• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Robíte už banner?:D

• Total voters
    28
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

LindaSK

Magická jahoda (:
NENE MOJE JE KRAJŠIE!!!! :emoji_slight_frown:
DRZ TICHO NENI!!!!!!!!!!§Ů.§[/QUOTE]

NE NEBUDEM DRŽAŤ TICHO!!!!!!! DRŽ SI HO SÁM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MOJE JE NAJKRAJŠIE A VYHRALA SOM TÚTO NÁDHERNÚ SÚŤAŽ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

whereareavocqdos

i wanna end me
DRZ TICHO NENI!!!!!!!!!!§Ů.§
NE NEBUDEM DRŽAŤ TICHO!!!!!!! DRŽ SI HO SÁM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MOJE JE NAJKRAJŠIE A VYHRALA SOM TÚTO NÁDHERNÚ SÚŤAŽ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]
NE AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!""""""""""""""""lp

LindaSK

Magická jahoda (:
NE NEBUDEM DRŽAŤ TICHO!!!!!!! DRŽ SI HO SÁM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MOJE JE NAJKRAJŠIE A VYHRALA SOM TÚTO NÁDHERNÚ SÚŤAŽ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NE AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!""""""""""""""""lp
JA SOM VYHRALA A BODKA KONIEC ČAU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TadiklCZE

Aktivní člen
Myslím, že taková výhra je jim k ničemu... mohou si napsat svým kamarádům, co mají VIP+ a onito lehce přes WorldEdit mohou placenout na zem, od kud si to jednoduše pomocí kolečka na myši vezmete. Takže taková výhra je úplně k ničemu a může to mít každý :>.

Itz_Patrik_CZ

Aktivní člen
xD
Aby bola výhra musia tu byť aspoň 3 čo daju banner xd a podla toho či 1. 2. 3. miesto dám výhru xd
Ty seš normálně toxic jako Jožik xdddd tyhle shit výhry který může získat každej a beztak tu 60%lidí cr nehraje ? Až dáš odměnu VIP Tak možná tu nějakej hezkej banner bude :>

Itz_Patrik_CZ

Aktivní člen
DRZ TICHO NENI!!!!!!!!!!§Ů.§
NE NEBUDEM DRŽAŤ TICHO!!!!!!! DRŽ SI HO SÁM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MOJE JE NAJKRAJŠIE A VYHRALA SOM TÚTO NÁDHERNÚ SÚŤAŽ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]
"nadhernu"

Lochneská příšerka utočí

Avatar by Vrodrrr, banner too :D
Ja som povedal výhru pre 3. Miesto len

2. Miesto: Čokoľvek si vyberú (okrem VIP) + Im vytvorím krásny skin
1. Miesto: MiniGames VIP

Naposledny upraveno:
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.