KillerSlovakia
Pokemon Trener
Nevidím zadim že by si malDíky ti moc. Však už vedu CM. Jsem hlavní kebabmin :emoji_nerd:
Hl.admin nebo vedeni nebo sp.majitel
Ak to nemáš nepíš že : vedú GM
Nevidím zadim že by si malDíky ti moc. Však už vedu CM. Jsem hlavní kebabmin :emoji_nerd:
Nepoznáš srandu?Nevidím zadim že by si mal
Hl.admin nebo vedeni nebo sp.majitel
Ak to nemáš nepíš že : vedú GM
Na GMNepoznáš srandu? :emoji_slight_smile:
Och. Takže si nemohu udělat srandu a musím být pořád vážný?Na GM
Narozdiel od teba ja prácu admina vždy berú vážne ak som niekde Admin
PS
Proč ťa mám v ignore asi preklik
Áno aby hráči mali tebe recpekt a autoritu ale priznám raz čas sranda môže byťOch. Takže si nemohu udělat srandu a musím být pořád vážný? :emoji_smiley:
Ptáte se o čem bude tento příspěvek? Ptáte se, proč to vlastně píšu?..
Je tu několik odpovědí.. Příspěvek bude o tom, jak se já cítím na CraftManii, jaký mám názor na hráče a pochválím nebo zkritizuji někoho z AT.
Proč to vlastně píšu?.. Vsadil jsem se s jedním človíčkem, že kdo prohraje musí po pravdě napsat článek týkající se členů AT, Serveru a Hráčů. Já samozřejmě prohrál :emoji_slight_smile:.
CraftMania.cz
--------------------
Samotný server mi příjde super! Rád tu hraju i několik hodin denně.
Pozitiva +
Přehlednost
AT
Výběr
Web ( Za mě nejlepší z českých MC webů! )
Grafika
Forum
Negativa -
Komunita Hráčů
Lagy
Bugy
Přísné Pravidla
Cheatování je až moc časté
Řeknu to upřímě.. Ale někteří členové AT na to se**u..
AdministratorsTeam
-----------------------------
Každého z AT, kdo momentálně k datumu 20.8.2017, zmíním v tomto příspěvku!
@_yyySepii Fajn kluk. Vždy mi pomohl a ve Vedení je zaslouženě i když jsou tu lidé, kteří by si post Hl.Admin zasloužili více.
@KopiisCZ Ani ho moc neznám. Jen vím, že vždycky když byl nějaký problém tak se tam vždycky suprově zapojil!
@Antago Kamarádský klučina, který mi vždy pomohl. Myslím si, že on je ten který by měl jít do výšin! (Vedení).
@Fikiplay Já se s ním moc nepotkávám.. Je to hodný člověk :emoji_kissing_heart:
@Dykol je božíí! Je to Kebabmin celého světa! Doufám že on bude "vést" někdy CraftManii!
@MercyCZ Fajn kluk, hodně se zapojuje a často lidi pobaví jeho "vtipy". Aktivní, možná trošičku.. Nehcic nikoho urazit, ale někdy mi příjde nafoukaný, namyšlený.
@MrProchyCZ Lepšího klučinu neznám! Je milý, často udělá pro lidi soutěže nebo něco, co je prostě pobaví!
@Amibaer_ Moc se s ní nevídám. Vím, že je to jediná Adminka na tomto serveru a její úlohu vzládá skvěle!
@FantiikCZ Nechci ho tu zmiňovat. Nikdy jsme si nenašli cestu k řeči.
@Lajfiik Nic extra proti němu nemám, ale příjde mi někdy namyšlený.
@Liturkey (Krocan) Super člen AT, rád si s ním popovídám. Někdy se chová tak, jak by se člen HelperTeamu neměl chovat, ale je to s ním Super!
@Majkyyy Nevím co k němu říct. Prostě normální kluk ze SB který se během 1 měsíce dostal na vrchol a tedka je v AT.
@Marki35 On žije?! Já jsem ho nikdy, ale fakt nikdy za celou dobu na serveru neviděl.. Snad jsem mu jen na Discordu napsal CG a to bylo vše co jsme si kdy napsali :emoji_slight_smile:.
@Radiko Fajn člověk. Za starých časů.. kdy jsem tu začínal.. tak jsme ještě s Radikem a Zipem blbli u zdi a páčkou! Vy víte co kluci :emoji_wink:.
@RealShady Já ho ani nějak moc neznám. Prostě ho toleruju a normálně se s ním někdy potkám.. Nemáme k sobě dobrý ani špatný vztah.
@ZipslandHD Je to super kámoš! Častokrát jsme si navzájem pomohli. Několikrát jsme se pohádali, ale za pár minut to bylo v cajku!.
@Filip6_CZ @Ropacint Já je oba znám jen jako Moderátory! Snad Ropacinta ještě když byl Helper a Admin.. Ale nějak jsme si cestu k přátelství nenašli :emoji_slight_smile:.
@Sspirit Já ho extra moc nemusím.. Je to člen AT, který se mi vždycky líbil na pozici Builder.. Když byl Admin, přišlo mi že se k hráčům chová zvláštně. Když se ho zeptali "Dáš mi prosím podpis?" Tak on jim zase zhnusivě odpoběděl.. Byl moc drsný na hráče a nechoval se k nim zrovna nejlépe. Jsem rád, že už je zase Builder.
@Flafy_ Super kluk. Nejlepší byl ve Vedení ale tam ho sejmul M(y/i)sery. Pro mě byl vždy nejlepší na své pozici a jeho mapy jako BW a GD jsou božíí!
A jak se říká, to nejlepší nakonec!
@TadiklCZE - Prostě boží kluk! Je s ním sranda. Denně s ním kecám na Skype i několik hodin! Pomáháme si navzájem, vždy se spolu něčemu zasmějeme.. někdy se i pohádáme a někdy mě i "SE*E! :emoji_slight_smile:" Ale rád si s ním zahraju i nějaké ty zahraniční minihry atd.. :emoji_slight_smile:.
Poděkování
-----------------
Je spoustu hráčů, kterým bych poděkoval. Je jich tolik, že si na nikoho nemůžu vzpomenout!
Ale někdo tady určitě bude!
@iTzMinotaurSVK - Kamarád od začátku! Často se pohádáme, ale patří ti velké díky! :emoji_wink:
@MarekPopletanec - Docela nový kamarád, ale často se spolu zasmějeme nad členem AT.. Nebudu zmiňovat, on si to sám domyslí :x
@TadiklCZE - A samozřejmě tobě bráško!!! Zdraví tě tvůj REWÍÍK! Jinak velké DÍK!
Berte to s nadhledem! Neurážejte se hnedka, když se přečtete! Musíte se trošku zachovat jako Chlapy!