• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

MrWakeCZ

Majitel
Majitel
A je to tu, dlouho očekávaná akce, no akce ne spíš nábor (kappa). Toto je v podstatě první nábor, ve kterém se mohou zúčastnit všichni, proč? To se dozvíš.

1. kolo náboru probíhá od 8.9. do 15.9. a 2. kolo od 17.9 do 19.9. a 20.9 uvedeme výsledky! :)

Výsledky z 1.kola dostaneš do zpráv zde na webu, pokud se zúčastníš. :)

Celý nábor bude rozdělený na 2 kola.
  • Postavíš na zadané téma mapu, následně mapu nahraješ na nějaké uložiště (zahesluješ) a pošleš nám do přihlášky odkaz a budeš se modlit abys postoupil do dalšího kola.
  • V druhém kole si tě pozvu na naše Build servery, kde budeš v časovém limitu stavět a následně se rozhodne zda budeš builder/ka nebo ne! Takže se to nesnaž oblbnout, že si stáhneš mapu někde, protože to pak stejně vyjde najevo. :)
Pravidla
  • Hráč, který podává přihlášku nesměl a nesmí mít ban.
  • Hráč, musí být registrovaný na webu.
  • Věk je neomezený...
  • Hráč nemusí vlastnit originální Minecraft, v případě, že by vyhrál warez. Originální MC hradí server.
  • Hráč, nesmí být builder na žádném jiném serveru.
Co mám postavit?
Vyber si jednu možnost....
  • BedWars mapu pro 4 týmy
  • SkyWars mapu pro 8 hráčů
Formulář
Odkaz - http://craftmania.cz/forms/nabor-builderu.5/respond

ink-quill.png

A nezbývá než popřát, hodně štěstí :)

HexO_O

Aktivní člen
No pro všechny určitě ne, třeba já už jsem ban měla :) Ráda bych se zúčastnila ale pravidla jsou pravidla.

_Pr4sc0_

Velmi známý člen
Good Luck all, ja sa toho nezúčastím pretože prasa predsa nevie stavať..či hej? o_O Aspoň o tom neviem :)! Good Luck :D

Honzano_03

Aktivní člen
Přeji všem Good luck protože já 11 kid a stavět ultra pěkný věci? radši být alkoholik ikdyž alkoholik už jsem...

Kundros

Builderoušek
:D já už ji mam dávno asi měsíc připravenou ale i tak obavy jsou a velké :/ snad snad musím si věřit :)

BreT

Aktivní člen
A je to tu, dlouho očekávaná akce, no akce ne spíš nábor (kappa). Toto je v podstatě první nábor, ve kterém se mohou zúčastnit všichni, proč? To se dozvíš.

1. kolo náboru probíhá od 8.9. do 15.9. a 2. kolo od 17.9 do 19.9. a 20.9 uvedeme výsledky! :)

Výsledky z 1.kola dostaneš do zpráv zde na webu, pokud se zúčastníš. :)

Celý nábor bude rozdělený na 2 kola.
  • Postavíš na zadané téma mapu, následně mapu nahraješ na nějaké uložiště (zahesluješ) a pošleš nám do přihlášky odkaz a budeš se modlit abys postoupil do dalšího kola.
  • V druhém kole si tě pozvu na naše Build servery, kde budeš v časovém limitu stavět a následně se rozhodne zda budeš builder/ka nebo ne! Takže se to nesnaž oblbnout, že si stáhneš mapu někde, protože to pak stejně vyjde najevo. :)
Pravidla
  • Hráč, který podává přihlášku nesměl a nesmí mít ban.
  • Hráč, musí být registrovaný na webu.
  • Věk je neomezený...
  • Hráč nemusí vlastnit originální Minecraft, v případě, že by vyhrál warez. Originální MC hradí server.
  • Hráč, nesmí být builder na žádném jiném serveru.
Co mám postavit?
Vyber si jednu možnost....
  • BedWars mapu pro 4 týmy
  • SkyWars mapu pro 8 hráčů
Formulář
Odkaz - http://craftmania.cz/forms/nabor-builderu.5/respond

View attachment 4427
A nezbývá než popřát, hodně štěstí :)
joo jdem na to :) :DD

W

WarcoldCZ

Návštěvník
Tak ukaže se kdo je tu nejlepší (devil) :D Všem přeju krásné výkony které postaví.. Ať vyhraje ten nejlepší !

HexO_O

Aktivní člen
Asi to zkusím, moc si nevěřím a myslím že se to přes ten ban který je (podle mě neprávem) neuzná..

HexO_O

Aktivní člen
Zkusím to ale kvůli tomu mýmu banu kterej si myslím že je neprávem tak mi to asi neprojde..

One_Like

Člen
Waku, a nebyla by možnost poslat mapu na SkyWars pro 4 hráče? Mám už ji předpostavenou. Tak bych ji ani nemusel předělávat.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.