jsem* (3x)
si řeknul*se hecnul
mně* (3. p.)
Ale notak :emoji_smiley: vždyť škola skončila :emoji_smiley:jsem* (3x)
si řeknul*
mně* (3. p.)
Btw pěkná stavba.:emoji_innocent::emoji_upside_down:
Skončila. To ale neznamená, že nemusíš psát pravopisně. :emoji_smiley::emoji_nerd:Ale notak :emoji_smiley: vždyť škola skončila :emoji_smiley:
BTW Díky
No... s těma kolama hodně pomohl World Edit... ale u zbytku sem to dělal ručněKrásné. Vážně jsi to dělal jen půl dne? Do tý doby bych ani ty kola neudělal :emoji_smiley:
To je ale škodaSkončila. To ale neznamená, že nemusíš psát pravopisně. :emoji_smiley:
Moc pěkný přihlaš se na buildera, ne? Dle mého máš VELKOU šanci se někam dostat.No... s těma kolama hodně pomohl World Edit... ale u zbytku sem to dělal ručně :emoji_smiley:
Mám... už jsem se hlásil 3x jenže... Ono jde o to abych uměl mapy... Ale můžu to znova zkusitMoc pěkný :emoji_smiley: přihlaš se na buildera, ne? Dle mého máš VELKOU šanci se někam dostat. :emoji_slight_smile:
.__. xddjsem* (3x)
Mno, lidi by více ocenili bedwars mapu, ale skywarsy jsou taky dost oblíbené, hodně štěstí a žádné problémy!A víte co ? Hráč VeleMarw mě přiměl si zase po dlouhé době zkusit postavit skywars mapu a už na ní dělám ! :emoji_smiley:
Už jsem ti to psal na serveru, napíšu i tady.Ahoj ! včera sem se hecnul jestli postavím něco obřího za půl dne... a dal sem to ! Zatím to viděl jen A-Team... ale dnes to ukážu vám... hráčům !!! (Pokud by se chcete přesvědčit že sem to stavěl já pojďte ke mě na parcelu... jen mě napište do msg ! Můj nick: Zeylars)
View attachment 36807
Neasi, RESPEKT! :'DUž jsem ti to psal na serveru, napíšu i tady.
Je to fakt pěkný a obdivuju tě, protože za 1 den bych nedal ani 1 kolo. :emoji_smiley: