• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Co se vám líbí víc ?

• Stará Tvorba

Votes: 10 66.7%
  • Nová Tvorba

Votes: 5 33.3%

• Total voters
    15
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

_tackyshows_

Velmi známý člen
Vzpomínate si na moje bannery ? :emoji_smiley: ... ne ? tak vám to připomenu :emoji_smiley:
Lajfiik Final Banner.png

no a todle je moje nová tvorba :emoji_slight_smile: P.S je to bez editu v PS :emoji_wink:
First testing of FMR 5.0 editable.png

Co je tam nového ? >> Je tam nový rig , Nová Lightroom , A Cinema 4d r16 :)

omk uděláš mi bANNER? chcel bych tam asi moj skin + nápis ,,Nejdřív nás učí mluvit a chodit, Poté nás učí sedět a držet hubu."

Zwixicek

Člen
Og to je mega.. jestli dělá bannery na přání tak bych si jeden přál :emoji_smiley:.. Nick (Skin) - Zwixicek pozadí nějak mi to udělej jak u toho lajfa jak tam má ten skin.. díky :emoji_slight_smile:

lyfe

anarchic
Og to je mega.. jestli dělá bannery na přání tak bych si jeden přál :emoji_smiley:.. Nick (Skin) - Zwixicek pozadí nějak mi to udělej jak u toho lajfa jak tam má ten skin.. díky :emoji_slight_smile:
Jak udělej jako u Lajfa, to je moje Nebe na survu :emoji_nerd:

/res tp nebe (xdd)

_tackyshows_

Velmi známý člen
udělám to ještě možná dneska ale nečekejte 100% protože bohužel musím dopisovat sešity :D takže by to mohlo chvíli trvat :)

Zwixicek

Člen
ani jsem nemyslel to pozadí co tam má lajf.. ale jakože ty postavičky bych tam chtěl... a moje jméno :D a do zimního stylu :D

Emememc

gamer
Prosím o baner :emoji_laughing: Můj nick - Emememc můžeš si s tím vyhrát jak chceš, předem moc děkuji :emoji_relaxed:

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.