• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
Mohli byste se věnovat tomu, od čeho jsem diskuzy založil? Tákže Waldíku a spol, žádné hádky. ;)
Chápu, že někdo je závistivý (tím myslím Waldera), ale i tak by to měl dotyčný zvládnout a né se tady hádat a brečet za klávesnicí...
Jestli se budete dál hádat, tak prostě házet updaty přestanu a budu to dávat do PM jen lidem, kteří nepíšou hovadiny. :)
Peace.

SpexikEx

Führer
Máš určitě talent, pokračuj v tom co děláš a zlepšuj se. :emoji_innocent::emoji_blush::emoji_see_no_evil:

@Olli_CZE neznáš mě, tak se nepleť do mého života.. Já peska dobře znám.. Teď se chová dobře, ale doopravdy je kretén

Jojo, jsem děsnej kretén..
(Ono pouze platí: "Jak se do lesa volá, tak se z něho ozývá.")
Přeloženo pro Wladera: Když se k ostatním budeš chovat jako čurá*, tak se k tobě budou chovat stejně

_Pyotr

Velmi známý člen
@pesejan co kdybych já zůstal tu a ty si šel do GayPortálu ?
Jediný, kdo se tu chová jak kr*tén si ty, sice, já @pesekjan neznám, ale choval se líp jak ty, dělá dobré stavby, zatím, co ty jen nadáváš a vyháníš ho. Takže se vzpamatuj, nebo zmiz ty, myslím si, že tě tu má každý už dost.

V.CojArmy

ItzzPandisMC

i did surgery on watermelon
Nádherné stavby. Vidím, že máš v tom talent tak v tom pokračuj.
Škoda, že sa tu nenachádza viacej takto talentovaných staviteľov. Na creative vidno iba rodiny a nevhodné stavby.
10/10 IGN xd

Farman52

Aktivní člen
Jediný, kdo se tu chová jak kr*tén si ty, sice, já @pesekjan neznám, ale choval se líp jak ty, dělá dobré stavby, zatím, co ty jen nadáváš a vyháníš ho. Takže se vzpamatuj, nebo zmiz ty, myslím si, že tě tu má každý už dost.

V.CojArmy
já vím jaký to je ... taky jsem si to podstoupil .. mám vztek na JohnCZ_x3 ale nemužu to napsat rožšířeněji a nadávkama jinak by se mi stalo to též co s Walderem .. začalo by se na mě také nadávat a dostal bych taky na nějaký ty dny možná i týdny mute na web (popř. i možná ban)

petemine

Aktivní člen
já vím jaký to je ... taky jsem si to podstoupil .. mám vztek na JohnCZ_x3 ale nemužu to napsat rožšířeněji a nadávkama jinak by se mi stalo to též co s Walderem .. začalo by se na mě také nadávat a dostal bych taky na nějaký ty dny možná i týdny mute na web (popř. i možná ban)
ja som postavil podvodnu base je to na mojom yotube a toto neni reklama

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.