Vím, že to je uzamčené a wake se již vyjádřil, ale chtěl bych využít možnosti jako ostatní a to vyjádřit svůj názor..
Vždy když přidáme nové lobby, tak jsme hned označeni, že kopírujeme velké servery.. Řekni mi kdo v dnešní době se neinspiruje u ameriky... Jak u YouTube, tak i na serverech atd..
Je zajímavé, že tu je o dost více serverů kteří kopírují více než my.. Nechtěl bych tu ponižovat nějaký server, ale ten server kopíruje fakt..
Jeho název je GameTeam.. Tento server co jsem tak koukal na forum nebyl NIKDY jeho hráči označován jako server co kopíruje servery..
GameTeam se inspiruje od mineplexu s minihry. Jenže jakmile se konkurence vydá jiným směrem (Předělá minihru, udělá minihru co nemají), tak se ihned musí vydat stejným směrem aby neztráceli popularitu.
My přidáme lobby, které se jen "trochu" inspiruje ostatními servery a jsme ihned označováni jako server co kopíruje.. Tak sakra kde je ta logika? Když v americe se mohou inspirovat a né jen "trochu", tak proč né my? To samé je CZ/SK YouTube scéna. Dovolím si říct, že dnešní CZ/SK komunita na všech známých věcí jde do sraček..
Místo toho aby jste byli rádi, že se konečně přidalo něco nového, že máme nové prostředí kde afkovat, tak remcáte a "hejtujete" nás za to že jsme se inspirovali..
Nevím jak to bylo se stavbou, ale myslím si, že Deawen a Ccarmelka (Velmi profesionální a zkušení buildeři) by se neponížili až na tu úroveň stahování mapy z internetu.
Další bod si psal, že se ti nelíbí podlaha.. Ok, tvůj názor ti nebudu brát. Každý může mít jaký chce, ale přeci každý builder má svůj postup jak co dělat, tak proč mu do toho kecat když se to hlavnímu (Majiteli) líbí.. Nevidím problém proč to řešit..
Každému se to líbit nemusí to jo, každý má jiný vkus takže se nikdy nezavděčíš všem na 100%. Vždy bude někdo komu se to nelíbí..
Jsem rád, že tu máme alespoň nějakého hráče co umí vyjádřit svůj názor, bohužel komunita ho hned začne "hejtovat"..
Děkuji za pochopení, přeji krásný zbytek dne,
Flafy.