• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Chceš ďalšie také príspevky s témou Kto je tvoj favorit?

• Total voters
    21
  • Poll closed .
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
P

Pestrobarevný lachtan

Návštěvník
Teď ještě, kdo je tvůj favorit z hráčů :D

Shirro_0

blink
Moje favoritka z A-Teamu je @_AnNie :) Přijde mi sympatická, poradí, píše krásný příběh :3 , chápe někoho, když někdo něco nemyslí zle. Bohužel na serveru jsem ji ještě nepotkala, nemám se tam jak dostat :p, ale i na serveru je _AnNie určitě dobrá :)

Btw. Už čekám kdy začnete psát že jsem vlezlá atd... Ne, já jen píšu proč je pro mě _AnNie fejvrit atmynka . :3

_AnNie

Dark Queen of the Sith
Moje favoritka z A-Teamu je @_AnNie :) Přijde mi sympatická, poradí, píše krásný příběh :3 , chápe někoho, když někdo něco nemyslí zle. Bohužel na serveru jsem ji ještě nepotkala, nemám se tam jak dostat :p, ale i na serveru je _AnNie určitě dobrá :)

Btw. Už čekám kdy začnete psát že jsem vlezlá atd... Ne, já jen píšu proč je pro mě _AnNie fejvrit atmynka . :3
Jéé :3 To je krásné. Děkuji ti mockrát. Na server teď nemám příležitost chodit, ale v srpnu by tomu již mělo být jinak. Určitě se někde potkáme.
Případně se můžeme domluvit a někde se sejdeme. :) Až teda budeš mít možnost se tam dostat.

Shirro_0

blink
Jéé :3 To je krásné. Děkuji ti mockrát. Na server teď nemám příležitost chodit, ale v srpnu by tomu již mělo být jinak. Určitě se někde potkáme.
Případně se můžeme domluvit a někde se sejdeme. :) Až teda budeš mít možnost se tam dostat.
Nemáš za co, prostě jsem si hned rozmyslela o kom napíšu :D :) . Já právě taky nemůžu na server, právě proto jsem sháněla ten ntb :D, ten bude až v polovině srpna :p. Už se těším :) .

Kopsik

Velmi známý člen
@fikiplay viem presne prečo dislike ale dovol mi ti to vysvetliť bod po bode :)
  • Chcel som dať patulu ... ibaže on jak dostal admina nebol na servery ...
  • Btw nemožme tagovať helperov RIP .... Inak by som dal teba a patulu :p (dozvieš sa neskor prečo patulu :p) (kafe)
  • No a ako som rozmíšlal tak som rozmýšlal a dospel som k záveru že u mna je patula stale "zelenáč" (Helper) (redface) pretože od kedy dotal admina nie je online na servery :O -.-
Tak mi to vážne prepáč :( ... (barefoot)

iThomaZz_

Aktivní člen
@fikiplay viem presne prečo dislike ale dovol mi ti to vysvetliť bod po bode :)
  • Chcel som dať patulu ... ibaže on jak dostal admina nebol na servery ...
  • Btw nemožme tagovať helperov RIP .... Inak by som dal teba a patulu :p (dozvieš sa neskor prečo patulu :p) (kafe)
  • No a ako som rozmíšlal tak som rozmýšlal a dospel som k záveru že u mna je patula stale "zelenáč" (Helper) (redface) pretože od kedy dotal admina nie je online na servery :O -.-
Tak mi to vážne prepáč :( ... (barefoot)
Bol online od kedy dostal admina.. Skoro stále sme hrali bíví, tak neviem čo tu píšeš. (stig)

Kopsik

Velmi známý člen
Dobre
Bol online od kedy dostal admina.. Skoro stále sme hrali bíví, tak neviem čo tu píšeš. (stig)
2 dni možno :D (kappa) viem hraval som sním tak ma nahejtuj ty kYd ... -.- :D ..
Ked si hladný niesi to ty daj si (kafe)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.