• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

DeawonGaming

okkkkkkkk
Zdravím všechny hráčky, hráče, zabanované hráče, mutlé hráče, kicknuté hráče, ez hráče, top hráče, pvp skilly, vedení a nwm co dal (nahnahnah).

Jak jste již zjistili, toto téma slouží o tom, že už tu jsem pul roku, ano. půl roku!
Toto téma bude o tom jak se budu vyjadřovat ke svému friend listu, a ostatních lidech. A ano, já vím že ani tohle mi moc nejde. Udělal jsem si docela challenge :emoji_smiley::emoji_smiley:

1. @MrZaky (My best frendz) dík za liky a jseš tu jseš spokojenej? (A ano, je v mém fr <3)
  2. @Thebluehoodyguy Kde si kámo? :emoji_smiley: dlouho jsem tě tu neviděl, musíš se někdy vrátit! :emoji_slight_smile:
  3. @Peliik cs ty pvp skillo nechapu je, mysli si ze jsi ez, ale dal by si je nopots c:
  4. @SwiftyCz Jojo, čau kámo :emoji_smiley::emoji_smiley::emoji_smiley: jak se vede? my se známe 6 měsíců, z toho 3 měsíce jsme byli nepřátelé a dnes se kamarádíme <3
  5. @JsemFrouznAhoj No, ty totéž :emoji_smiley: byli jsme nepřátelé a teď se kamarádíme, jo dal bych tě nopots (KAPPA)
  6. @L4jF Jojo, takový ten týpek co furt chodí na survival :'D s @JarinCrafter
  7. @Andyy_CZ Je nutné k tobě něco říct? Jsi moje kámoška, cs.
  8. @_MrBlade Kdy bude ten fight? :emoji_expressionless: nahnahnah čau kámo :emoji_smiley::emoji_smiley::emoji_smiley::emoji_smiley:::emoji_smiley:D
  9. @MrForces Jojo, ty máš yt channel a natáčel si hackery, a ty co kazí hru.. jak @_MrBlade :emoji_smiley: čau :emoji_smiley::emoji_smiley:
  10. @PupikCZ Dneska si si mě sice přidal, ale já to chtěl udělat už dávno. <3 furt spolu hrajem (skoro xd)
  11. @iJuhan (spammerki spammerki prodafame kalhotki) jo jsem spammer ja vim snad uz nekdy prestanu :emoji_smiley:
  12. @LerikoL nemáš mě ve fr, ale já tě považuju jako mého frenda :emoji_smiley: ty televizko
  13. @_ImHacking Taky dobrý kámoš, rád s tebou pvpuju ! :emoji_smiley:
  14. @rk489sk S tebou moc rád trénuju pvp na nexusu <3 (No Reklama)
  15. @Fikiplay Miluju když hraju s tebou BW <3 prostě je to nej
Takže to je asi vše... :emoji_smiley: není to muj friend list, ale jsou to moji nejlepší kámoši co jsem měl šanci jej poznat. Pozdravuju vás všechny.

TAKŽE ZAS ČAU :emoji_slight_frown: :emoji_smiley:
Negrovče

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.