• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

ItzMeBudyy

Velmi známý člen
Rozhodl jsem se vrátit na Cm. jelikož mám chut tak vám tady napíšu příběh jak jsem se na Cm dostal. Táákže myslím že to byl rok 2014 záři kdy jsem poprvé spatřil tento server nehrál jsem tu aktivně spíše jen občas for fun i na jiných serverech. To se ale změnilo rokem 2015 začátkem prázdnin kdy jsme hledali s kamaradama survival kde bude dost lidí a i na daném serveru nějake minihry. Asi nemusím prozrazovat co a jak, protože cm vyhrálo. Hráli jsme survival a jednou když jsem šel poprvé do pvp tak jsem se seznámil s hráčem jménem UbyGamer. Stali jsme se přáteli a on mě zařadil do své pvp crew která dříve vládla pvp.Na serveru pak přestali hrát mojí kámoši na survivalu, ale já přetrval, protože mě to tam neuvěřitelně balilo. Rovnou k tomu jsem si koupil vipka navždy na MiniGames a Iron na survivalu hrál jsem dál a poznal jsem spoustu super hráčů, až jsem potkal Pela s kterým bylo bed wars prohrát skoro nemožné taky mě naučil pvp takže jsem neumíral pokaždé když jsem potkal například Frouzna :,D. Tak jsem hrál dál až do září 2016 kdy jsem objevil League Of legends. Postupně jsem MC přestal hrávat až do ted prosince 2017 kdy jsem se rozhodl vrátit . Není tu už tolik lidí jako kdysi ale většina mích dávných přátel přetrvala. Tot vše

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.