• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

ItzMinotaur

Velmi známý člen
Ahojte všetci, to som ja Mino a dnes slávime môj rok na CM. Zažil som si toho veľa, ale najviac s tými najlepšími, po ktorých vo mne niečo zostalo. Ako hráč som začal pod warez účtom, nepoviem aký nick :Đ a skončil pri iTz_MinotaurSVK, tento nick prišiel až keď som si zakúpil origo. Spoločne sme ho vymýšľali s kamošom/spolužiakom @EliteLoki . Práve on ma privideol na CM a som mu za to vďačný preto, lebo som tu spoznal úžasnú komunitu hráčov. Najprv ako nový hráč som doslova drtil BW/SW, ako sa len dalo :emoji_smiley: , potom prišla moja milovaná Vanilla, na ktorej som spoznal úžasných ľudí, ako napríklad @TheMarkSLP @food123 @COOLPLAY1 @CuteKitty6 atď... Časom ma Vanilla prestávala baviť..., mal som asi tak všetko čo hráč mohol chcieť, a tak som si hľadal nový server na hranie, stal sa ním práve SkyBlock, spoznal som tam tiež úžasnú komunitku. Že _DerwaX_, minecrafesto, X_Jeff_X,Joxxy_HD, Siber0817, iTzErr0rka, iTzErr0r, MercyCZ, JaMegaHit, Ejbii, _annacola_, ImCarol, TadiklCZE, Dykol, Majkyyy, Radiko, Liturkey, _yyySepii a nakoniec MrWakeCZ.
Na záver sa ku každému z vás vyjadrím, netreba sa báť. :emoji_wink: SkyBlock hrávam do teraz a som rád kým na SB som, sú takí, ktorí ma nemajú radi..., ale aj takí, ktorí ma radi majú. Netreba sa vzdávať a hneď prísť s riešením, že prestanem tu hrať lebo ten a ten ma nemá rád.

Názoríky: :emoji_wink:
@EliteLoki Brácho môj, viem, že tu už často nehrávaš ale len kvôli tebe tu som!
@TheMarkSLP Pamätáš na Vanillu? Ach, to boli časy. Len keby sa to dalo vrátiť späť.
@food123 ty tiež kámo, vy dvaja ste mi veľmi pomohli až sa z nás stali kamoši. :emoji_wink:
@COOLPLAY1 No ty čo :emoji_smiley: , kamoš môj, som rád, že som ťa spoznal a dúfam, že sa nikdy nepohádame, nebol by som moc rád. Si jednoducho jeden z tých, čo mi "vydláždili cestu zlatom" na CM. :emoji_slight_smile:
@CuteKitty6 čo také by som k tebe mal, no jasné, hrávaj ten SB častejšie, díky za spríjemňovanie pôsobenia na CM.
@_DerwaX_ Aj keď si tu začal hrať pomerne nedávno, stal si sa jedným z mojich naj kamošov. Dík! :emoji_wink:
@minecrafesto To platí aj pre teba a + sa nenechávaj občas unášať zlým smerom!
@X_Jeff_X Kemo, ty si tiež jeden z tých čo sú pre mňa NAJ!
@Joxxy_HD Dúfam, že si toto prečítaš aj ty. Bro, ďakujem ti za všétko, si borec! :emoji_smiley:
@Siber0817 Ty IGS maniak :emoji_smiley: . Tiěz som ťa spoznal len nedávno ale dík za all!
@iTzErr0rka My vieme svoje čo, aj tak ti dík za všetko čo si pre mňa spravila!
@iTzErr0r No, bro. Som celkom rád, že som ťa spoznal, fajn chalan. Aj keď to medzi nami nebolo nedávnu rúžové, som rád, že sme sa udobrili.
@MercyCZ teba si pamätám ešte ako Helpera až si sa vypracoval na Admina, som rád, že je tu niekto kto ma podržal aj v tých najťažších chvíľach. :emoji_wink:
@JaMegaHit Ty kit :emoji_smiley: . Som rád, že ťa mám, niekto ským môžem blbnúť. :emoji_smiley:
@Ejbii Mune, buď taký, aký si, tuším ri ro prospieva. Díky moc za všetku zábavu a ďaľšiu čo bude. :emoji_smiley:
@annacola Kola, anakola, jedna z dievčat, ktoré sú normal a dá sa snimi pokecať. :3
@ImCarol No čo k tebe, platí to isté ako o anine. Super girl. :)
@TadiklCZE Bilder, spoznal som ža v deň, keď si mal dostať práva na Buildera. Dobre kámo, len tak ďalej!
@Dykol Kebab lover :emoji_smiley: , jedz kebab, je zdravý a ja budem tiež, díky za všetko. #KebabArmy
@Majkyyy Teba poznám už dlhšie, ešte pred tým, než si dostal Helpera. K tomu ti gratulujem, zaslúžiš si to!
@Radiko Ty môj LSD maniak AKA Rado, naj vspomienky, naj všetko! SKArmy!
@Liturkey Krocan na msale s cibuľkou, mňam! Jednoducho týpek, ktorý vie čo chce, z Helpera až ku Moderátorovi webu. Si borec!
@_yyySepii Sepii, Sepii, Sepii. Od normal hráča na Helpera až po Vedenie serveru. Borec ako vyšitý. Pamäatáš ako si mi stále chodil búrať spawnery? :emoji_smiley: PS: Už toľko nehúl! :Đ
@MrWakeCZ :emoji_astonished: Sám pán Majiteľ sa nám tu ocitol, som rád, že niesi Egoista a nepotrebuješ si niečo dokazovať, CM je u mňa na špičke všetkého, tak to nepokaz! :emoji_smiley: Díky za CM!

Ako na záver by som to zhodnotil, že to vyzerá ako keby odchádzam..., ale nie, ešte si ma tu užijete dokým ma to tu neprestane baviť! :ĐĐ Ak som na niekoho zabudol, za to sa ospravedlňujem. Prípadné gramatické chyby netreba hlásiť.

-Mino

ItzMinotaur

Velmi známý člen
Nehnevajte sa, občas mi to vypadne, ale dodatočne:
@Tolkyyy Ahoy :emoji_slight_smile: Nebuď smutný, dobrý Helper, Tolkit atď... :Đ Hlavne Autista! :emoji_smiley:
@Zwixík :3 Pamätám. :emoji_smiley: Kto by nepamätal... :emoji_smiley:
@Lajfiik Hráč, Helper, Admin. Šikovný boy! Myslíš to dobre! :emoji_slight_smile:
@standiczech Na teba som skoro zabudol, bro, nehnevaj sa na mňa za tú provokáciu! :emoji_smiley:

Kitsik

Admin co si hraje na Helpera
Znám tě jen z vidění a ani jsem to celé nedočetl, protože jsem na to až příliš lenivý, ale chtěl jsem ti pogratulovat. Gratuluji k roku na CM! Doufám, že tu s námi zůstaneš i nadále. :emoji_slight_smile:

Naposledny upraveno:

JaMegaHit

Aktivní člen
Minokiteee Tak už jeden rôčik hej? :D
Dúfam že tu ešte dhlo vydržíš a budeme ešte dlho robi´t hovadinky ajkeď tu už neplánujem byť neako extra dlho :)

iTzKac

Admin
Admin
Gratuluji k jednomu roku.. víme svoje o tom, jak spolu vycházíme ale i já tobě děkuju za všechno co se mezi námi stalo:emoji_hugging:

lyfe

anarchic
Nevím co napsat, tak to řeknu jednoduše.
Gratuluju k roku na CM a doufám, že tě tu uvidím i celý další rok. :emoji_nerd::emoji_laughing:

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.