• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

leggurs

Aktivní člen
ccc vela z vas sem nechodi
asi
tak mi napadlo, ze
kus popremyslajte nad tym,
ake boli vase zaciatky na serveri!!
plss zdrzte sa vulgarizmov
som zvädavá

standiczech

Čokoládka
Začátky jsem měl asi jako každej kid. Potkal jsem random kida na Mineplexu, kterej v tu dobu ještě dost žil, začal s ním volat na Skypu a řekl, jestli s ním nepůjdu na jinej server. Řekl jsem, že jo, klidně a zavedl na mě na CM. Byl to myslím listopad 2014 a hrál jsem s ním SW. Už od mala jsem měl smysl pro humor, takže jsem mu řekl, že "jj, team, tentokrát už tě nezabiju" a jakmile se otočil, tak jí schytal, spadl a dostal rage jak sviň. Tyhle děti mě bavili už od doby, kdy jsem sám byl dítě. V tu dobu jsem se ještě hodně bavil s jedním kámošem, kterého většina z old hráčů zná jako HrochCZ. V tu dobu ještě mc neměl, ale to on mi připomněl, že má na CM v březnu 2015 vyjít Prison. No, a tak jsem se tam v březnu připojil a začal poprvé aktivně hrát na CM. Nebylo to nic moc, protože jsem se s nikým pořádně nebavil a totálně jsem to lamil, i když tam šlo jen o kopání. Dal jsem si další pauzu cca na měsíc a to už jsem se někdy v červnu připojil s mým nickem - standiczech. Tím to všechno začalo. Potkal jsem dost lidí, se kterými jsem se dal do řeči především díky mému neustálému žebrání a postupně se s některými bavil i pár let. Hrál jsem s nimi hlavně dvě věci - Prison a BW - tam jsem začínal. Vždy si to budu pamatovat, vždy to bude u mě v srdíčku. I když to může bejt smutný, na CM jsem v podstatě prožil část dětství a jsem za to rád, protože jsem se naučil spoustu věcí, které bych se na 95% nenaučil, kdybych chodil častějc ven než na mc.

HeyImRiala

Nový člen
Jako malá jsem bloudila po internetu a hledala nějaký dobrý český server. Našla jsem i Craftmanii a když jsem se poprvé připojila padl mi do oka Prison. Byl to rok 2015 je možné že i březen nepamatuju si to. Nu na prisonu jsem si našla jednoho kamaráda do dneška si z části pamatuju jeho jméno: Gogo (ne nebyl to youtuber). Na Craftmanii jsem chodila každý den a stala se z toho rutina. Učení, Craftmanie, učení Craftmanie... Když Gogo přestal chodit na server rozhodla jsem se jít na Creative. Ze začátku mě nebavil ale pak jsem přemluvila rodiče na VIP. Zkamarádila jsem se postupně z celým Creativem když jednoho dne mě zatahal za účet hacker. Vypadla jsem ze hry... fůha možná i na rok? Nakecal jim věci šílený to nebudu lhát ale nejhorší bylo že když jsem se vrátila a snažila se jim to vysvětlit nikdo mi nevěřil. Tudíž jsem skončila bez kamarádů. To jsem vynechala rok na Craftmanii aby se na můj starý nick zapomnělo. A od té doby opět podstupuju svojí denní rutinu. Možná si někdo i vzpomene na můj starý nick AlenkaDrozdova. Každému dávali jako malým rodiče nick no ne..? Každopádně Craftmania je 5 let mého života za což jsem moc ráda. Děkuju za všechmy co server zpříjemňují a snaží se. Hlavně našemu majiteli Wakovi.

MrDark99[SkyLen]

Nový člen
Fú tož to bude skoro 5 rokov. Si to pamätám ako keby to bolo včera CM bol prvý server na ktorom som hrával. Najskôr len Creative, staval som tam divné domečky s tým že som si myslel o sebe "ejha jaki bilder zo mna" a teraz by som sa za to hanbil. Bol som malý toxic kido ktorí chodil na každú súťaž skinov a potom sa nervoval prečo prehral s noobskym skinom maľovaným v skicári.
Na Crea zájdem už len zriedkavo lebo koncom leta 2019 som začal hrať vanillu a trávim tam všetok môj voľný čas tých 650 hodín nieje len tak a teraz sa silou mocou snažím dostať na helpera lebo mám pocit že hrať a niako serveru nepomôcť by nebolo fér (taktiež na vanillu treba dozor) oke už som sa rozpísal asi moc a dôvody prečo by som mal byť Helper tu čítať nikto nechce. Zaujímavé že vždy keď píšem nábor sa neviem takto rozpísať. Ok už radšej končím papa -Dark ♥

Fúha, no začiatky, to môže byť tak 4/5 rokov. Najprv to bol survival, vlastne ani neviem ako som sa dostal ku CM, ale nelutujem to, hraval som ho dost dlho, ale omrzelo ma to, tak som začal skyblock, mal som tam pekný veľký is, no raz som afkoval pri spawneroch a dostal som ban na 24h, keďže v tej dobe som bol namotany na CM, tak som si založil účet atakirus2 a dostal som ip ban(btw diky standiczech xD), ale neboj, už som sa poučil a ako som si všimol, tak AFK je už povolené a akosi aj podporované sa mi tak zdá, ale proste som potom začal hrať happy craft, ten server bol super, tam som bol asi najlepší, bol som bohatší ako hl. admin a havne sa mi tam páčilo freeVIP, ktoré dávalo možnosť lietať(mimochodom to je skvelý nápad aj pre CM), ale ten sa neskôr zrušil a ja som prestal hrávať MC. Asi pred týždňom som začal znova hrať MC(nevedel som ani, že bol reštart serveru,ale aspoň mi zmizol ban) a teraz hrávam skyblock a SG(neviem či poznátne ten server, ale mám tam progress, tak hrávam). Btw ak uvidíte rovnakú ip ako mám ja, tak to je moj brat(surikata), alebo občas nejaký kamoš u mňa doma(výhoda mať viac PC), ale problém je, že chodíme s bratom spolu fajčiť, takže naraz máme AFK, takže ak uvidíte mňa a niekoho s rovnakou ip, tak prosím, najprv chvilku počkajte a potom obvinte z multiacc, ďakujem. :) sry, za tento sloh xD

leggurs

Aktivní člen
super, ste super

moje zaciatky boli weird, uz si poriadne ani nepamatam, ale zacala som tu hrat annihilation v roku 2015
a v tom case som strasne spamovala forum
som hrala pod nickom Fiola300
micik10 bola moja najkamka
a potom sa stalo to, že som dostala ip ban na serveri aj na forku za demenciu
ale aj tak som sa nepoucila
a potom ma to po 2 rokoch akosi prestalo bavit
a v roku 2017 som spravila dalsi prispevok, kde som si zas vymyslala blbosti damn

ale neskor som sa vratila za nick MissPepsi
a v 2018 som dostala svoju prvu originalku od oca
som hrala ako misspepsy
a potom ako finnley
leggurs
akisia
a milion dalsich nickov

a teraz si spätne pozerám všetky tie príspevky
a už chápem tomu, prečo ma nikto nemal rád:D