• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Forenzii

Člen
Co tak čtu chat na Creativu s migol2t a ostatními hráči,tak je to poslední chvíle chaos když se lidé dozvídají že Wipe jim údajně smaže pozemky,i přesto že na nich mají někdy dech beroucí stavby.Petice není mířená jako harm na server,ani vůči Majitelovi či dalším členům A-T. Zakládáme petici pod účelem,že hodně lidí na serveru je prostě neschopných i přesto že Discord mají,tak dojít a napsat a vyřešit to tam,místo toho je zaspamován chat (Osobně DC nemám,ani nepoužívám) zuřícími lidmi kteří jsou naštvaní že jejich pozemky,a někdy úplná města která jsou propracovaná a nádherná prostě zmizí...

Opakuji tato petice není mířená proti jakékoliv osobě či serveru,zakládám jí jen aby prostě v chatu byl "Menší" klid,i když to stejně asi nepůjde.

napadlo mně že by se hráči mohli podepisovat pod petici do komentářů pod tématem,takže pokud jsi proti WIPE na Creativu,a nechceš ztratit své stavby na Creativu,tak napiš třeba něco v tom stylu např.Souhlasím.. či něco podobného ✌

opakuji znovu pro lidi co nečtou "upozornění",Petice je zakládána pod účelem uklidnění lidí na Creative,Petice není mířená vůči jakékoliv osobě či serveru.

A protože jsem petici napsal
tak se "podepíšu jako první:

MrWakeCZ

Majitel
Majitel
Na Creativu wipe nebude, mám už potvrzený že to půjde bez wipu. Tak nevím co plašíte, když nic není oficiálně.

FluffyAlien

Nový člen
Jsem proti wipu všema deseti. Je mi jedno, jak to zařídí vedení, ale wipe nechci. Co třeba stanovit nějaká kritéra, která musí splnit určitý plot pro to, aby byl převeden?

T5eba že musí mít minimálně 5 plotů a musí být použit alespoň z poloviny nebo tak něco...

_Pyotr

Velmi známý člen
Jsem proti wipu všema deseti. Je mi jedno, jak to zařídí vedení, ale wipe nechci. Co třeba stanovit nějaká kritéra, která musí splnit určitý plot pro to, aby byl převeden?

T5eba že musí mít minimálně 5 plotů a musí být použit alespoň z poloviny nebo tak něco...
Na Creativu wipe nebude, mám už potvrzený že to půjde bez wipu. Tak nevím co plašíte, když nic není oficiálně.