• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Nurtuka

Hráč :D
1. Song vůbec neodpovídá tomu,co se na videu děje. Př. V čase 0:28 se hudba zesiluje a ty děláš to samé ve stejné rychlosti.
2. Co máte všichni na tom,točit se 40 sec okolo spawnu?
3. Změna hudby byla sice plynulá,ale hudby se k sobě nehodí.
4. Ukazovat na vanille rozbořené stavby? Kdybych viděl upoutávku jako potencionální hráč,tak si to hned rozmyslím.
5. Video je celkově zdlouhavé.
6. 6/10
Co se týče té hudby, je trošku ostrá ale lepší sem tam nenašel..
Sice je to všechno na otočkách, ale jak bych to měl udělat? aby to bylo plynule a aby hráči věděli co tam je..
Na vanillle sem natočil jen malinkatý ostrůvek, protože sem byl unavený a nebudu nekde chodit a hledat další hodiny místo

FilipVI

Moderátor webu
Tady někdo nepochopil,že nebuzeruju. Video se mi líbí,ale je tam i pár nedostatků,které jsem napsal.
Pokud to někdo nepochopí,není můj problém. já mu to psát znova nebudu.

MrWakeCZ

Majitel
Majitel
Jsi snad první za půl roku, co někdo takového natočil. :D Myslím teda, protože když se kouknete na videa a seřadíte je podle času nahrání tak samý BW, SW, Anni... :D pak je dobré najít ty starý a najít rozdíl. Ve výsledku to je uplně jiný server. Tyhle videa nemám moc rád, protože pak koukám jenom co bych smazal -_- fuj mapa, fuj :D. Vanilla to zabila, ale je důkazem toho, že se tam něco dělo! :D

Takže za mě pěkný a děkuji :3

Nurtuka

Hráč :D
Jsi snad první za půl roku, co někdo takového natočil. :D Myslím teda, protože když se kouknete na videa a seřadíte je podle času nahrání tak samý BW, SW, Anni... :D pak je dobré najít ty starý a najít rozdíl. Ve výsledku to je uplně jiný server. Tyhle videa nemám moc rád, protože pak koukám jenom co bych smazal C-D fuj mapa, fuj :D. Vanilla to zabila, ale je důkazem toho, že se tam něco dělo! :D

Takže za mě pěkný a děkuji :3
sem rád že se ti to líbí, nemusíš děkovat.. :) )
Jen mi přijde že na YT moc z CM toho není tak sem natočil toto.. není to uplně nejlepší, ale snažil sem se.. :)
a pár lidí to sem určitě přiláká, sice cm to nepotřebuje, věrných lidí tu má dost ale přece jen :)

MrdKev_CZ

MRDKVICA :-3
Nurtuko ! :) Super video, vzhledem k tomu že moje video je staré a není to nic moc video tak aspoň něco, děkuju moc :) :DD :) Klidně pokračuj :) v tvorbě videí :p

Mrdkvička :33

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.