Vortexiel
Aktivní člen
Nová PvP aréna "De_Dust2"
Myslím že lidem kteří hrají poslední týden na Survivalu aktivne nemusím "de_dust2" nijak zvlášť představovat.
Jde o custom / uživatelskou PvP arénu inspirovánou mapou ze hry CSGO.
Za poslední dny si ji oblíbilo a denne tam chodí snad 10x víc lidí než na /warp pvp (pouze za včerejšek jsem zaznamenal kolem 100 návštevníků, mezi které patří i fikiplay kterému dekuji za otestováni arény ).
Jelikož to takhle narostlo což jsem upřimne nečekal, chce to nejaké pravidla.
Tato téma bude tedy sloužit pro stížnosti na hráče, ohlašováni bugů a nápady na zlepšení arény.
- Mapa je stále ve vývoji a tak se omlouvám za dočasné chyby
Myslím že lidem kteří hrají poslední týden na Survivalu aktivne nemusím "de_dust2" nijak zvlášť představovat.
Jde o custom / uživatelskou PvP arénu inspirovánou mapou ze hry CSGO.
Za poslední dny si ji oblíbilo a denne tam chodí snad 10x víc lidí než na /warp pvp (pouze za včerejšek jsem zaznamenal kolem 100 návštevníků, mezi které patří i fikiplay kterému dekuji za otestováni arény ).
Jelikož to takhle narostlo což jsem upřimne nečekal, chce to nejaké pravidla.
Tato téma bude tedy sloužit pro stížnosti na hráče, ohlašováni bugů a nápady na zlepšení arény.
- Mapa je stále ve vývoji a tak se omlouvám za dočasné chyby
Pravidla arény:
- Kempení ve dveřích na spawnu, střílení odtamtud lukem = Trvalý move f.
- Kempení za spawnem / dveřma než nekdo vyjde se bere jako tpa kill = Move f na 48 hodin.
- Využívaní bugů (napr. glitchováni se na střechu) bez jejich oznámení = Move f na 24 hodin.
- Hacky jako fly, sped, kill aura = Trvalý move f + nahlášení vedení serveru.
- Je zakázáno stát na pressure platech a tím nechávat dveře otevřené = Trvalý move f.
Hráč který poruší pravidla dostane trvalý move f na residenci, ejkejej "resban"
Pro ty co mapu neznají přikladám pár screenshotů:
Každý je vřele vítán!
Jednou z výhod mapy je zaplý keepinv takže se nemusíte bát o ztrátu svých věcí.
Příkaz pro portnutí do arény: /res tp de_dust2
Disclaimer: Na residenci je sice zaplý keepinv, no majitel arény nijak neručí za věci ztracené bugem serveru.
PS: Nejsem čech takže se omlouvám za chyby neboli překlepy.
Správce webu prosím o nelockováni témy, bude sloužit do budoucna pro nahlašování cheaterů / camperů / glitcherů z arény.
Keep Calm & Rush B
Keep Calm & Rush B