stefanbabiak
Ftefan | Premium
O to sa neboj, len nie tak často
Zdravím čitatelia tohoto článku!
Ano, je to tak. Už v názve môžete vidieť, že sa jedná o koniec v AT. Už v poslednej dobe ste si mohli všimúť, že nie som aktívny či už na servery alebo na webe. Hlavným problémom je nedostatok času, škola a aj fakt, že ma minecraft ako taký už prestáva baviť.
A ako som sa vlastne dostal do toho AT? No bolo to v celku jednoduché. Keď @Brancesko dostal helpera hneď mi o tom povedal v škole (hej hej sme spolužiaci :emoji_smiley a bol z toho úplne mimo. A keď sa na mňa tak pozeral tak ho napadlo, že napíše Wakovi. A čo sa stalo? Dostal som ponuku na helpera. Samozrejme kto by ho odmietol nie? Takže moja odpoveď bola jasne ÁNO. A čas plynul a plynul. Následne na pár mesiacov som dostal admina. A čas išiel až do konca.
Neviem čo napísať ďalej takže prejdem k ľudom, keďže ich je veľa tak napíšem iba pár z nich a ostatných pooznačujem :emoji_slight_smile:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
@BobmanCZ som veľmi rád, že som ťa spoznal pretože si jeden z tých TOP ľudí v mojom friends systéme :emoji_upside_down:
@Brancesko si moja najbližšia osoba z AT. Prežili sme toho veľa a dúfam, že sa ti bude dariť i naďalej aj cez tú neaktivitu! :emoji_slight_smile:
@Čípek Pred tým admin a teraz moderátor fóra. Som rád, že som ťa spoznal! :emoji_wink:
@Krosta8 Hlbšie som ťa spoznal iba pred pár týždňami ale to nič nemení na tom, že si jeden z tých najlepších. Udrž si to. :emoji_smiley:
@Kubrastig tiež si prestriedal farbičky na žltú :emoji_smiley: Pokračuj v tom čo robíš najlepšie! :emoji_smiley:
@Radiko s tebou som začínal na skyblocku. Od teba som sa naučil i príkazy proste ty si bol môj základ. :emoji_slight_smile:
@Ropacint aktívny a zároveň najlepší admin akého som tu kedy videl. Nezkaz si to. :emoji_smiley:
@_Mititi_CZ Ty si bol môj vzor č.2 čo sa týka adminovania a helperovania. Vždy sme spolu vychádzali, rád som ťa spoznal.
Keďže sa mi nechce a aktuálne ani nemôžem písať ďalších kvôli času tak vás len označím dúfam, že mi to odpustíte. :emoji_slight_smile:
@Amibaer_ @Areigo @ Chemicky @Delfik @Dykol @FantiikCZ @Fikiplay @Filip6_CZ @iPenguin @JaMegaHit @JanusCZ @Kopiis @Marki35 @MrMikeCZE @Nerdy42 @Potomek @Starr @ Trewish @Zillzi @_Shanny_ @_AnNie @Holub @Skypool07 @surikata00 @Murphyn @Danek987 @DenisGamingCZ @drkousek @DrozdLP @JacobSK_ @F3ryCZ @Grumex @MCkatka @R3p_ @standiczech @WidowmakerCZ @MARIMR008 @omgmen @patule1215 @WoMenManner @YouAreDead @_JohnEfe_ @Zakynka @Misery96 @kapr20 @JsemFrouznAhoj @Rejmond @Nurtuka @UbyGamer
Ak som na niekoho zabudol tak sa ospravedlňujem. :emoji_confused: ale stáva sa :emoji_smiley:
A v poslednom rade je tu náš Wejk. @MrWakeCZ čím asi začať.. V prvom rade ti veľmi ďakujem a túto ponuku byť súčasťou takého skvelého kolektívu a AT. Si človek ktorý má toho všetkého v živote veľa a ešte k tomu aj CM. Obdivujem ťa ako toto všetko zvládaš a si ochotný urobiť všetko iba pre lepší chod serveru. Myslím, že keď to takto pôjde ďalej bude to stále iba lepšie a lepšie a preto ešte raz DÍKY ! <3
A sme u záveru. Ďakujem ti, že si si prečítal tento článok až do konca. Ešte posledné vety: Na CM budem chodievať ale nie tak často ako to bolo predtým. Dúfam, že ťa tam uvidím tak zatiaľ ahoooooooooooj ! :emoji_slight_smile:
omg slavny youtuber pls podpis na ceckyŠtěfan takový surrend :emoji_smiley:
To jsem chtel ja !! Ty si to dej na pipikomg slavny youtuber pls podpis na cecky