možná některé. Jsme admini na 3.-4. největším serveru v ČR, tak chill ne?Já vidím jak tyhle příspěvky dokonale rozhádaj celou komunitu.
Jenom to ne.. to už by to tu skončilo úplně.Teď ještě, kdo je tvůj favorit z hráčů
Jéé :3 To je krásné. Děkuji ti mockrát. Na server teď nemám příležitost chodit, ale v srpnu by tomu již mělo být jinak. Určitě se někde potkáme.Moje favoritka z A-Teamu je @_AnNie Přijde mi sympatická, poradí, píše krásný příběh :3 , chápe někoho, když někdo něco nemyslí zle. Bohužel na serveru jsem ji ještě nepotkala, nemám se tam jak dostat , ale i na serveru je _AnNie určitě dobrá
Btw. Už čekám kdy začnete psát že jsem vlezlá atd... Ne, já jen píšu proč je pro mě _AnNie fejvrit atmynka . :3
Nemáš za co, prostě jsem si hned rozmyslela o kom napíšu . Já právě taky nemůžu na server, právě proto jsem sháněla ten ntb , ten bude až v polovině srpna . Už se těším .Jéé :3 To je krásné. Děkuji ti mockrát. Na server teď nemám příležitost chodit, ale v srpnu by tomu již mělo být jinak. Určitě se někde potkáme.
Případně se můžeme domluvit a někde se sejdeme. Až teda budeš mít možnost se tam dostat.
(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)Já dal dislike?
(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)
Jou já se uklik xD sorry, tobě bych ho nedal :s
No aspon že tak (kafe)(rolleyes)Jou já se uklik xD sorry, tobě bych ho nedal :s
Chibi dělá každej(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)
Bol online od kedy dostal admina.. Skoro stále sme hrali bíví, tak neviem čo tu píšeš. (stig)@fikiplay viem presne prečo dislike ale dovol mi ti to vysvetliť bod po bode
Tak mi to vážne prepáč ... (barefoot)
- Chcel som dať patulu ... ibaže on jak dostal admina nebol na servery ...
- Btw nemožme tagovať helperov RIP .... Inak by som dal teba a patulu (dozvieš sa neskor prečo patulu ) (kafe)
- No a ako som rozmíšlal tak som rozmýšlal a dospel som k záveru že u mna je patula stale "zelenáč" (Helper) (redface) pretože od kedy dotal admina nie je online na servery :O -.-
2 dni možno (kappa) viem hraval som sním tak ma nahejtuj ty kYd ... -.- ..Bol online od kedy dostal admina.. Skoro stále sme hrali bíví, tak neviem čo tu píšeš. (stig)
Příkaz /gbanip je mnohem účinější řekl bych.Mým favoritem je příkaz Mute
Když budeš dávat všem IP bany, tak ostatní příkazy budou trpět pocity bezcennosti. Takhle budou všichni spokojeníPříkaz /gbanip je mnohem účinější řekl bych.