• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Jaký by jste dali trest marimu vy?

• Odebrání práv na týden

Votes: 13 76.5%
  • Vyhodit mariho z at na vždy (což už je vyhozen)

Votes: 4 23.5%

• Total voters
    17
  • Poll closed .
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

_ImMiiskaa_

pink fluffy unicorn dancing on rainbows
To že jste vyhodili @MARIMR008 byla největší blbost a pakárna kterou jste mohli udělat. -_- Mari byl nejaktivnější admin a vypadá to že zatím nejlepší. To že udělal chybu, kdo nedělá chyby? Na někoho byla stížnost podána hned druhý den (_JohneEfe_ sorry ) a mutuje za slovo blbec a furt tu je. Mari to sice parkrát s prominutím posral ale tak apson na týden prava pryč ne? Kolikrát byla stížnost na @kapr20? Dali jste ho na párdní na helpera... A mari je furt lepší admin (byl) než kapr.. Věřím kdyby jste mu vzali prava na týden že by si vzal ponaučení... Ale na vždy? Tohle se mi zdá nespravedlivé .. Mari aspon mutoval a banoval co mohl ;) (spravedlivě) a odté doby co tu není marim, samé spamy, nadávky a hackeři.. být mari admin už všechny potrestal.. Fakt byla tohle blbost a myslím že semnou bude souhlasit více lidí.. @MrWakeCZ myslím si že když jste vyhodili mariho tak jste otevřeli dveře hackerům..
Vím že teď budu neoblíbená ale tenhle trest pro MARIHO byl nespravedlivý.. jiní udělali něco horší nebo na opak nedělají nic a furt jsou v AT.. tak jako co to má za logiku když vyhodíte za pár chyb MAriho z at?

_ImMiiskaa_

A nezapomeňte číst nadpis.. "Nazor na vyhazov Marima" ;) Je to prostě můj názor ;) Tím pádem hejty na to že mari byl hroznej atd nebo že jsem pitomá pipka apod. ignoruju ;) A to že se stím nic nezmění a že to není rozhodnutí není moje, já vím ;) je to prostě kur*a můj názor! A myslím si že člověk má právo na svůj vlastní názor

Ayweed300x

Nic :(
Tohle rozhodnutí není na tobě, tak co řešíš? I kdyby s tím hodně lidí nesouhlasilo, tak se nic nezmění ._. cs/420

Fajry

Aktivní člen
To že jste vyhodili @MARIMR008 byla největší blbost a pakárna kterou jste mohli udělat. -.- Mari byl nejaktivnější admin a vypadá to že zatím nejlepší. To že udělal chybu, kdo nedělá chyby? Na někoho byla stížnost podána hned druhý den (_JohneEfe_ sorry ) a mutuje za slovo blbec a furt tu je. Mari to sice parkrát s prominutím posral ale tak apson na týden prava pryč ne? Kolikrát byla stížnost na @kapr20? Dali jste ho na párdní na helpera... A mari je furt lepší admin (byl) než kapr.. Věřím kdyby jste mu vzali prava na týden že by si vzal ponaučení... Ale na vždy? Tohle se mi zdá nespravedlivé .. Mari aspon mutoval a banoval co mohl ;) (spravedlivě) a odté doby co tu není marim, samé spamy, nadávky a hackeři.. být mari admin už všechny potrestal.. Fakt byla tohle blbost a myslím že semnou bude souhlasit více lidí.. @MrWakeCZ myslím si že když jste vyhodili mariho tak jste otevřeli dveře hackerům..
Vím že teď budu neoblíbená ale tenhle trest pro MARIHO byl nespravedlivý.. jiní udělali něco horší nebo na opak nedělají nic a furt jsou v AT.. tak jako co to má za logiku když vyhodíte za pár chyb MAriho z at?
Mužete to laskave všichni nechat tak jak to je? Ano je tu víc lidí co s tím trestem nesouhlasí ale furt je to server od Waka a rozhodnutí patří na nej. To že vy furt zakladate tema s tím že nesouhlasíte super, a čemu tím pomužete když budete zbytečne zahlcovat forko jdnou a tou samou vecí? K ničemu jen tu bude zmatek . Mari udelal chybu to všichní ví a myslím že i on si to uvedomuje. Tak se do teto veci nepleťte vy a nechte to na lidech kterých se to týka.

