Olli_CZE
| •~• Premium member •~• |
P:emoji_confused:
Ale ale ale ....... yá tam neysem
NE CELEJ VOE
Ale ale ale ....... yá tam neysem
NE CELEJ VOE
NegrovčeZdravím všechny hráčky, hráče, zabanované hráče, mutlé hráče, kicknuté hráče, ez hráče, top hráče, pvp skilly, vedení a nwm co dal (nahnahnah).
Jak jste již zjistili, toto téma slouží o tom, že už tu jsem pul roku, ano. půl roku!
Toto téma bude o tom jak se budu vyjadřovat ke svému friend listu, a ostatních lidech. A ano, já vím že ani tohle mi moc nejde. Udělal jsem si docela challenge :emoji_smiley::emoji_smiley:
Takže to je asi vše... :emoji_smiley: není to muj friend list, ale jsou to moji nejlepší kámoši co jsem měl šanci jej poznat. Pozdravuju vás všechny.
- @MrZaky (My best frendz) dík za liky a jseš tu jseš spokojenej? (A ano, je v mém fr <3)
- @Thebluehoodyguy Kde si kámo? :emoji_smiley: dlouho jsem tě tu neviděl, musíš se někdy vrátit! :emoji_slight_smile:
- @Peliik cs ty pvp skillo nechapu je, mysli si ze jsi ez, ale dal by si je nopots c:
- @SwiftyCz Jojo, čau kámo :emoji_smiley::emoji_smiley::emoji_smiley: jak se vede? my se známe 6 měsíců, z toho 3 měsíce jsme byli nepřátelé a dnes se kamarádíme <3
- @JsemFrouznAhoj No, ty totéž :emoji_smiley: byli jsme nepřátelé a teď se kamarádíme, jo dal bych tě nopots (KAPPA)
- @L4jF Jojo, takový ten týpek co furt chodí na survival :'D s @JarinCrafter
- @Andyy_CZ Je nutné k tobě něco říct? Jsi moje kámoška, cs.
- @_MrBlade Kdy bude ten fight? :emoji_expressionless: nahnahnah čau kámo :emoji_smiley::emoji_smiley::emoji_smiley::emoji_smiley:::emoji_smiley
- @MrForces Jojo, ty máš yt channel a natáčel si hackery, a ty co kazí hru.. jak @_MrBlade :emoji_smiley: čau :emoji_smiley::emoji_smiley:
- @PupikCZ Dneska si si mě sice přidal, ale já to chtěl udělat už dávno. <3 furt spolu hrajem (skoro xd)
- @iJuhan (spammerki spammerki prodafame kalhotki) jo jsem spammer ja vim snad uz nekdy prestanu :emoji_smiley:
- @LerikoL nemáš mě ve fr, ale já tě považuju jako mého frenda :emoji_smiley: ty televizko
- @_ImHacking Taky dobrý kámoš, rád s tebou pvpuju ! :emoji_smiley:
- @rk489sk S tebou moc rád trénuju pvp na nexusu <3 (No Reklama)
- @Fikiplay Miluju když hraju s tebou BW <3 prostě je to nej
TAKŽE ZAS ČAU :emoji_slight_frown: :emoji_smiley: