• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
P

Pestrobarevný lachtan

Návštěvník
odteď si nic nebudu brát osobně :D

šiřte slovo

micik10

Kráľovná Narnie :*
Siruup! :3
Táák,dělalo to tu až doost lidí :p Ale já prostě musím taky :D Kdyby někdo nevěděl o co go, napíšu (a popřípadně označím) né celej můj /f list,ale lidi,kteří se u mě zapíšou do CM historie :3 Mám pro vás větu, jste úžasní! :3 ať se děje cokoliv :) Táák asi začnu! :D A prosím,nepište mi třeba jaktože tam nejste,když vás mám ve /f, prostě to dělám trošku jinak :)

@Katusska - Kaktus,Katie,Katíssek :3 Tolik prožitých věcí,nehorázná sranda, prostě pozbuzení do života. Holka,jsi Bestka :3 Mohla bych tu o tobě napsat tolik věcí,ale byly by jen pozitivní :) Tvůj UniTeriCorn! :p

@PVNST - Chodící dokonalost...Fakt! :D Můj Terapeut a skvělej kamarád :D Zlepšíš náladu,pobavíš a nezklameš :D To bych se napsala.. :DPůlnoc? Málo. 3 am? Málo. :D

@Gunman4 - Tomuhle týpkovi patří asi největší poděkování. Vážně,kdybys mě nepřemluvil abych si to VIPko fakt koupila, nepoznala bych jedinečnou osobu...Krom tý srandy,ti vážně děkuju.

@2002Honzi - Již zmíněná osoba.:3 Co dodat? Aww...Víš sám...Navždy.. :) Děkuju za vše...:)

@MrRiox - Stačil jeden den na Crea :DD Omg,směju se furt :DDD Prostě Jsi skvělej :D

@Fapsik - Dej mi Fapesník. Pak o tobě něco napíšu! :D Néé,tak už jsem ti udělila cenu za nejplnější Instagram, nejshippovanější větu a největšího blázínka :DD

@micik10 - Paní neegoistická, kolikrát jsem vás napomenula :DD Spisovatelka,která dostane Oskara tolikrát jako Leonardo di Caprio :DD

@FrozenLeafCZ - Fjožen,lolovač,xD..:D Znáš jinou odpověď? :D Jo,ještě 69.. :DD Jsi holt strašnej blázen Bro.. :D

@RayMond - Pandíšeek :3333 Kamajád :3333 Jen jednu radu, neber si všechno tak osobně :D

@0ericak0 - Fáákt? 11? :DD Nononononono. :D Jo,a dáš mi peňížky? :D Daší skvělej Kluk :p

Funke1082 - I když si to nepřečte,nevadí :) Tahle Holka je úúúžasná! Kamarádka za všech okolností :))

@Cheap_ - Ty jsi větší Blbec než já? o_o? :D To jááák? :D Televize,nepoužívej ten mozek :D Teda,jestli víš, co to vůbec je :DD

Ufffff :DDD Napsala bych tu Mnoheeeeeeeem víc lidí,ale byli bychom tu až moc dlouho :p Možná udělám 2. část :p Holt jste až moc dokonalí :333

XOXO, Peach :3
Ja dostanem Oscara presne 69-krát :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.