_ImMiiskaa_

Fie
Mužete to laskave všichni nechat tak jak to je? Ano je tu víc lidí co s tím trestem nesouhlasí ale furt je to server od Waka a rozhodnutí patří na nej. To že vy furt zakladate tema s tím že nesouhlasíte super, a čemu tím pomužete když budete zbytečne zahlcovat forko jdnou a tou samou vecí? K ničemu jen tu bude zmatek . Mari udelal chybu to všichní ví a myslím že i on si to uvedomuje. Tak se do teto veci nepleťte vy a nechte to na lidech kterých se to týka.
Umíš pochopit že to je můj názor? přečti si např. "A nezapomeňte číst nadpis.. "Nazor na vyhazov Marima" ;) Je to prostě můj názor ;) Tím pádem hejty na to že mari byl hroznej atd nebo že jsem pitomá pipka apod. ignoruju ;) A to že se stím nic nezmění a že to není rozhodnutí není moje, já vím ;) je to prostě kur*a můj názor! A myslím si že člověk má právo na svůj vlastní názor" ;)

PrdimHranolky

#VolímMencla
Vy s tím prostě nepřestanete.... Když se někdo vezme, tk máte problém, když se někdo vyhodí, tak máte problém... -.- Serete se do věcí, do kterých vám nic není ;)
Mari byl nejaktivnější admin a vypadá to že zatím nejlepší. To že udělal chybu, kdo nedělá chyby? Na někoho byla stížnost podána hned druhý den (_JohneEfe_ sorry ) a mutuje za slovo blbec a furt tu je.
Sice byl nejaktivnější, ale co má admina, tak se dost změnil a to k horšímu. _JohnEfe_ udělal chybu, ale zatím nic více, tak proč mu nedát šanci? :eek:
Mari to sice parkrát s prominutím posral ale tak apson na týden prava pryč ne? Kolikrát byla stížnost na @kapr20? Dali jste ho na párdní na helpera... A mari je furt lepší admin (byl) než kapr..
Koukám, že vytahovat staré věci umíš dobře co? :O Ano na kapra bylo dost stížností, dostal helpera na 2 měsíce, pokud dobře počítám a od té doby, je skvělý admin, tak pomlč. Co mari? Ano udělal chyby, tak za ně zaplatil :) Na kapra nebylo tolik stížností oprávněných ;)
Mari aspon mutoval a banoval co mohl ;) (spravedlivě) a odté doby co tu není marim, samé spamy, nadávky a hackeři.. být mari admin už všechny potrestal.. Fakt byla tohle blbost a myslím že semnou bude souhlasit více lidí.. @MrWakeCZ myslím si že když jste vyhodili mariho tak jste otevřeli dveře hackerům..
Všichni z AT mutujou a banujou co můžou, jen VY si furt jen stěžujete, že jsou hackeři a nic proto neuděláte. Vy si stěžujete, ale kdyby jste to dali na forko, tak se vám tu hraje lépe :* Nepotrestal by všechny, víš proč? Protože nemůže být na x serverech zároven. Nebyla to blbost, wejk ví co dělá, tak si furt nestěžuj :) Dále, hackeři tu byli vždy a vždy budou, stačilo by to jen natočit a dát to na forko, né si furt stěživat, jak blbci a svádět to na něo ;)
Když o tom nic nevíš, tak se do toho neser, od té doby, co tě nevzali do AT si nějaká drzá ;)
Tot ode mne vše, kdyby si něco chtěla, tak mi napiš na Skype :)

_ImMiiskaa_

Vy s tím prostě nepřestanete.... Když se někdo vezme, tk máte problém, když se někdo vyhodí, tak máte problém... -.- Serete se do věcí, do kterých vám nic není ;)

Sice byl nejaktivnější, ale co má admina, tak se dost změnil a to k horšímu. _JohnEfe_ udělal chybu, ale zatím nic více, tak proč mu nedát šanci? :eek:

Koukám, že vytahovat staré věci umíš dobře co? :O Ano na kapra bylo dost stížností, dostal helpera na 2 měsíce, pokud dobře počítám a od té doby, je skvělý admin, tak pomlč. Co mari? Ano udělal chyby, tak za ně zaplatil :) Na kapra nebylo tolik stížností oprávněných ;)

