• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Mám udělat více jamek?

• Určitě!

• Netrap se :P

• Mě se to nelíbí

• Dělej si co chceš...

Results are only viewable after voting.
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Princcraft

Velmi známý člen
CiaoCiao,

Kdo sleduje MagmaMusena, (YTber) Tak ví, že dělal minigolf. Já jsem se nápadu chytl a začal jsem strááášně stavět jamky :) Zde fotečka:

Přílohy

Princcraft

Velmi známý člen
Kdyby mi někdo vysvětlil jak dát mapu ke stažení, klidně až dosáhnu 10té jamky, bude tu;)(woot)

Koza2033

Velmi známý člen
Ke stažení jí sem dáš takhle:jdi do windows vyhledávání (jestli máš windows XP,vista,7 nebo 8 ) a tam napiš %appdata% ,pak si najdi .minecraft,
tam si najdi saves a v tom si najdi ten svět,který zkopíruješ na plochu nebo někam kde by se ti to sem na fórko dávalo nejlépe. Vložíš to sem stejně jako obrázek :)

Princcraft

Velmi známý člen
Ja
Ke stažení jí sem dáš takhle:jdi do windows vyhledávání (jestli máš windows XP,vista,7 nebo 8 ) a tam napiš %appdata% ,pak si najdi .minecraft,
tam si najdi saves a v tom si najdi ten svět,který zkopíruješ na plochu nebo někam kde by se ti to sem na fórko dávalo nejlépe. Vložíš to sem stejně jako obrázek :)
Jak se tam dostat, to vím, ale toto mě nenapadlo :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.