omgmen
ha
řekněte mi jak se to nastavuje prosímTaky si to umím nastavit
jinak tohle celý téma je blbosrt pro ty co je akorát baví se hádat, nebudu to ani číst
řekněte mi jak se to nastavuje prosímTaky si to umím nastavit
Že by ho rozčílil něčí názor ? :O Neřekl bych1.Jak dlouho tu hraješ?
2.Byly tu lepší adminy a jsou tu i nadále.
3.Tyhle příspěvky Wejka ještě víc rozčílí.
Možná jo.Že by ho rozčílil něčí názor ? :O Neřekl bych
/delete názor#MůjNázorMiNikdoNeveme
Musíš umět Když budeš mít zájem tak ti to pak napíšuřekněte mi jak se to nastavuje prosím
jinak tohle celý téma je blbosrt pro ty co je akorát baví se hádat, nebudu to ani číst
/delete názor
a máš po srandě
Řeknu ti to takhle, názor ti všichni vemou, jak už je zvykem na tomto serveruMari byl super admin . #MůjNázorMiNikdoNeveme
piš a hnedMusíš umět Když budeš mít zájem tak ti to pak napíšu
Proboha a kdo jsi ty abys říkal, kdo má kam a komu tyhle příspěvky psát? A ještě k tomu abys mluvil za Wejka. Dej si facku a vzpamatuj se.1.Jak dlouho tu hraješ?
2.Byli tu lepší admini a jsou tu i nadále.
3.Tyhle příspěvky Wejka ještě víc rozčílí.
Těžká pravda D:Řeknu ti to takhle, názor ti všichni vemou, jak už je zvykem na tomto serveru
Toto nám bude učitelka z ČJ dávat jako slohovku ne?Díky @Delfik , ale mohl jsi to jednoduše nechat otevřené a přesunout do off-topicu (tam se témata nezavírají,také to nemělo co v problémech dělat, je to prakticky o něčem, co je už rozhodnuté, volná diskuse>off-topic), takže promiň, téma opět otevřu a pouze ho přesunu.
Mishko. Prosím, nauč se psát do správných sekcí fóra. Toto nepatří do ostatních problémů, když je to tvůj názor.
Jinak k tématu.
Na každého jsou stížnosti. Pokud si vzpomínám dobře, na kapra jich byla valná hromada (90% pupik, každý to víme). Pokud se jedná o stížnosti na kapra, tak doporučuji si jich pár přečíst.
Jeho vyjadřování není nejlepší. Ano jsou tu lepší admini , ale pokud se jedná o stížnosti na něj, tak z velké většiny on nebyl peckou daného problému. Většinou to byla chyba hráče, který to ale tak neviděl.
Promiň, ale poslední dvě stížnosti na marimr takové nejsou. Prakticky se v nich dopustil čeho neměl. Neviděl jsem, aby se kapr začal na serveru z nudy navážet do hráče. (pokud se pletu, pak se omlouvám). Když je stížnost na kapra, tak je to většinou ohledně slovníku, či trestu, který si prý hráč údajně nezasloužil, nebo stížnost, že druhý hráč, se kterým se první hádal, nedostal trest také.
Jelikož si sem zatáhla i nového helpera, tak ti dovolím připomenou, že většina z AT udělala okamžitě po nástupu pár chyb. Takže já vždy čekám, nové stížnosti na nové členy AT (ani nevíš kolik bylo stížností na toho moderátora fóra, ale ten je jednoduše maže ( ͡° ͜ʖ ͡°) easy job ).
Musím říct, že jsem rád, že člověk s takto agresivním názorem jako ty není v AT. Už jen od toho čtení jsi mi nesympatická. "Názor mi nevemeš!" ?
Úplně v tobě vidím člověka, který se mi s prominutím hnusí.
