• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
Zvláštní je to že na tom seedu 000000666 se mi neupdatují chunky nemám ani lag můžu dělat všechno jenom chunky nejdou a entity se divně despawnují a levitují :eek: [16:32] Už nelevitují :D už je to normální ale particle se spawnují v disloadlích chunkách :eek: a despawnujou se entity (možná je to chyba u mě protože mám nevýkonný počítač)
Mě v tom seedu funguje všechno normálně

Pan Bug

Velmi známý člen
skutočnosť – 77,1%
Podvod – 22,9%
takto je to hlasovane :)
lidi počitajte aj ne hraču ktory su na craftmania je ich vic

Pan Bug

Velmi známý člen
lidi XD lidi ja znam mnoho creepepast a naučil som sa že sa do toho nemam plest :D povecte kdo dal ten seed

Pan Bug

Velmi známý člen
Jžš taková blbost :D :D :D. Ten crafting... To je mód ty mamlasy :D. Ten mód je normální vytvořený. Nevím co ti řekl tvůj kamarád z družiny, ale tohle je kravina... Prosimtě jak můžeš tyhle blbosti věřit? :-o
ten recept je z modu ale dole nie je z modem

Pan Bug

Velmi známý člen
Zvláštní je to že na tom seedu 000000666 se mi neupdatují chunky nemám ani lag můžu dělat všechno jenom chunky nejdou a entity se divně despawnují a levitují :eek: [16:32] Už nelevitují :D už je to normální ale particle se spawnují v disloadlích chunkách :eek: a despawnujou se entity (možná je to chyba u mě protože mám nevýkonný počítač)
hej hej tam sa ti ukazal na jednej fotce dym levitujuci WTF?

Pan Bug

Velmi známý člen
DINNO KEď TI TO NAPSALO SEED 666 DO CHATO TAK TO NEMAš KOMPEM :/ Alebo je možne že sis to tam napsal keď jo tak :D maš zastaralej komp a kalemš

Pan Bug

Velmi známý člen
ja tomu moc lidi nevrerim pisal som to tam proste verim že herobrine byl vimazan ale proste musim o nem vedieť viac!

P

Pestrobarevný lachtan

Návštěvník
jediná věc co je zajímavá je číslo 6

6

6

Koza2033

Velmi známý člen
miencraft ? to neznám... možná myslíš minecraft. A 666 není satanystycke číslo,666 je satanistické číslo :p

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.