• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
Jak si asi většina hráčů všimla na každém lobby nějak zmizely servery, ale kam?

Dnes se totiž začal předělávat celý systém řazení serverů a cedulek. Jedná se o největší změnu v lobby s cedulkama a proto zde napíšu jak vše funguje! :O

Na lobby se nachází různé cedulky at už podle map (př. BW) nebo podle serverů třeba BuildBattle nebo DrawIt. Všechny tyto servery se skrývají právě pod jednou cedulkou, říkáš si jak se na ně dostaneš? No funguje to jinak, lobby to toiž vybírá za tebe, automaticky hledá nejdostupnější server podle pingu, hráčů a stavu hry a pokud vše splňuje, zobrazí ho jako pro tebe dostupné. Až se server naplní nebo začne hra, server to detekuje automaticky v každém lobby přepne cedulku na jiný volný server. Pokud budou všechny server dané mapy nebo typu, plné zobrazí se, že jsou servery plné!

Výsledkem je, že nemusíte jak střelený běhat z jedný strany na druhou v lobby a hledat server s nejvíc hráči, lobby to dělá za tebe.

Zde vidíte ukázku, server je v režimu lobby, hráči vstupují a až se spustí hra, tak se cedulka přepne na další server.

Komentáře

Status
@MrWakeCZ Nebylo by teda z takovou lepší snížit ten časový (čekací) limit třeba na 30s? S takovouhle si už asi FoxFire jenom 2 v teamu nezahrajem :/

(sorry)

Už vidím jak k tomu půjdu a bude tam cedulka 15/16 jenomže to někdo stihne dřív a já budu na prázdném serveru kterej mi kliknul před ksichtem :D Pak by mě zajímalo jak se můžu přepojit na plnej server do spectator modu jinak než přes /fr?

Tam taky nemusíte běhat jako ti z Bohunic, prostě jdete k cedulkám PLAY, tam si vyberete jakej herní mód,
(Například pro SW Insane, Insane Teams, Ranked, Normal solo, Normal teams a Mega) a hrajete, nemusíte si furt vybírat mapu.

TEST

Žádný uživatel není online.
Status