO prečo pretože som nemal kamaráta HL. admina ._. najlepšie bolo to že martin chcel aby som pokračoval v jeho šlapajách ...
<15:59:18> "Flafy": Heh
<15:59:22> Chat partner has closed the conversation
<15:59:31> "Kopsik #ČSDR": xdddddddd heh naviac už nemáš čo
<16:00:36> "Kopsik #ČSDR": Vydelat a nedelat co ... vyčuranec
<16:00:54> "Flafy": Si ty
<16:00:56> "Flafy":
<16:00:58> Chat partner has closed the conversation
<16:01:09> "Kopsik #ČSDR": už nevieš čo áš písať oooch to je smutné
<16:01:31> "Flafy": Jo je to smutné, že nedokážeš unést, že se koza dostala do AT :p
<16:01:33> Chat partner has closed the conversation

Veverciak

Velmi známý člen
<15:52:11> "Kopsik": no do pič* to viem aj ja ale ja som sa eventerom nestal aj ked som tebe pomáhal v minulosti aj ked som martinovi ale čo sotoho ?
<15:52:25> "Flafy": Ale je to moje rozhodnutí a tak se do mého rozhodnutí neserte.
<15:55:02> "Kopsik": lebo je tvoj kamarátko tak je v AT no ty píčo to je fér jak naša republika
<15:56:49> "Flafy": Jo jasný, je můj kamarád a proto jsem se s ním vůbec nebavil do té doby, než jsem poznal jeho eventy. Je to stejný hráč jako ty. Teď už ne, je lepší Jinak už se s tebou nebudu bavit. Nemám na tebe čas ani náladu.
<15:58:02> "Kopsik #ČSDR": Hmmm ale ked som ti ja pomáhal a ked som pomáhal martinovi tak som mal stoho čo ? VLEKééééééééééééééééééééééééééééééé HOVNO prečo pretože som nemal kamaráta HL. admina ._. najlepšie bolo to že martin chcel aby som pokračoval v jeho šlapajách ...
<16:01:31> "Flafy": Jo je to smutné, že nedokážeš unést, že se koza dostala do AT :p
čo sa do toho staráš ? je to na nich ako sa rozhodnú. ;)

Misery96

Dark Lord of the Sith
A teraz mi povedz kto v tomto urýchlenom svete nemyslí len na seba ??
Víš co...
Neúspěšný člověk přeje neúspěch ostatním.. To samé lemra taky nepřeje nic dobrého ostatním jelikož sám nikdy nic nedokázal.. akorát tak být vulgární a jak se někomu něco povede tak závidět a chtít ho toho úspěchu zbavit a nějak ho ukrást pro sebe...
Podle toho jak ses choval k flafymu bych řekl, že budeš buď mentálně narušen nebo šikanován.. :)

MrMitchellinCZ

Kubikula je fujki
Jsi pěkně ubohý, Kopsíku.. Ty se do AT vůbec nehodíš, krom toho, Koza, je na skyblocku skoro furt, baví hráče a on vždy skyblock oživý. Zatím co ty, ty jsi pro server nic moc neudělal, koza se do AT hodí, věřím, že bude v AT dobrý... Jsi pěkně nafrněný, jak psal Misery... Já já já jenom já, a když né já tak nikdo.

Flafy_

Hladový Builder
Nevidím význam tohohle příspěvku, pokud tím chceš říct, že chceš skončit s CM, tak odejdi, budu rád ;)

KopiisCZ

Jacob Hill, Šerif
More zdá sa mi to, alebo má podobné meno?
Toto sa mi vôbec nepáči..

Zaujímal by ma celkový význam toho, prečo to zveřejňuješ....
Závisť je sviňa, čo?

D

Deleted member 2540

Návštěvník
More zdá sa mi to, alebo má podobné meno?
Toto sa mi vôbec nepáči..

Zaujímal by ma celkový význam toho, prečo to zveřejňuješ....
Závisť je sviňa, čo?
Ty nejsi slovák že ne??

kapr20

rybiška
Hele kopsiku...nejdřív lezeš AT do pr* a pak po nich pič** ? myslíš že to je normální ? Beru to z mojí stránky...nezahraju si s tebou csko bo musíš spát po večerníčku tak mě budeš buzerovat? Tvůj slovník je na perma ban za urážení AT. Neumíš se chovat, nesnažíš se a jenom zavidíš...A pokud se ti tu nechecš hrát tak nehrej...alespoň nikdo z AT nebude muset řešit tvoje cancer příspěvky :)

Radiko

ExHelperis
Najprv si bol v pohode kluk ale teraz si sa zmenil k úbožiakovi..
Neviem či ty mám porád hovoriť kamarát ale zrejme už nie..
Si sa neuveriteľne zmenil..
A kamarát? Kde si zobral že, si do a-teamu bereme kamarátov?

Keyio

00:00 AM
Kopsiiku , to jsi se chtěl sám nahlásit? Hele jako já nevím jak to u tebe funguje, ale vesmír se kolem tebe netočí.
Dokážu to chování vidět, když ti odpovím, že si nejdu zahrát CS:GO. Nemůže být vždy podle tebe a nemůžeš mít vše.
Druhá věc, jak můžes být vulgární vůči rozhodnutí admina, které stejnak nezměníš?

Teď mi řekni, kdo tráví na craftmanii více času a dokáže tam vycházet lépe s hráči, ty nebo koza? Já myslím, že odpověď znáš.

Jinak člověk nemusí nic dokázat do doby, dokud není v A-Týmu. Záleží co předvede teď.

Z toho co jsi napsal Flafymu si většinu předsvědčil o tom, že ti jde pouze o post v A-Týmu.

wtf kopíráku co zas vyvádíš? vzpamatuj se prosimtě (cry)
takovejch neslušnejch slovíček a on to dá dobrovolně na forum (yuck)
dřív, se třeba člověk co se připojil poprvý na server a hrál 3 dny se mohl dostat do teamu, proč by koza nemohl? o_O

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.