• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Zeylars

Aktivní člen
Ahoj ! včera sem se hecnul jestli postavím něco obřího za půl dne... a dal sem to ! Zatím to viděl jen A-Team... ale dnes to ukážu vám... hráčům !!! (Pokud by se chcete přesvědčit že sem to stavěl já pojďte ke mě na parcelu... jen mě napište do msg ! Můj nick: Zeylars)
1gll.png

Zeylars

Aktivní člen
Moc pěkný :emoji_smiley: přihlaš se na buildera, ne? Dle mého máš VELKOU šanci se někam dostat. :emoji_slight_smile:
Mám... už jsem se hlásil 3x jenže... Ono jde o to abych uměl mapy... Ale můžu to znova zkusit

Zeylars

Aktivní člen
A víte co ? Hráč VeleMarw mě přiměl si zase po dlouhé době zkusit postavit skywars mapu a už na ní dělám ! :D

VeleMarw

Velmi známý člen
A víte co ? Hráč VeleMarw mě přiměl si zase po dlouhé době zkusit postavit skywars mapu a už na ní dělám ! :emoji_smiley:
Mno, lidi by více ocenili bedwars mapu, ale skywarsy jsou taky dost oblíbené, hodně štěstí a žádné problémy! ;)

lyfe

anarchic
Ahoj ! včera sem se hecnul jestli postavím něco obřího za půl dne... a dal sem to ! Zatím to viděl jen A-Team... ale dnes to ukážu vám... hráčům !!! (Pokud by se chcete přesvědčit že sem to stavěl já pojďte ke mě na parcelu... jen mě napište do msg ! Můj nick: Zeylars)
View attachment 36807
Už jsem ti to psal na serveru, napíšu i tady.
Je to fakt pěkný a obdivuju tě, protože za 1 den bych nedal ani 1 kolo. :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.