• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
Mam original MC. A tiez poprosim odstranit ban na discord ktory som dostal za to ze som sa opovazil sa stazovat na buildera Minotaura ktory ma sikanoval na vanile.

ItzMinotaur

Velmi známý člen
Stačí aby si Wakovi napísal tvoju ip adresu na discord. Jeho discord je @Wake#0001. Podotýkam ešte, že za tvoje chovanie na discorde unban asi ľahko nedostaneš, ja osobne som ti ho nedával, ale tvoje chovanie sa veľmi podobá demencii keď už to mám takto nazvať a je smutné, že nevieš rozlíšiť prefix Eventer od Builder...

Jo trochu som trolil ale nebolo to nic proti pravidlam nenadaval som a nikoho som neurazal. Takze unban by som poprosil. Je tomu tyzden, si myslim ze to celkom stacilo. Wakemu som uz rano IP pisal

A dalsia smutna vec je ze ma minotaur sikanoval hned po tom ako sa dozvedel ze som romskeho povodu. Za hodiny mali so mnou vsetci problem na discode teraz zrazu sa mi neda pripojit koli IP a nikoho z adminov to netrapy. Clovek by povedal ze urcite veci sa nebudu opakovat po tom co sa dialo za svetovej vojny ale je to na zaplakanie

Co by som nemal, Minotaur si sem prisiel kopnut a vykaslal sa nato a este mi dal discord ucet na nejakeho ineho Wakeho. Rasty tu dnes bol, vykaslal sa na to. A za co som dostal ban na discorde sa tam da dohladat.

BlitzHarwey

Blitzkrieg
Když to tak píšeš kdo by tomu mohl uvěřit? Ještě štěstí, že už na cm discord nejsem :D. Znám Minotaura dlouho a nevěřil bych, že by něco takého udělal.

A za co? za to ze som cigan, ty rasista? Pretoze mam iny nazor ako ty? Ci by si obnovit komunizmus a banovat vsetkych co maju iny nazor? Alebo s skor na plynove komory?

BlitzHarwey

Blitzkrieg
A ty jsi asi retard. Nejsem rasista nic rasistického jsem nenapsal. Komunismus nesnáším. Ohledně plynových komor tak tu začínáš psát random kravinky. Buď někdo jiný z AT nebo z hráčů k tomu něco napíše nebo se to lockne.

RstY_CZ

Velmi známý člen
Ahoj,
Urážek stačí.

Pokud si napsal wakovi IP adresu, tak je to na wakovi a nikdo jiný s tím nic neudělá.
Admin nebo helper nemají pravomoce s tím něco dělat, proto je to netrápí, zvláště když ti bylo porazeno ohledně toho jak máš postupovat.

Toto téma uzamykám a pokud budeš dále nevhodně se chovat, tak bude jen dobře, že se nemůžeš připojit na server.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.