• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
No, docela škoda, jsi jeden z helperů, u kterých si myslim, že by zvládali i roli admina. Také jsem rád, že si až do samého konce dělal svou práci zodpovědně (dnes ráno :D) a nijak si nenaznačoval svůj "odchod" v podobě nějakých "sviňáren" atd.. :D

Moc díky za to, co si pro CM udělal... bylo toho opravdu dost a sám vidíš, že u lidí si to neměl až tak zlý, jak si myslíš. :eek: Naopak.

Tak si dej pauzu, a pokud to jen bude možné, chci tě tu vidět zpět jako plnohodnotného helpera, později možná i admina. :p

Teď už jen zbývá napsat
SEE YOU NIGGA...

Naposledny upraveno:

Princcraft

Velmi známý člen
Proč každý odchází? :( Ještě moment, a bude tu jen Wake.. Ale je to škoda, protože ty se kterými se tu nevídám, ti jsou mi upřímně.. Jendno.. Ale odejsou vždy ti, které mám nejradši.. Už jich bylo hodně.. Ale co, hodně štěstí v budoucnu! :)

_BeToky

Aktivní člen
No tak.. Ďakujem za všetko čo si o mne písal. Dúfam, že prídeš čoskoro ! :)
Všetko najlepšie v živote,a všetko naj do nového roku! ;)
Ahoj °¿°

_R3pl1_

Repl pletl svetr #MLDKRF
:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:':)':)':)':)':)':)':)':)':)':)':)':)'((shy)(shy)(shy)(shy)(shy)(shy)(shy)(shy)(shy)(shy)(shy):/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/(nailbiting)(nailbiting)(nailbiting)(nailbiting)(nailbiting)(nailbiting)(nailbiting)(nailbiting)(nailbiting):confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:
hm i když [ on se vrátí (hungry)o_OC-D]

vrtman

Člen
budeš nám chýbať, alebo aspoň mne a som rád, že si to bral zodpovedne takže sa zatiaľ maj a nezabudni sa na CM vrátiť :'(

xYuriiChan

Velmi známý člen
Tak! A je to tu! Už i já odcházím hodně z vás bude nejspíš rádo že odejdu. Já se ani nedivím.. Byl jsem někdy hodně zlej a přísnej a za to se omlouvám… Na CM už hraju hodně dlouho a také dlouho helperuji... (Pokud teda půl roku bereme za dlouho xD) Já sem měl hodně průšvihů, a museli to za mě řešit jiní a za to se jim chci takto
veřejně omluvit a poděkovat jim.. :) Vlastně děkuji Vám všem za zpříjemňování hry.
Na Cm sice nekončím definitivně, ale jako hráče mě tam taky neuvidíte, možná se ještě vrátím v této pozici :)Takže všem přeji předčasně krásné Vánoce a Nový rok.

A chtěl bych popsat v poslední době trochu netradičně AT :D

@Aywy_TristaX Hele, byl si fajn ale práva ti vlezla na mozek.. Chováš se moc namyšleně.. Ale je s tebou sranda :)
@BobmanCZ Myslím si, že svou novou ,,práci" zvládáš skvěle! A to vůbec nechápu :)
@Ccarmel Úžasná builderka smekám před tebou :)
@Delfik Tebe znám spíš jako hráče, ale jako admin se chováš zodpovědně, jako jeden z mála :)
@Fapsik My se moc na serveru nevídáme, a je to škoda... Ale vím že máš na to aby si byl zde admin :)
@Flafy_LP Super Eventer, máš skvělé nápady, a vždy vyjdeš hráčům vstříc :)
@HappyMouseCZ Další super builder :D Promiň ale u tebe nemám co dodat :D
@iSpenCZ Byl si super helper, a jako admin si ochotnej a nápomocnej což se cení :)
@iTz_Jarko Hele ty máš u mě velký obdiv.. Jsi nejmladší v AT a přesto jednáš jako 15-ti letý hráč :)
@iTz_Toky Toky Vy jste s Jarkem úplné dvojčata :D A oba jste naprosto v pohodě :)
@JobHob Promiň, ale tebe moc neznám xD Nezlob se :)
@kapr20 O tobě říkají, že jsi nejpřísnější admin na CM.. Ale si a budeš velmi dobrý admin..
@Marki35 Jako helper si odváděl svou práci :) Líbí se mi na tobě to, že se dá s tebou v klidu domluvit :)
@Misery96 To je rozený skaj blokář :p Svou práci zvládáš na 1*
@MrdKev_CZ S tebou je vždy sranda :D Bohužel se často nevídáme :/
@MrSpirith Wake musí být štastný jak blecha, že pro něj stavíš.. Máš plno kreativních nápadů a to je super :)
@Nedzdo ty jsi fakt dobrý admin, ačkoliv se taky moc nevídáme tak vidím tvou aktivitu a úspěšnost na webu :)
@omgmen Omíku ty se víc zapoj do své role, jinak super :)
@PVNST Ty, jsi super v každém směru :) Jen se ve svých videích tak nehihňěj xD
@R3pl1kat0r Fajn helper.. dá se s tebou dobře pokecat :)
@Radiko To samé jako Misery :) Ty jseš helper co si CM zaslouží
@reneku Tebe jsem nikdy neviděl na serveru... Takže tě nemůžu popsat :/
@SkateQue Super eventer se kterým je vždy zábava :)
@Skuban9999 Tebe vidím na serveru jen AFKovat xD Tak snad to tak u jiných není :)
@SmileyTV Nový builder, ani jsme neměli čas se někdy potkat :/
@Soony37CZE Admin který dokáže pomoc všem.. A to se mi líbí :D
@SpexikEx S tebou je také vždy sranda :) jinak se mi líbí jak všechny tvé stavby jsou 100% originální :)
@Sprajtiik My se moc nemusíme že? I když jsou na tebe n
@SpyroSVK No ty jsi také dobrý admin no... :D Ale někdy to přeženeš..
@TheStepan177 Taky se moc nevídáme.. Ale si helper co opravdu pomůže :)
@ToumanCZ Super Byldr máma :D Tvoje stavby jsou boží.. :)
@xero2000 My se také moc neznáme, a je mi to moc líto :/
@_AnNie Líbí se mi že seš na hráče hodná a dáváš jim ještě šance, ale někdy to není moudré :)

