• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

silenec123

Aktivní člen
No... často ty hackery jdou lidi hledat... a ten s tím krumpem mohl být někdo úplně jinej. :) A johncenu nemáš třeba jen rád, tak jsi toho využil. :)

HostickaTV

Gramatyk
No... často ty hackery jdou lidi hledat... a ten s tím krumpem mohl být někdo úplně jinej. :) A johncenu nemáš třeba jen rád, tak jsi toho využil. :)
Krumpáč zmizel.. dal si ho totiž z ruky, a to aby čekal až odejdem.. Ale invis mu vyprchal a on se rychle portnul pryč.. Stihl jsem si ho vyfotit :)

MrMitchellinCZ

Kubikula je fujki
čus! dnes jsem měl štěstí, že jsem odhalil toho nukera :>
Nuker (johncena(cool) mel invisible potion :DDD
Jenže mu po chvíli vyprchal a vyfotografoval jsem ho ^-^

Tu být Důkazy:

Já už jsem ho několikrát s nukerem viděl, a prosil bych o vyjádření @johncena8 .
A johncenu nemáš třeba jen rád, tak jsi toho využil.
No víš, ono to ani tím být nemusí. Na prisonu jsem hrával hodně a nevšiml jsem si že by johncena8 a Hosticka měli mezi sebou nějáké spory. Třeba to johncena byl a myslím si, že ty ho tu právě obhajuješ z toho důvodu, že jsi jeho kamarád.

silenec123

Aktivní člen
Já už jsem ho několikrát s nukerem viděl, a prosil bych o vyjádření @johncena8 .

No víš, ono to ani tím být nemusí. Na prisonu jsem hrával hodně a nevšiml jsem si že by johncena8 a Hosticka měli mezi sebou nějáké spory. Třeba to johncena byl a myslím si, že ty ho tu právě obhajuješ z toho důvodu, že jsi jeho kamarád.
Když sis nevšiml, že by mezi sebou měli nějaké spory, tak sis taky mohl všimnout, že to můj kámoš není.

johncena8

Aktivní člen

všimni si fotky z prisonu 28.8 kdyjsem si to fotil koukni na vykopaných blocků

Přílohy

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.