To jsem zkoušel, ale nešlo to.No, ve většině případech, tedy aspoň v mém a co tak vím z youtube, je jméno a heslo vždy admin.. :emoji_smiley:
Podívej se na router, tam je napsané lokalní IP routeru + defaultní jméno, heslo.To jsem zkoušel, ale nešlo to. :emoji_smiley:
Koukal jsem se, a je tam napsané to samé co psal Sepii. (Heslo i jméno admin) Mně to teda nefunguje, když je někdo v relayed tunnel. Ještě to vyzkouším na více lidech a na jiných hrách a uvidím jestli to půjde.Podívej se na router, tam je napsané lokalní IP routeru + defaultní jméno, heslo.
Ale nevím co tu řešíte, mě vždy hamachi fungovalo i když byl někdo v relayed tunnel.
Hamachi nefunguje vůbec ve hrách jako Warcraft III, kde se ti mají automaticky načíst servery. Musíš vždycky ručně zadat IP. Ve hrách založených na Source enginu (Counter Strike, Half-life), musíš zapnout konzoli a napsat: " connect IP : port "Koukal jsem se, a je tam napsané to samé co psal Sepii. (Heslo i jméno admin) Mně to teda nefunguje, když je někdo v relayed tunnel. Ještě to vyzkouším na více lidech a na jiných hrách a uvidím jestli to půjde.