Všichni z AT mutujou a banujou co můžou, jen VY si furt jen stěžujete, že jsou hackeři a nic proto neuděláte. Vy si stěžujete, ale kdyby jste to dali na forko, tak se vám tu hraje lépe (kiss) Nepotrestal by všechny, víš proč? Protože nemůže být na x serverech zároven. Nebyla to blbost, wejk ví co dělá, tak si furt nestěžuj :) Dále, hackeři tu byli vždy a vždy budou, stačilo by to jen natočit a dát to na forko, né si furt stěživat, jak blbci a svádět to na něo ;)

Když o tom nic nevíš, tak se do toho neser, od té doby, co tě nevzali do AT si nějaká drzá ;)
Tot ode mne vše, kdyby si něco chtěla, tak mi napiš na Skype :)
Drzá mohu být jak chci ;) Nepíšu sprostě ;) nespamuji ;) mute dostat nemohu ;) A navíc, tahle věta Když o tom nic nevíš, tak se do toho neser, mě strašne rozesmála :-D nejde o to že o ničem nevím jde o to že je to můj názor ;) A jestli máš nějaké problemy s marim tak je to tvuj problem ;) Myslím že ti leze na mozek že tě vyhodili ;) Muj názor, hlavně nezapomen zase rozebirat větu po větě

PrdimHranolky

#VolímMencla
Drzá mohu být jak chci ;) Nepíšu sprostě ;) nespamuji ;) mute dostat nemohu ;) A navíc, tahle věta Když o tom nic nevíš, tak se do toho neser, mě strašne rozesmála :D nejde o to že o ničem nevím jde o to že je to můj názor ;) A jestli máš nějaké problemy s marim tak je to tvuj problem ;) Myslím že ti leze na mozek že tě vyhodili ;) Muj názor, hlavně nezapomen zase rozebirat větu po větě
Jojo leze mi na mozek to jak mě vyhodili, nechci ti nic říkat, ale já sem odešel sám ;) A zase jsme u toho, nic o tom nevíš a už píšeš ;)

iScipioX_

Velmi známý člen
Všichni z AT mutujou a banujou co můžou, jen VY si furt jen stěžujete, že jsou hackeři a nic proto neuděláte. Vy si stěžujete, ale kdyby jste to dali na forko, tak se vám tu hraje lépe (kiss) Nepotrestal by všechny, víš proč? Protože nemůže být na x serverech zároven. Nebyla to blbost, wejk ví co dělá, tak si furt nestěžuj :) Dále, hackeři tu byli vždy a vždy budou, stačilo by to jen natočit a dát to na forko, né si furt stěživat, jak blbci a svádět to na něo ;)
Káámo.. Pekná kappa.. Keby každý člen at robil svoju prácu na 100% tak CM je úplne iný server.. Ale za pravdu ti môžem dať že hackeri tu boli a budú stále.. Ale poznám adminov (nebudem ich menovať) ktorým napíšem (napr.) na Anni sú 3 cheateri + mu napíšem nicky + cheaty..Oni odpíšu "počkej hrám" .. Takže tak.. Pre niektorých adminov je prednejšia hra (s kamarádmi) ako cheater ktorý tu hru kazí.. (bobr)

Chemicky

Inkvizitor
Dovol mi nesouhlasit hlavně s touhle částí. My se do toho máme co srát:
1)My pak trpíme na adminy, co kašlou na problémy na serveru a radši se cukrouškujou veřejně v chatu a to myslím fakt vážně.
2)To my jsme hráči, ti co tvoří tuhle komunitu,. Ti, co tady hrajou a ti, co platí tenhle projekt z nákupu VIP

To, co se teď děje se mi ale vůbec nelíbí a nejde jen o Marimra, ale třeba i o Kubru a další.

