Eeee ti rikaz jako ty doufam ne ja :??Román: ano už dávno tě miluju ItsPinguu a ty si to asi vycítila z mich oči tvoje prdy voní jako JARO.
Tak jestli zmiňuješ tvoje nepochopitelné zničení naší postele, kdy jsem tě nechal až k ní (posteli) proběhnout, aby jsi mohl být s ní (né postelí) (kappa), tak radši mlč.A ty Juhane si neber ten bedwars tak vazne nemam rad kdyz se nekdo rozbreci kdyz mu znicim postel
Jejda, pozdě Strašně se omlouvám, už se to nestane (kappa) (kafe)(panda)(kafe)(panda)(zub)(zub)(zub)Hlavne na to bw nic nepis
Chudák holka, víš co znamená pro toho kluka? (Já třeba ne (kappa) )
Není, strašně mě to mrzí (kappa). Příště se budu ptát tebe, ty jsi tady hlavní sexouš hned po tvém bratrovi (Že jo Jaku )No jo prosimte jako kdyby to byla tvoje holka peosimte
To jo, ty máš ještě to štěstí, že to píšeš všechno bez chyb, mně tam ty chyby lezou, mrchy jedny. A ta vyjmenovaná slova, tfuj.kdo umi rychle psat ten to ma lepsi
Rychle psat umim ald pak to vypada nak takle npř. Ahej - Ahoj
Co ze jak to na to forko muzes datNení, strašně mě to mrzí (kappa). Příště se budu ptát tebe, ty jsi tady hlavní sexouš hned po tvém bratrovi (Že jo Jaku )
(kappa) (kappa) (kappa) (kappa)
Já nevím, nějakej duch mi sem vlezl. Asi nějakej bratr malej, osmiletej.Co ze jak to na to forko muzes dat
Tak jako, beru tarif.. 50€ za 1/2 roku sledování. Je to jenom na tobě. (kappa)A jinak hele nechces me Juhane teda sledovat kdyz uz jsme se skamosili
ehm... to zas ne c:Krásna láska my mame takú lásku s matikosom @MatikosCZ