• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Teleriann

Aktivní člen
Kopsik skôr si bol super ale nechápem čo sa stalo ze tú dobu keď som na CM chvíľku nebol, ak to takto máš aj v rl tak je to dosť úbohé keď čakáš od každej pomoci že niečo z toho máš to je ako keby si pomáhal rodičom a oni by ti za to mali dávať peniaze, keď ja pomáham na servery hráčom tiež od toho nečakám že keď budem pol roka písať niekomu ako sa portnúť na ostrov alebo podobné veci že dostanem miesto v Ateame, prečo by podľa teba nebol koza dobrý eventer? Koza je schopný a vie o servery podstatne o dosť veci ako niekto ostatný, vždy keď niekto potrebuje pomoc pomôže (vlastná skúsenosť) +vychádza dobre zo všetkými hráčmi. Keď už ide o toho eventera ak si nebol vybraný práve ty mal by si rešpektovať rozhodnuťie flafyho a waka, keď si nebol vybraný za eventera a teší ťa robiť eventy hráčom môžeš to robiť aj ďalej prefix je len vec pred menom ktorú si možno všimne viacej hráčov a na event ich príde viac, ak ti niečo nevýjde na prvý kráť nemusíš to hneď vzdať a môžeš bojovať ďalej možno by si toho eventera raz dosiahol ale s takýmto prístupom už asi nie :)

YouAreDead

MikeJeBan
<15:50:53> "Kopsik": čo dokázal koza že je v AT ? ?
<15:51:47> "Flafy": Postavit a organizovat eventy?
<15:51:59> "Flafy": Dokázal, že má nějaký vztah se stavěním
<15:52:01> "Flafy": že má cit
<15:52:11> "Kopsik": no do pič* to viem aj ja ale ja som sa eventerom nestal aj ked som tebe pomáhal v minulosti aj ked som martinovi ale čo sotoho ?
<15:52:20> "Kopsik": staval som organizoval som a hovínko stoho
<15:52:25> "Flafy": Ale je to moje rozhodnutí a tak se do mého rozhodnutí neserte.
<15:52:31> "Kopsik": do pičéééé
<15:52:31> Chat partner has closed the conversation
<15:53:40> "Kopsik": zrazu ticho
<15:54:45> "Kopsik": nemáš ani čo povedať
<15:55:02> "Kopsik": lebo je tvoj kamarátko tak je v AT no ty píčo to je fér jak naša republika
<15:56:49> "Flafy": Jo jasný, je můj kamarád a proto jsem se s ním vůbec nebavil do té doby, než jsem poznal jeho eventy. Je to stejný hráč jako ty. Teď už ne, je lepší Jinak už se s tebou nebudu bavit. Nemám na tebe čas ani náladu.
<15:56:51> Chat partner has closed the conversation
<15:58:02> "Kopsik #ČSDR": Hmmm ale ked som ti ja pomáhal a ked som pomáhal martinovi tak som mal stoho čo ? VLEKééééééééééééééééééééééééééééééé HOVNO prečo pretože som nemal kamaráta HL. admina ._. najlepšie bolo to že martin chcel aby som pokračoval v jeho šlapajách ...
<15:59:18> "Flafy": Heh
<15:59:22> Chat partner has closed the conversation
<15:59:31> "Kopsik #ČSDR": xdddddddd heh naviac už nemáš čo
<16:00:36> "Kopsik #ČSDR": Vydelat a nedelat co ... vyčuranec
<16:00:54> "Flafy": Si ty
<16:00:56> "Flafy":
<16:00:58> Chat partner has closed the conversation
<16:01:09> "Kopsik #ČSDR": už nevieš čo áš písať oooch to je smutné
<16:01:31> "Flafy": Jo je to smutné, že nedokážeš unést, že se koza dostala do AT :p
<16:01:33> Chat partner has closed the conversation

je jasný že to není fér víš kolik lidí by si zasloužilo bejt v At ? :D a ty asi ani dlouho v at nebudeš za to co si napsal :D

KopiisCZ

Jacob Hill, Šerif
Vzhledem k tomu, že se tu řeší závist a sjiždí se urážky a nadávky z obou stran a v neposlední řadě se mi zdá že má podobný jméno (jaj) tuhle debatu raději ukončíme.

Nedej bóže, že by se tu někdo z té závisti nebo urážek složil doma v zamčeném bytě a já bych musel jako hasič asistovat RZS s otevíráním dveří + pak to papírování... -.-
A ještě ke všemu kdyby pak jeho rodiče CM někde nahlásili, že z ní omdlývají děti a projevuje se u nich agrese se závistí..

Takže rád sem si pokecal, a skvěle se pobavil, ale bohužel to zamknu... Nic dobrýho v tomhle tématu už nevznikne, bohužel..

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.