Chápu, že důkaz mít musím ale zeptejte se klidně celého serveru a všichni, kromě těch kteří si hledí vždy jen svého vám řeknou, že se to staloPokud nemáš důkazy, ale jen svědky, je mi líto, ale nemůžu s tím nic udělat. Svědek není důkaz, může říct cokoliv, co nemusí být pravda.
hele to je fakt nefer ze nejste spravedlivi nic s tim nedelate jen protoze je vas kamarad vazne ferove pro ostatni...Pokud nemáš důkazy, ale jen svědky, je mi líto, ale nemůžu s tím nic udělat. Svědek není důkaz, může říct cokoliv, co nemusí být pravda.
O tomto se dozvídám poprvé.bohužel, pokud ho nepotrestáte, protože vám měsíčně platí 100KČ nebo kolik to bylo budu muset
a jak asi máme získat důkat když už je to brnění pryč????? jak omyslíte že v tu chvíli si to stihnem natočit? on říkál že mu to vrátí a následně to hodil do lávy nedokážete uvěřit pravdě jako my nemáme důvod lhát...Je hezké mít svědky, ale my chceme důkazy (screeny, videa). Takže dokud nebudete mít důkazy, tak se nedivte, že to nikdo neřeší.
a navíc na tom serveru byli dva admini a viděli co píšem do chatu a nic s tím neudělali pouze se vymlouváte protože Sunshinyy vam plati za vip tak o to nechcete prijit zeJe hezké mít svědky, ale my chceme důkazy (screeny, videa). Takže dokud nebudete mít důkazy, tak se nedivte, že to nikdo neřeší.
O tomto se dozvídám poprvé.
a navíc na tom serveru byli dva admini a viděli co píšem do chatu a nic s tím neudělali pouze se vymlouváte protože Sunshinyy vam plati za vip tak o to nechcete prijit ze
Dokud si neseženete důkaz o tom, že hráč doopravdy cheatoval, tak tu není o čem diskutovat. A to, že má VIP, tak to není omluva, i hráči s vyšším VIP dostali permaban. Takže pokud ho opět uvidíte podvádět pravidla, tak si sežeňte důkazy.a jak asi máme získat důkat když už je to brnění pryč????? jak omyslíte že v tu chvíli si to stihnem natočit? on říkál že mu to vrátí a následně to hodil do lávy nedokážete uvěřit pravdě jako my nemáme důvod lhát...
jo jasně..... je tu ban za kažení hry?Dokud si neseženete důkaz o tom, že hráč doopravdy cheatoval, tak tu není o čem diskutovat. A to, že má VIP, tak to není omluva, i hráči s vyšším VIP dostali permaban. Takže pokud ho opět uvidíte podvádět pravidla, tak si sežeňte důkazy.
na tom serveru byli dva admini asi jsou slepý no :/ už to nebudu rešit prostě mě ten server pěkně zklamal nashle...Tak a dost, co se tu zase rozjíždí za nesmysl.
Nejdřív mě zajímá, proč si myslíš, že jsme někdo s někým kamarád a nedáváme mu proto trest. Máš snad o tom nějaký důkaz? Rád se na něj podívám. Dokážu si to dohledat i z logu serveru, napiš mi, na koho a kdy se mám podívat, prověřím to.
Další věc, proč myslíš, že chceme důkazy a nikoliv svědectví?
Uděláme si modelovou situaci, co není problém, aby klidně nastala. Není to mířeno osobně, ale ať se do toho více vcítíš, tak řekněme, že ty jsi ten, co údajně podle několika svědků cheatuje.
Nějaký hráč tě nahlásí, že cheatuješ a že má svědky, co potvrdí, že to tak je. Svědci jsou samozřejmě jeho kamarádi, parta kámošů, co se dohodnou, že jim ten hráč vadí, tak mu zařídí ban.
Takže tedy podle tebe máme postupovat jak?
Jeden hráč tě nahlásí, má svědky, tak ti dáme ban? To by se ti určitě nelíbilo.
Jak pak podle tebe bude vypadat server, kde budeme dávat bany s důvodem "máme svědky"?
Pokud si myslíš, že naše jednání je nekorektní, řekni mi, jaké podle tebe je. Rád se o tom s tebou pobavím i na Discordu, nemám s tím problém. Můžeme to řešit
Než ale budeš házet špínu z jedné strany na druhou, tak se zamysli nad tím, co by jsi dělal, kdyby jsi byl v naší situaci. Ono říkat, co má kdo dělat, je snadné, když jediné, co musíš udělat, je to nahlásit, ale nikoliv pak řešit, proč jsi ten trest vážně dal a jestli to bylo oprávněné.