• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Těšíte se?

• Ano

Votes: 30 88.2%
  • Ne

Votes: 4 11.8%

• Total voters
    34
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Flafy_

Hladový Builder
Zdravím,
Tímto dnem vám chci oznámit, že již brzy bude velký posun v Eventech.

O čem to bude?
Každý měsíc bude na serveru, který bude v kompasu (Navigace v lobby).

Na serveru budou probíhat eventy, ale né ty eventy co znáte na prisonu, survivale a skyblocku. Tam budou mnohem větší a lépe propracované.

Každý měsíc bude jinej event.

Kdy to začne?
Dle toho jak se rychle dokončí první event :D

Jak to bude probíhat?
V daný den (bude napsán na forku) se ráno (10:00) otevře server přesněji vypne se whitelist a počkáme než bude celý server plný. Až se zaplní tak se zapne WL a mužem začít. Zapne se event a až se dohraje tak se server restartuje a začne další hra eventu. Takhle se bude dělat event do 16:30. Poté se zapne whitelist a zas za měsíc :D

Eventy se připravují a tak zatím nic není na CM. :D

Chci poděkovat @Marki35 za pomoc a @MrWakeCZ za pomoc a za server:D

Eventy organizují Flafy_LP a Marki35.
Se stavbou pomáhají @Filip6_CZ , @SpexikEx @Misery96.

Hexii

Heksy
Už se moc těším Flafy, ale mohl si se trochu rozepsat :)
Třeba co to bude za event př:parkour,Hledačka...
No ale to je jedno je opravdu neuvěřitelné že toho tolik děláte pro server, myslím že kdyby nebyl tento AdminTeam tak by tu nebyla taková prd** ;)(wacky), no tím chci říct že chci aby jste tu byly navždy, pokud to pujde ;)
Už se moc těším ;) HYPE !!!:D

Tizios

Asi Helper
V daný den (bude napsán na forku) se ráno (10:00) otevře server přesněji vypne se whitelist a počkáme než bude celý server plný. Až se zaplní tak se zapne WL a mužem začít. Zapne se event a až se dohraje tak se server restartuje a začne další hra eventu. Takhle se bude dělat event do 16:30. Poté se zapne whitelist a zas za měsíc :D
Ehm jenom kde přesně to bude napsané ?

Flafy_

Hladový Builder
No ale to je jedno je opravdu neuvěřitelné že toho tolik děláte pro server, myslím že kdyby nebyl tento AdminTeam tak by tu nebyla taková prd** ;)(wacky), no tím chci říct že chci aby jste tu byly navždy, pokud to pujde ;)
Až bude event hotový tak @Marki35 vám do sekce Eventy a Soutěže o čem to je atd :D

EliteKits

EliteKits-DelfínCZ
Ano ten team nebo hráč co vyhraje dostane VIP na minigames (1 týden) a 2 CraftBoxy. :)
:O to teda ujde ale stejne VIP minigames nemam ale stejne asi si ho koupim na vzdy asi tendle tyden az si pujdu dobit kredit (jsem moc linej nato abych vstal a sel do obchodu :D)

Marki35

Veverčí admin
Já to mám napísané tiež ale ja tam mám celkovo o čom to je a je to asi moc dlhé to moje no..

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.