Lidem většinou nikdo názor nebere. Lidé pouze říkají vlastní názor, který se nesHoduje s názorem tvým (tímto zdravím @Kubrastig , můj gramatický agent #žádnéschody), a hned si to berete tak, že vám člověk chce hned vzít váš hlas? Já ti nevím, ale dostatečně silný HLAS nepotřebuje okolo sebe máchat ručičkama, brečet a žvatlat "názor mi nevemeš bla bla bla".
Pardon za ostřejší ( ͡° ͜ʖ ͡°) písmený text, který se taktéž ve většině nevěnoval tématu.
Poslední slohovou práci jsem psal o tom, jak Zemi ovládli gumoví medvídci. Dostal jsem za 2. Důvodem bylo téma, které prý nedává smysl.Toto nám bude učitelka z ČJ dávat jako slohovku ne?
Jak já? Ani jednou jsem na kapra nenapsal stiznost.. 90% ja... áha(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)Díky @Delfik , ale mohl jsi to jednoduše nechat otevřené a přesunout do off-topicu (tam se témata nezavírají,také to nemělo co v problémech dělat, je to prakticky o něčem, co je už rozhodnuté, volná diskuse>off-topic), takže promiň, téma opět otevřu a pouze ho přesunu.
Mishko. Prosím, nauč se psát do správných sekcí fóra. Toto nepatří do ostatních problémů, když je to tvůj názor.
Jinak k tématu.
Na každého jsou stížnosti. Pokud si vzpomínám dobře, na kapra jich byla valná hromada (90% pupik, každý to víme). Pokud se jedná o stížnosti na kapra, tak doporučuji si jich pár přečíst.
Jeho vyjadřování není nejlepší. Ano jsou tu lepší admini , ale pokud se jedná o stížnosti na něj, tak z velké většiny on nebyl peckou daného problému. Většinou to byla chyba hráče, který to ale tak neviděl.
Promiň, ale poslední dvě stížnosti na marimr takové nejsou. Prakticky se v nich dopustil čeho neměl. Neviděl jsem, aby se kapr začal na serveru z nudy navážet do hráče. (pokud se pletu, pak se omlouvám). Když je stížnost na kapra, tak je to většinou ohledně slovníku, či trestu, který si prý hráč údajně nezasloužil, nebo stížnost, že druhý hráč, se kterým se první hádal, nedostal trest také.
Jelikož si sem zatáhla i nového helpera, tak ti dovolím připomenou, že většina z AT udělala okamžitě po nástupu pár chyb. Takže já vždy čekám, nové stížnosti na nové členy AT (ani nevíš kolik bylo stížností na toho moderátora fóra, ale ten je jednoduše maže ( ͡° ͜ʖ ͡°) easy job ).
Musím říct, že jsem rád, že člověk s takto agresivním názorem jako ty není v AT. Už jen od toho čtení jsi mi nesympatická. "Názor mi nevemeš!" ?
Úplně v tobě vidím člověka, který se mi s prominutím hnusí.
Lidem většinou nikdo názor nebere. Lidé pouze říkají vlastní názor, který se nesHoduje s názorem tvým (tímto zdravím @Kubrastig , můj gramatický agent #žádnéschody), a hned si to berete tak, že vám člověk chce hned vzít váš hlas? Já ti nevím, ale dostatečně silný HLAS nepotřebuje okolo sebe máchat ručičkama, brečet a žvatlat "názor mi nevemeš bla bla bla".
Pardon za ostřejší ( ͡° ͜ʖ ͡°) písmený text, který se taktéž ve většině nevěnoval tématu.
Ahíá tak to jo..Poslední slohovou práci jsem psal o tom, jak Zemi ovládli gumoví medvídci. Dostal jsem za 2. Důvodem bylo téma, které prý nedává smysl.
Přečetl jsem to i před celou třídou.
já bych si to určitě koupil, lepší než číst nějaký Shakespeary kde stejně nakonec všichni zhebnou
Brzo k dostání, prodej limitovaných kousků knih, sepsaných samotným Areigem bude započat již velmi brzo.
Rozhodně doporučuji koupit.