EzzKill4U

Už jen obyčejný hráč
To že jste vyhodili @MARIMR008 byla největší blbost a pakárna kterou jste mohli udělat. -.- Mari byl nejaktivnější admin a vypadá to že zatím nejlepší. To že udělal chybu, kdo nedělá chyby? Na někoho byla stížnost podána hned druhý den (_JohneEfe_ sorry ) a mutuje za slovo blbec a furt tu je. Mari to sice parkrát s prominutím posral ale tak apson na týden prava pryč ne? Kolikrát byla stížnost na @kapr20? Dali jste ho na párdní na helpera... A mari je furt lepší admin (byl) než kapr.. Věřím kdyby jste mu vzali prava na týden že by si vzal ponaučení... Ale na vždy? Tohle se mi zdá nespravedlivé .. Mari aspon mutoval a banoval co mohl ;) (spravedlivě) a odté doby co tu není marim, samé spamy, nadávky a hackeři.. být mari admin už všechny potrestal.. Fakt byla tohle blbost a myslím že semnou bude souhlasit více lidí.. @MrWakeCZ myslím si že když jste vyhodili mariho tak jste otevřeli dveře hackerům..
No, takže. Mariho jsem měl rád, byl to fajn admin a kámoš. To že ho vyhodili? Udělal blbost. A podle pravidel by ho měli vyhodit. Otázka by neměla být proč vyhodili Marimra, ale spíše proč nevyhodili za těch dob třeba kapra. (Btw. Proti kaprovi nic nemám, taky se s ním bavím a ani v té době kdy z admina klesnul na helpera jsem s ním neměl problémy) I přesto, že si klademe tyhle otázky stále dokola, odpověď je celkem jednoduchá. Craftmania je Wejkův soukromý projekt. Kdyby si řekl, že vyhází běhěm hodiny celej AT, bude to jeho rozhodnutí a my s tím nic neuděláme. K tomu že po odchodu Mariho tu je víc hackerů, spamu a podobně? Blbost. Mari byl dobrej admin, ale byl to jeden z dobrých adminů. Stejně jako kdyby odešel třeba Zaky, taky tu najednou nebude nijak rapidně víc hackerů. Prostě to není jen o jednom člověkovi. Žádná ,,kriminalita" tu nestoupla. A k té poslední věci.. Hejty si nechte, je to můj názor.. Pokud píšeš názor, musíš počítat s kritikou. Nehledě na to, že jak dobře víš, stejně kvůli tvému názoru Wejk do AT Mariho zpátky nevezme. Tohle jsi mohla napsat třeba Marimu, jeho by to určitě potěšilo. Nikoho jiného ale tvůj názor nezajímá.

Káámo.. Pekná kappa.. Keby každý člen at robil svoju prácu na 100% tak CM je úplne iný server.. Ale za pravdu ti môžem dať že hackeri tu boli a budú stále.. Ale poznám adminov (nebudem ich menovať) ktorým napíšem (napr.) na Anni sú 3 cheateri + mu napíšem nicky + cheaty..Oni odpíšu "počkej hrám" .. Takže tak.. Pre niektorých adminov je prednejšia hra (s kamarádmi) ako cheater ktorý tu hru kazí.. (bobr)
S tím že nedělají svou práci na 100% nesouhlasím. Vím, že když jsem byl v AT tak každej makal jak mohl. Jo, hackeři tu jsou a budou no. A k tomu poslednímu? Narozdíl od například zahraničných serverů tu je AT ve svém volném čase a nikdo ho za to neplatí. Také si chtějí zahrát, a ty bys asi také nešel, kdyby jsi byl uprostřed hry a kamarád, který nemá PC na natáčení by ti napsal, že tam má cheatera ať to jdeš natočit a dát to na forum.

Tyhle příspěvky typu ,,Proč Marimra vyhodili?'' si pište Wejkovi,Wejk se rozhodl a vyhodil ho.Konec.
A proč by s tím jako měli otravovat Wejka? :O

A ešte pre je*nutých ludí aby som sa vyhol "hejtu".. Je to len môj názor.. Niekto s mojím názorom môže súhlasiť, iný zase nie.. Každý ma svoj. (finger)
Jojo, ale výměná názorů je normální věc. Když píšeš názor, tak čekej že lidi budou mít názor na tvůj názor :O

Už mi dochází trpělivost.. Do p* umíš číst? je to kur** můj názor -.- A jestli nevíš co to je tak tady máš vysvětlení
Jo, mně už s tebou taky. Ty bys měla sakra pochopit, že ostatní mají jiný názor než ty a budou na něj reagovat.

Naposledny upraveno:

iScipioX_

Velmi známý člen
A ešte pre je*nutých ludí aby som sa vyhol "hejtu".. Je to len môj názor.. Niekto s mojím názorom môže súhlasiť, iný zase nie.. Každý ma svoj. (finger)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.