• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Utáhne níže uvedená sestava

• Nové a náročné hry např. Far Cry 4, GTA 5, Mafia 3 apod.

Votes: 11 91.7%
  • Jen ty slabší MP hry na hodně fps např. MineCraft, LoLko, WoTko apod.

Votes: 0 0.0%
  • Nevyznám se v tom

Votes: 1 8.3%

• Total voters
    12
  • Poll closed .
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

patule1215

Hrabě ze Survivalu
Ahoj,
na Vánoce chci koupit počítač, ale jelikož se v tom extra nevyznám, chtěl bych vědět, co za počítač byste mi doporučili.
Na peníze se nemusíte dívat, je mi to jedno kolik to bude stát. Má to být jako dárek na Vánoce pro bratra. Můj bratr hraje hry celkem náročné, GTA 5 , Far Cry 4 apod. a chtěl by počítač který by mu to utáhl na více jak 20 fps.
Co říkáte na tuhle sestavu??
--> Procesor <--
--> Grafická karta <--
--> Základní deska <--
--> Paměťový modul <--
--> Chladič <--
--> SSD disk <--
--> Interní disk <--
--> Skříň <--
Nebo myslíte, že mám koupit už rovnou složený počítač? Např. --> TENTO <--
Byl bych rád za jakoukoliv radu.:D
-patule1215

D

Deleted member 2540

Návštěvník
Ahoj,
na Vánoce chci koupit počítač, ale jelikož se v tom extra nevyznám, chtěl bych vědět, co za počítač byste mi doporučili.
Na peníze se nemusíte dívat, je mi to jedno kolik to bude stát. Má to být jako dárek na Vánoce pro bratra. Můj bratr hraje hry celkem náročné, GTA 5 , Far Cry 4 apod. a chtěl by počítač který by mu to utáhl na více jak 20 fps.
--> Procesor <--
--> Grafická karta <--
--> Základní deska <--
--> Paměťový modul <--
--> Chladič <--
--> SSD disk <--
--> Interní disk <--
--> Skříň <--
Byl bych rád za jakoukoliv radu.:emoji_smiley:
-patule1215
Omk tohle kupovat bráchovi ? :D můj brácha by mi nekoupil ani pendrek kdyby nemusel.. co to máš za brigádu/práci omg

iJuhan

Velmi známý člen
Ahoj,
--> Procesor <--
--> Grafická karta <--
--> Základní deska <--
--> Paměťový modul <--
--> Chladič <--
--> SSD disk <--
--> Interní disk <--
--> Skříň <--
Byl bych rád za jakoukoliv radu.:emoji_smiley:
-patule1215
Základovka má DDR4 a ty RAMky jsou DDR3. Ale pořád mi to připadá jako troll nebo si svého bratra hodně ceníš :DD

D

Deleted member 2540

Návštěvník
Základovka má DDR4 a ty RAMky jsou DDR3. Ale pořád mi to připadá jako troll nebo si svého bratra hodně ceníš :emoji_smiley:D
On to chce pro sebe ... pššt

patule1215

Hrabě ze Survivalu
On to není jenom dárek ode mě.:emoji_smiley: To bych mu sám nekoupil.:emoji_smiley: Na to není dost hodný.

Bloodkiller97

Dank.. just a little
Hele jako myslím, že ten Acer Predator se ti nevyplatí o moc víc než tahle sestava.. akorát ramky to chce DDR4.. Jinak myslím, že si to s hrama poradí bez problémů.

Cheap_

(・∀・ )
Pokud PC dokážeš sestavit nebo máš nějakého známého, který to sestaví, je naprostá blbost kupovat si předražený a již složený PC. Společnosti na tom vydělávají těžký peníze, přičemž když si pak srovnáš cenu PC, kam si koupíš vlastní komponenty a sestavíš si ho s PC, který má možná nějaký "unikátní" design a Ty jej pouze zapojíš a následně zmáčkneš zapínací tlačítko, tak jsi na 2 úplně odlišných březích (ale to jsem odbočil).

Dle Tvého výběru popisu soudím, že to má být herní sestava. Tvůj výběr komponentů není vůbec špatný a taková sestava v pořádku utáhne nejnovější hry na nejvyšší detaily. Počítám, že bude hrát na monitoru ve Full HD rozlišení (1920x1080), což mu bude na hry bohatě stačit a většina her mu poběží na 60 FPS, což je přeci jen lepší požitek z hraní, než je tomu u 30 FPS (rozdíl 30 a 60 snímků si můžeš porovnat ZDE).

Co se her týče, tak např. GTA V rozjede plynule nad 60 FPS, Battlefield 1 na takových 120 FPS, ovšem je to jedno, pokud bude využívat monitor, který podporuje max 60 snímků za sekundu. Jen jsem tím chtěl říci, že při hraní těchto novějších či nejnovějších titulů nebude mít problém.

Jak již psal @iJuhan (tímto mu děkuji za označení v topicu), bylo by dobré vybrat DDR4 RAM paměť, nikoliv DDR3, kor když MB, kterou jsi vybral, má sloty pro DDR4.

PC sestavu bych Ti mohl poradit, ovšem by mě zajímala max. cena, kterou hodláš/hodláte dát za tuto sestavu.
Ano, vím, posílal jsi pod komponenty složený PC za 55.000,- Kč, ovšem nevím, zda je toto max. hladina, bylo by dobré, kdyby jsi tento zásadní bod doplnil. :emoji_smiley:​

KopiisCZ

Jacob Hill, Šerif
No nevím, není dobrý období zrovna teď stavět PC.
Zvlášť když má AMD přijít s ZEN procesory a Intel s Kaby Lake.

Počkal bych s tím do konce ledna a pak bych to řešil :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.