• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

The_Dave

Nedzdův Otrok
Mám tady pro vás novou BW mapu co na ní říkáte ? :D
Je možnost, že by se mohla objevit i na serveru (o čemž silně pochybuji), potřebujeme především vědět, jaké věci by bylo ještě potřeba doladit.
Mapa je tvořená na free serveru společně s @Nedzdo, tudíž mám možnost vám kdykoliv mapu představit naživo :). (Pokud by to někdo z vás chtěl opravdu horlivě vidět, kontaktujte Nedzda, nebo mě ve zprávách :D. Po zbytek dneška jenom Nedzda, já musím končit :D.)
Mapa se skutečně nejmenuje FrozenLeaves proto, že bych se zamilovat do Frozena, ale protože je mapa ve tvaru listí a je zmrzlý :D.

Přílohy

Naposledny upraveno:
vypadá dobře :O 7,46621647448456546547465457757455447484545646554514554546/10

Naposledny upraveno:

Nedzdo

Už úplně jarní víla
Přidána další možnost jak se dostat k posteli, zastavěným hlavním vchodem je to otravnější než cestou, kterou nikdo nezastavěl :D
javaw 2016-01-31 17-42-25-06.jpg

Nedzdo

Už úplně jarní víla
@FrozenLeafPvp nechtěl jsem se pouštět do anni, dokud nebudu mít dost zkušeností s tímhle :) Sám vidíš jak hrozně podle některých dopadl tenhle pokus... :)

FROUZN

sepii je frajer <3
Ano vím,nemusíte se hned pouštět do anni,není to tak lehký.
A jinak tohle je pěkný..

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.