• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

kecupak

Člen
Znamená to, že máš špatně nainstalované drivery (nebo chybí úplně). Svěř to někomu, kdo tomu rozumí, sám se v tom radši nehrabej :)

Carbon

TYVOE PSOJEDY
Znamená to, že máš špatně nainstalované drivery (nebo chybí úplně). Svěř to někomu, kdo tomu rozumí, sám se v tom radši nehrabej :emoji_slight_smile:
Já měl problém úplně stejnej, ale spíš byl problém v tom že Windows 10 nepodporovaly mojí starou grafickou kartu, a psalo mi to ještě nějakou starší, i po instalaci ovladačů :S Musel jsem downgradovat zpátky na Windows 7 aby mi to šlo :D

KaktusManCz

Velmi známý člen
Já měl problém úplně stejnej, ale spíš byl problém v tom že Windows 10 nepodporovaly mojí starou grafickou kartu, a psalo mi to ještě nějakou starší, i po instalaci ovladačů :emoji_zipper_mouth: Musel jsem downgradovat zpátky na Windows 7 aby mi to šlo :emoji_smiley:
Co to bylo za grafiku? To byla nějaká z dob Quake Areny, nebo jak je možný, že byla až tak stará, že ji Win 10 nepodporovaly. :emoji_grin:

Domíík

Velmi známý člen
Chcem sa spýtat, Keby som si windows 10 dal do windows 7 ostalo by mi tam vsetko co tam mam? napr, hry ?

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.