Bulldozer1337
Velmi známý člen
a kde som ja? pamätáš to Mute.. DD Ách.. najlepší moment
Protože jsem nevěděla, co o tobě napsat..Já tam nejsem
To mute jsem ti ještě neodpustila :'DDDDDD Celých 5 minut jsem musela mlčet! Da kde som ja? pamätáš to Mute.. DD Ách.. najlepší moment
tě nemám rád..Protože jsem nevěděla, co o tobě napsat..
Možná kdybys mě tolikrát nepřemlouval abych ti dala ten Word..Dtě nemám rád..
ježišMožná kdybys mě tolikrát nepřemlouval abych ti dala ten Word..D
Já tam nejsu! D: Ty jedna nektarinko..,když vás mám ve /f, prostě to dělám trošku jinak
Ja dostanem Oscara presne 69-krátSiruup! :3
Táák,dělalo to tu až doost lidí Ale já prostě musím taky Kdyby někdo nevěděl o co go, napíšu (a popřípadně označím) né celej můj /f list,ale lidi,kteří se u mě zapíšou do CM historie :3 Mám pro vás větu, jste úžasní! :3 ať se děje cokoliv Táák asi začnu! A prosím,nepište mi třeba jaktože tam nejste,když vás mám ve /f, prostě to dělám trošku jinak
@Katusska - Kaktus,Katie,Katíssek :3 Tolik prožitých věcí,nehorázná sranda, prostě pozbuzení do života. Holka,jsi Bestka :3 Mohla bych tu o tobě napsat tolik věcí,ale byly by jen pozitivní Tvůj UniTeriCorn!
@PVNST - Chodící dokonalost...Fakt! Můj Terapeut a skvělej kamarád Zlepšíš náladu,pobavíš a nezklameš To bych se napsala.. Půlnoc? Málo. 3 am? Málo.
@Gunman4 - Tomuhle týpkovi patří asi největší poděkování. Vážně,kdybys mě nepřemluvil abych si to VIPko fakt koupila, nepoznala bych jedinečnou osobu...Krom tý srandy,ti vážně děkuju.
@2002Honzi - Již zmíněná osoba.:3 Co dodat? Aww...Víš sám...Navždy.. Děkuju za vše...
@MrRiox - Stačil jeden den na Crea D Omg,směju se furt DD Prostě Jsi skvělej
@Fapsik - Dej mi Fapesník. Pak o tobě něco napíšu! Néé,tak už jsem ti udělila cenu za nejplnější Instagram, nejshippovanější větu a největšího blázínka D
@micik10 - Paní neegoistická, kolikrát jsem vás napomenula D Spisovatelka,která dostane Oskara tolikrát jako Leonardo di Caprio D
@FrozenLeafCZ - Fjožen,lolovač,xD.. Znáš jinou odpověď? Jo,ještě 69.. D Jsi holt strašnej blázen Bro..
@RayMond - Pandíšeek :3333 Kamajád :3333 Jen jednu radu, neber si všechno tak osobně
@0ericak0 - Fáákt? 11? D Nononononono. Jo,a dáš mi peňížky? Daší skvělej Kluk
Funke1082 - I když si to nepřečte,nevadí Tahle Holka je úúúžasná! Kamarádka za všech okolností )
@Cheap_ - Ty jsi větší Blbec než já? o_o? To jááák? Televize,nepoužívej ten mozek Teda,jestli víš, co to vůbec je D
Ufffff DD Napsala bych tu Mnoheeeeeeeem víc lidí,ale byli bychom tu až moc dlouho Možná udělám 2. část Holt jste až moc dokonalí :333
XOXO, Peach :3
ale prsim těMě nemá nikdo rád
Z toho 66 budeš spolupracovat se mnouJa dostanem Oscara presne 69-krát
Jsem broskvička :3 když už DDDJá tam nejsu! D: Ty jedna nektarinko..
To je pouze první krok zločinu.. (kappa)Jsem broskvička :3 když už DDD
Už se bojim! oooTo je pouze první krok zločinu.. (kappa)
Mala by si.Už se bojim! ooo
Já děkuju!oooo to je hezky dík moc uplně si mně dojala