• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

JacobVeres

Jakub Verešpej
suhlas stare skywars je lepsie .. :) lebo tie mapy su hrozne na novom sw a je to tazsie ako som ocakaval a ja ziadne bugy som nemal na starom sw

W

WarcoldCZ

Návštěvník
I že to je BETA podle mě tam nende skoro už nic změnit (v pluginu) , také se mi vůbec nelíbí nové SkyWars.

MrWakeCZ

Majitel
Majitel
To jste taky psali na BedWars a dneska je jedno z nejhranějších v CZ/SK. Časem se všechno odladí, opraví, vylepší atd. Dneska se optimalizují chestky a přidá se VIP 10 kitů. ;)

Změna byla nutná protože starý plugin nepodporoval 1.8 = nebyl aktualizovaný a my jsme neměli source, takže bud by se SkyWars kompletně zrušilo nebo se takto změnilo. Navíc, takto je to z pohledu serveru lepší (ano chápu jsou tam bugy aktuálně).

A pokud nechcete hrát SW tak ho nehrajte, v CZ/SK je dost jiných serverů kde údajně najdete lepší SW ale uvidíme časem kdo dotáhne svůj tah do konce.

W

WarcoldCZ

Návštěvník
@MrWakeCZ Podle mě jestli necháš takle ten skywars = napodobenina cubecraftu tak to nebude moc dobré.. Když to například srovnám s McT tak ti zůstavají při starém a i já tam hraji, jen díky SkyWars tam mají hráče. A vše je tam geniálně udělané.

Delfik

Člen
Napodobenina Cubecraftu ? aha.
Nebude moc dobré ? - Mně i dalším stovkám hráčů se to líbí. :)

Náhodou, SW se mi zdá velice propracované, jak ty kity, tak mapy a možnosti zvolit si herní mód (chestky).
Jestli hraješ na McT SW, tak tě nechápu.. ten server má snad nejhorší SW v republice, nejvíc zalagovaný...

W

WarcoldCZ

Návštěvník
CubeCraftu ano, bež se tam kouknou ..
To ano, ale je malinko blbé to že někomu se líbí tohle a někomu ne. (Truhly ) .. Například stím barevném sklem je to dobré !
A McT bejval nejlepší CZ/SK SW server, ale už není dávám ti za pravdu..

MrWakeCZ

Majitel
Majitel
Kopírujeme CubeCraft? Proberete se a uvědomte si co je to kopírování...
  1. To že CubeCraft něco vymyslel na SW asi ty chestky a ten čas (strašně přelomová věc) a někdo to použije také tak hned kopíruje? WAT... copyright na to nemají a +- cosínus to má už 50% serverů po světě... kopírujeme jako to lobby z Hivu, že?
  2. Developeři dělají napodobeniny a já to od nich vykupuju = asi to od něčeho bude vycházet a nebude to suchý jako starý SW. Projel jsem všechny dostupné SW pluginy před měsícem a bud to bude jako CB nebo Mineplex. Když to bude na styl jako to má mineplex, tak kopírujeme? A co když máme Anni taky na 5 fází, tak taky kopírujeme Shotbow Network? Survival-Games? nebo co?
  3. Pokud umíte v Javě tak vymyslete něco nového rád to tam zaimplementuju, pokud ne tak držte hubu a táhněte si na CubeCraft.

W

WarcoldCZ

Návštěvník
Raději nic nebudu psát.. Každý má nato jiný názor, ty něco já něco ty i ty i ty..

iJuhan

Velmi známý člen
@MrWakeCZ Nechci ti do toho kecat, ale poprosil bych (jestli to jde), aby se spectatorum na SW zakazal chat. Vždy když někoho zabiji, tak se mi snaží pomstít tím, že hráčům na středu (kde jsem taky) říká, že jsem na středu. Je to o ničem, když ti takhle můžou do hry kecat a kazit ti ji... Děkuji za pochopení

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.