Začátky jsem měl asi jako každej kid. Potkal jsem random kida na Mineplexu, kterej v tu dobu ještě dost žil, začal s ním volat na Skypu a řekl, jestli s ním nepůjdu na jinej server. Řekl jsem, že jo, klidně a zavedl na mě na CM. Byl to myslím listopad 2014 a hrál jsem s ním SW. Už od mala jsem měl smysl pro humor, takže jsem mu řekl, že "jj, team, tentokrát už tě nezabiju" a jakmile se otočil, tak jí schytal, spadl a dostal rage jak sviň. Tyhle děti mě bavili už od doby, kdy jsem sám byl dítě. V tu dobu jsem se ještě hodně bavil s jedním kámošem, kterého většina z old hráčů zná jako HrochCZ. V tu dobu ještě mc neměl, ale to on mi připomněl, že má na CM v březnu 2015 vyjít Prison. No, a tak jsem se tam v březnu připojil a začal poprvé aktivně hrát na CM. Nebylo to nic moc, protože jsem se s nikým pořádně nebavil a totálně jsem to lamil, i když tam šlo jen o kopání. Dal jsem si další pauzu cca na měsíc a to už jsem se někdy v červnu připojil s mým nickem - standiczech. Tím to všechno začalo. Potkal jsem dost lidí, se kterými jsem se dal do řeči především díky mému neustálému žebrání a postupně se s některými bavil i pár let. Hrál jsem s nimi hlavně dvě věci - Prison a BW - tam jsem začínal. Vždy si to budu pamatovat, vždy to bude u mě v srdíčku. I když to může bejt smutný, na CM jsem v podstatě prožil část dětství a jsem za to rád, protože jsem se naučil spoustu věcí, které bych se na 95% nenaučil, kdybych chodil častějc ven než na mc.