_tackyshows_
Velmi známý člen
Zwixík :3 co bys chtěl mít na první a druhé postavě v rukou ?vubec nevadí :emoji_slight_smile:
Zwixík :3 co bys chtěl mít na první a druhé postavě v rukou ?vubec nevadí :emoji_slight_smile:
První postava Dia Sword a na druhé postavě Potion strenght nebo Gapple co bude vypadat lépeNo Prostě to nějak udělám abych se nezrdžoval :emoji_smiley:
nějak to zkusím napravit protože do jedné jsem dal diamond sword a do druhé Command Bloky jestli to nevadí pokud bude tak to předělám protože mě to nedělá žádny problémPrvní postava Dia Sword a na druhé postavě Potion strenght nebo Gapple co bude vypadat lépe :emoji_smiley:
asi bych tam chtěl spíše ten potion jestli to nevadínějak to zkusím napravit protože do jedné jsem dal diamond sword a do druhé Command Bloky jestli to nevadí pokud bude tak to předělám protože mě to nedělá žádny problém :emoji_smiley:
ok sice to bude chvíli trvat ale zvládnu toasi bych tam chtěl spíše ten potion jestli to nevadí :emoji_smiley:
Hele jestli se ti nechce, v pohodě.. nemusíš to dělat ale jinak díky mocok sice to bude chvíli trvat ale zvládnu to :emoji_smiley:
dobřetak pošlu ti jeden banner kdyžtak ho předělám nedělá mi to problém :emoji_smiley:
Prosím mě taky banner. Jméno na banneru Fowleyy Nick v mc: Fowleyy (kvůli skinu)
luxus, omg díky moooc
takže líbi ?:emoji_astonished: luxus, omg díky moooc :emoji_astonished:
jasněětakže líbi ? :emoji_smiley:
ufffjasněě :emoji_smiley:
Skvělý, moc děkuju:emoji_blush:
jop sice je to trochu do Tech Verze ale co užSkvělý, moc děkuju:emoji_blush: