• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

DeawonGaming

okkkkkkkk
No teda, to byl ale fofr, takovejch objednávek za takovou chvilku. :emoji_smiley: :emoji_nerd:

Zde máte vytvořené erby, nebudu je postovat jako obrázek, protože by to tu zabíralo zbytečně moc místa, takže každý jedinec bude mít u svého jména odkaz na svůj erb, díky za pochopení. :emoji_stuck_out_tongue:

@Domíík - ZDE

@iTz_MadaraUchiha - ZDE

@Scrubiik - ZDE (zatím Ti musí stačit ten 1, nejsem pásová výroba :emoji_smiley:)

@LerikoL - ZDE

@MrZaky - ZDE

@MARIMR008 - ZDE

@Misery96 - ZDE

@FatihAga - Najdi si nějaký pořádný obrázek, tohle není téma pro MC postavičky, od toho jsou přeci MC bannery. :emoji_slight_smile:

@Menclik12 - ZDE
Díky moc :eek:

Cheap_

(・∀・ )
Ajajaj. Co tak koukám, tak ty erby jsou jako avatar hodně malé... Všem to zvětším, aby to nějak vypadalo. Omlouvám se, nevěděl jsem, že to bude opravdu tak malé. :emoji_smiley: Chybami se i kočka učí. :emoji_mask:

ShijaskaCZ

๑For the HORDE๑
Ahoj také bych si o jeden prosila :emoji_innocent:

1.dólé
2.Forever Horde !

Pokud by bylo možné tak v černé-červené barvy :O

Díky moc :emoji_blush:

Přílohy

Cheap_

(・∀・ )
Taaaaaaaaaaaaaaaaaak. Předchozí erby jsem zvětšil, testoval jsem to i jako avatara zde na webu a už se to zdá být OK. :emoji_scream:

(Erby mají bílé pozadí, protože bez pozadí je ta hrana erbu nějaká kostrbatá, nevím proč. Pokud chcete pozadí odstranit, napište mi SZ).

Ještě bych vám chtěl zdůraznit, že tyto erby slouží jako avatar, NIKOLIV jako podpis. Přeci jen to nemá rozměry jako banner, který nezabírá poté půlku obrazovky, takže bych vám doporučoval tento erb používat pouze jako avatar/profilovku.

Píši to kvůli tomu, aby pak Wake nebyl nucen Váš erb smazat jen kvůli tomu, že zabírá moc místa na obrazovce (jako podpis). :emoji_dizzy_face:

Díky za přečtení a teď už vaše slíbené erby:

@Domíík - ZDE

@iTz_MadaraUchiha - ZDE

@Scrubiik - ZDE

@LerikoL - ZDE

@MrZaky - ZDE

@MARIMR008 - ZDE

@Misery96 - ZDE

@Menclik12 - ZDE

@The_Dave - ZDE

@JacobSK_ - ZDE

@Aywynka - ZDE