• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Dykol

Odpadlík
Rozhodně nedopadněte jako já a neztrácejte víru. Nechte se provázet vaší vírou a vaším bohem. Já třeba věřím v Boha Kebabbáha, který rozdává kebaby. Stačí být jenom věrný kebabu a nikdy ho nezradit. Ale asi to hlídá až moc :emoji_smirk:
víra.png

Naposledny upraveno:

MatikozZ

Velmi známý člen
Rozhodně nedopadněte jako já a neztrácejte víru. Nechte se provázet vaší vírou a vaším bohem. Já třeba věřím v Boha Kebabbáha, který rozdává kebaby. Stačí být jenom věrný kebabu a nikdy ho nezradit. Ale asi to hlídá až moc :emoji_smirk: View attachment 41469
Dneska jsem měl čínský nudle.. Bude se bůh Kebabbáh zlobit? :c

MrMitchellinCZ

Kubikula je fujki
Rozhodně nedopadněte jako já a neztrácejte víru. Nechte se provázet vaší vírou a vaším bohem. Já třeba věřím v Boha Kebabbáha, který rozdává kebaby. Stačí být jenom věrný kebabu a nikdy ho nezradit. Ale asi to hlídá až moc :emoji_smirk: View attachment 41469
Nechci se chovat jako s*áč, ale nemá AT náhodou zakázáno zveřejňovat chaty jiných lidí přes soucialspy ? A jinak, kebab jsem ještě nikdy neměl, jak budu bohem kebabáhem potrestán?

Dykol

Odpadlík
Nechci se chovat jako s*áč, ale nemá AT náhodou zakázáno zveřejňovat chaty jiných lidí přes soucialspy ? A jinak, kebab jsem ještě nikdy neměl, jak budu bohem kebabáhem potrestán?
Jako jo, ale o ten tam vůbec nejde, ten mi tam skočil do toho :D Ale ok, screen upravím :emoji_grin:

MrMitchellinCZ

Kubikula je fujki
Jako jo, ale o ten tam vůbec nejde, ten mi tam skočil do toho :emoji_smiley: Ale ok, screen upravím :emoji_grin:
To já chápu helé :D Neobviňuju tě z toho že by jsi to tam dal úmyslně, jenom nevím, jestli by se těm hráčům líbilo kdyby tady viděli část ze své konverzace. :D

Menclik12

Darth Sirus, učedník sithského lorda Miseryuse
Pche, Kebabbáh... Jediný pravý bůh je Kek! (Praise Kek. Shadilay! REEEE!) Sice nerozdává kebaby jako Kebabbáh, ale aspoň vás naučí trochu své ,,meme magic". ,,Who controls the memes, controls the internet."

_AnNie

Dark Queen of the Sith
Když věřím a mám víru v sebe, pak jsem božstvem?

Měli by jste mě začít uctívat a já vám přinesu něco krásného..

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.