whereareavocqdos
i wanna end me
nejaSom vyhrala že?
nejaSom vyhrala že?
Pre teba mám akciu 100€epyg chcy taki
NENE MOJE JE KRAJŠIE!!!!
DRZ TICHO NENI!!!!!!!!!!§Ů.§[/QUOTE]NENE MOJE JE KRAJŠIE!!!! :emoji_slight_frown:
NE NEBUDEM DRŽAŤ TICHO!!!!!!! DRŽ SI HO SÁM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MOJE JE NAJKRAJŠIE A VYHRALA SOM TÚTO NÁDHERNÚ SÚŤAŽ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]DRZ TICHO NENI!!!!!!!!!!§Ů.§
JA SOM VYHRALA A BODKA KONIEC ČAU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NE NEBUDEM DRŽAŤ TICHO!!!!!!! DRŽ SI HO SÁM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MOJE JE NAJKRAJŠIE A VYHRALA SOM TÚTO NÁDHERNÚ SÚŤAŽ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NE AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!""""""""""""""""lp
xDSom vyhrala že?
NN STAČÍ KEĎ SME TU DVAJA A JA SOM VYHRALA A TEN NUB PREHRALxD
Aby bola výhra musia tu byť aspoň 3 čo daju banner xd a podla toho či 1. 2. 3. miesto dám výhru xd
Ty seš normálně toxic jako Jožik xdddd tyhle shit výhry který může získat každej a beztak tu 60%lidí cr nehraje ? Až dáš odměnu VIP Tak možná tu nějakej hezkej banner bude :>xD
Aby bola výhra musia tu byť aspoň 3 čo daju banner xd a podla toho či 1. 2. 3. miesto dám výhru xd
NE NEBUDEM DRŽAŤ TICHO!!!!!!! DRŽ SI HO SÁM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MOJE JE NAJKRAJŠIE A VYHRALA SOM TÚTO NÁDHERNÚ SÚŤAŽ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]DRZ TICHO NENI!!!!!!!!!!§Ů.§
Gcy takiiiiiiii!!!!!To je epig!Som vyhrala že?