No, a naše Wačice :) @MrWakeCZ Ty, jsi naprosto úžasný, pořádný atd :D jen jedna malá věc je to, že když tě někdo o něco poprosí tak ty mu sice vyhovíš, ale až tak za 14 dní xD Ale naprosto to chápu, že to prostě někdy hold nestíháš... Naopak musí být strašně těžké stíhat realný a kostičkový svět.. A také by bylo možná dobré kdyby helpeři nebyli úplně z cesty :) Taky by se jim mohlo něco říci (nějaké novinky:))

No.. to by stačilo už takhle tu dost spamuju :D Ale na CM se vrátím. Ať se vám to líbí nebo ne :D

Váš černoušek :)
Ach jáj... Škoda mno... Doufám že se vrátíš a neskončíš s tím úplně... bylo by mi to moc líto i když mi to je i teď líto.. ukápla mi slza... moc tě mám ráda užila jsem si s tebou... přemluvil jsi mně i abych nekončila s cm a nekončila jsem a jsem ti za to vděčná... Nevím co bych dělala kdyby jsi tu nebyl... to bych tu asi už dávno nebyla.. :) Doufám že budeš na fb a někdy můžem zase něco popsat pokud bude co.. Tak co už jediný popřát.. Hodně štěstí v mc a i v živote.. :)

MrsRachí

Velmi známý člen
Really? (wtf)
Šedouve to nesmíš udělat!
Já to tady snad už fakt balím! (arghh)
Jakého jiného černého (no rasist :D) santu budu na lobby nahánět (arghh)
Ještě jsem neukradla ty dárečky :'(
No nic asi to nějak budu muset přežít :'(
Hlavně ať se ti daří v reálném světě.
S pozdravem Prcek rachsan :)
(P.S. dole Menší vzpomínky :) )

Přílohy

Branoo_

Aktivní člen
Ahoj.
Ďakujem za všetko, čo si o mne napísal. Veľmi si toho vážim. Ako to tu už spomenulo viac ľudí, bol si jeden z tých Helperov, ktorí robili svoju prácu naozaj poriadne. Taktiež si myslím, že by si zvládol aj rolu Admina. No, možno niekedy v budúcnosti, nie? :D Už to tu nebudem nejak zbytočne rozpisovať. Tak sa zatiaľ maj, a veľa šťastia v "real life". ;) Dúfam, že sa vidíme čoskoro. :)

Takze dalsi kto odchadza z AT? Tak kto bude moj najoblubenejsi clen AT teraz? Najprv to bol CheapTV a potom ty ale kto bude teraz? :(:(:(
Dufam ze najdem nejakeho admina ktoreho budem otravovat alebo nejakeho helpera s ktorym sa budem bavit alebo buildera s ktorym budem stavat? :'(

Radiko

ExHelperis
To není možné Černoch ide do tábora :O :D Ach, škoda že odchádzaš bol si jeden z mála schopných Helperov (buck) tak at sa ty darí negrúšku (woot)

Fialka♡

Velmi známý člen
Shadow... Ja som ťa vôbec nepoznala no vidim že o tebe pisu že si bol vtipný atď.. Presne taký istý bol aj môj otec dokým neodišiel :)
Shadow veríme že sa raz vratis.
AT sa postará o všetko,aby.
Máme ťa radi i rady :*

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.